Отговори
# 135
Алекс, много ти благодаря! Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Само едно изречение за Четин - кой е? Hands Pray

# 136
  • Кърджали
Четин каза че се казва Селчук и бил от Тайните служби, от Разузнаването. Непланирано се бил влюбил в Айлин....
Повярвах ли му.... Не знам... Тук на никой освен на Ългаз не вярвам вече. Хайде и на Джейлин

# 137
Благодаря ти! Heart Името го чух, предположих и писах, че е някакъв таен агент, сигрно е от някоя служба или работи под прикритие - няма друга причина да крие самоличността си. Ако е престъпник, няма да се бута при жена с близки в прокуратурата и сестра адвокатка. А и веднъж вече е изобличен. Но пък е малко странно човек с неговия статус да търси жена в интернет. Освен ако покрай работата си случайно да е попаднал на нея. Може да лови престъпници в интернет.
Ако наистина е такъв за какъвто се представя, той със сигурност е наясно с всичко, което е станало и става в семейството на Айлин и на Ългаз.

# 138
Арвен с честитка

Много мил момент

Алекс, 💓

# 139
Има само  една  истина ..."На лъжата ,краката са къси " и следва ....МЪЛЧАНИЕ !!!!!

Димето ,благодаря !

# 140
Момичета, благодаря ви за инфото. Аз спрях да гледам в неделя защото почти нищо не разбирам. Чета ви и съм по-наясно какво се случва. И накрая с превода на Алекс нещата си идват на мястото.
Предполагям че в другата серия ще се види и участието на Йекта. Щом се е разбрало от семействата кой какво е направил.
Честито на екипа за Пеперудите - абсолютно заслужени награди - екипа е страхотен.
Прочетох и интервюто със Сема - изключително интелигента жена. Желая и много здраве и все такива успешни проекти да има !
Прекрасен ден на всички ви пожелавам !!!

# 141
  • София
Здравейте, мили момичета! Flowers Rose
Браво на наградените наши любимци! Flowers Bouquet
Момичета благодаря ви за постовете, а на Алекс за всичко което прави за нас.
Алекс, обичам те! Незаменима си! Flowers Hibiscus
Рейтинга от снощи:
Момичета, тъй като ви смятам за близки искам да споделя и с вас голямата ми радост:
Скрит текст:
"Златна пеперуда" снощи получи и малката- голяма актриса Азра Аксу за великолепната й  игра като Гюнеш от "Малък слънчев лъч"-
Хубав ден ви желая и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 142
Нина, благодаря че сподели. Аз харесвам Лъч светлина и малката Гюнеш / Азра / - браво на момичето, разкошно се справя  !

# 143
Здравейте! Blue Heart

Много добър епизод беше снощи! Още повече с подробните подсказки на Алекс! Gift Heart
Благодаря ти, милаа Алкес! Без теб съм загубена! Simple Smile

Страхотен рейтинг! Добър завършек след снощните зашеметяващи награди! Champagne

Не успях да разбера няколко диалога.
В началото  на Йекта и незаконния му син.
На Ерен и Туче.
На Метин и дядото Мердан.
Остават ми за по-нататък...

Успешна седмица на всички!
А на Димето - весел празник! Champagne Cake Cocktail

# 144
  • AMS

Благодаря за всички преводи и коментари!!!
Отличен сериал, отличен епизод,
отлична вечер на наградите!!!

# 145
  • София
Привет!
Диалогът на Ерен и Туче беше великолепен!
Туче го заведе да хапнат суши...
Като видя суровата риба, Ерен възкликна - какви технологии сътворяват японците, а не могат да си изпекат рибата...
Тази сцена с двамата е страхотна, със сигурност ще ви разсмее...

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 19:19 от Gugutka52

# 146
  • Кърджали
Златните пеперуди и надмощието на Присъда
Клип с речите на големите победители
В Телеграм https:-spam302-/prisyda/203
Във ВК https://vk.com/wall609002571_503
Във Видеа https://videa.hu/videok/film-animacio/pantene-altn-kelebek-2022. … -Vr7n12QL9Cj0gkHM
Във Ъпфайлс https://upfiles.mobi/d/a7f4

Това вместо клипчетата от серията, понеже не съм сигурна ще преведа ли отделни сцени или ще почна серията направо като се почувствам по-добре.
Скрит текст:
Аз пак съм болна. Събота и неделя малкия беше с температура, днес е мой ред..Имаме една седмица да се докараме до здраво състояние, че в понеделник влизаме в болница, за дребна операция на дребчо. Тия две седмици от лекари, прегледи и мислене, главата ми пламна.

Нинче, радвам се че твоя малка любимка е си е тръгнала с награда. Не съм гледала сериала, но са ми попадали сцени с момиченцето и е много сладко
А Каан и Пънар му се радваха все едно е тяхно дете. Каан направо се беше разтопил докато я гледаше

# 147
  • София
Алекс, забрави за превода, грижи се за здравето си и за дребчо! Преумората, дори от любими дейности, ни отваря за гадинките вируси...
А детето от "Лучник света" е наистина прелестно...не говори(от страх от биологичната й майка), но такава игра с очи, с мимика, с тяло...Това е второто дете, което ме възхищава...Харесва ми и хлапето от "Хайде бе, тате"(с Кавънч)
Оздравявай и се пази!

# 148
Алекс, благодарна съм ти, че ни направи съпричастни на тези вълнуващи мигове!!! Gift Heart
Плакала съм на думите на всички - и на Пънар и Каан, и на Али Билгин,
и на великолепната Сема!!! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Ще се моля за теб тези дни  бързо да оздравявате, защото идва Нова година и подаръците!
Пожелавам на цялото ти семейство една голяма и пълна кошница със ЗДРАВЕ! Flowers Four Leaf Clover

# 149
Алекс да минава бързо и да не го помните аз толкова добре знам какво е и най лошото че никой не ти вярваш че не отиваш на работа от кеф

С Каан сме в един хотел е писала тази мацка
Била на задната маса... 😂

А на тези двамата и целия екип
Звездите им да светят вечно всячески
Алекс, 💘💓

Общи условия

Активация на акаунт