Отговори
# 450
  • Кърджали

Каан на влизане в залата от  където се излъчва благотворителноро предаване Tek yürek (Едно сърце):
"Днес сме тук за да бъдем заедно и да дадем надежда. Всички преминаваме през тежка травма и много труден период. Всички сме с много объркани чувства. Нямаме възможност да върнем изгубените животи там, но сме тук  да помогнем като осигурим поне среда, където хората да изживеят траура си. Много е трудно, но трябва да сме добре(силни).Вярвам в това и ще бъдем. Ще сме принудени да изградим отново много неща. Според мен в основите им ще сложим морала и науката. Изказвам съболезнованията си към всички в региона."

# 451
Благодаря ви!

Пънар

https://www.instagram.com/p/Cosjmz2Ik0j/

На първия ред

# 452
Не разбирам защо Пънар и други нейни колежки бяха оплюти че са се усмихнали повреме на телефонен разговор?
Някои хора наистина не ги разбирам.

# 453
  • София
Не разбирам защо Пънар и други нейни колежки бяха оплюти че са се усмихнали повреме на телефонен разговор?
Някои хора наистина не ги разбирам.

Аз също смятам, че усмивката е задължителна на модния подиум и при реклами на козметични продукти .   При събиране на помощи за жестоко пострадалите хора при тази огромна трагедия не е необходимо да се усмихва и звучи като непричастност. Всеки артист знае кога да се усмихва и кога не, въпреки чувствата му да са различни. Много е елементарно и е следвало поне режисьора на предаването да  предупреди усмихващите се. Не ми харесаха тези, които се усмихваха.

# 454
  • Кърджали
Някои хора си пишат колкото да не заспят, затова... Те ще оплюят човек, каквото и да направи.
Не знаем какво се случва на слушалката, обаждаха се доста деца и младежи, които искаха да дарят спестяванията си. В такъв момент, говорейки с тях човек или секунди след това,човек инстинктивно се усмихва. А Пънар си е емоционална....

Ни в клин, ни в ръкав, много им се радвам на приятелството им.Дано успеят да го задържат за цял живот...

# 455
Добро утро!
Доколкото събитието снощи е събиране на помощи за живите пострадали хора и става дума за съпричастност, мисля, че чувствата, които изпитва човек не са еднозначни. Можеш да страдаш за загиналите, но можеш и да се зарадваш на добри думи и пожертвования на хората, които помагат. Напълно естествено е. А Пънар е такава.
Няма нужда да се режисира само мъка по лицата. Това го казвам при всичките си съмнения относно начина на събиране на средства пред екран.

# 456
Добро утро!
Доколкото събитието снощи е събиране на помощи за живите пострадали хора и става дума за съпричастност, мисля, че чувствата, които изпитва човек не са еднозначни. Можеш да страдаш за загиналите, но можеш и да се зарадваш на добри думи и пожертвования на хората, които помагат. Напълно естествено е. А Пънар е такава.
Няма нужда да се режисира само мъка по лицата. Това го казвам при всичките си съмнения относно начина на събиране на средства пред екран.
Някои хора си пишат колкото да не заспят, затова... Те ще оплюят човек, каквото и да направи.
Не знаем какво се случва на слушалката, обаждаха се доста деца и младежи, които искаха да дарят спестяванията си. В такъв момент, говорейки с тях човек или секунди след това,човек инстинктивно се усмихва. А Пънар си е емоционална....

Ни в клин, ни в ръкав, много им се радвам на приятелството им.Дано успеят да го задържат за цял живот...

Подкрепям  !!!!
 Предаването е на живо и срещу теб има ДАРИТЕЛ ,заслужава твоето  уважение ..никой не се е смял със глас ,нали ?!?!?! Усмихваш се на човечността , даряваш за някого ,който никога не си познавал , няма може би и да се запознаеш ,но той има нужда  сега  в този момент ............

# 457
Пънар не беше единствената, която се усмихна. Есра Ерол, Мелис Сезен, Езги Мола, Аслъ Енвер, Сибел Джан и други жени също се усмихваха. От мъжете забелязах Гьокхан Алкан, сигурно е имало и други, но режисьорът беше смотан - мести бързо камерата, после спи, после пак бързо и пак спи. Гледах/слушах докрая - събраха 115 146 528 000 ТЛ. Споделям мнението на някои турци, които са силно скептични колко от тези пари действително ще стигнат до нуждаещите се. Също и че актьорите по - скоро са били задължени да участват в държавното мероприятие.
АТВ не позволиха на Октай Кайнарджа и на Кенан Имирзалъоолу да участват, защото събирали пари за фонда на Халук Левент. А те всъщност са били координатори на помощта, която фондът изпраща на нуждаещите се. Но и това е без значение, важното е, че частните, неправителствени сдружения отново са трън в очите на Ердоган.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 00:43 от LU4IQ

# 458
  • Кърджали

"Мили, деца, които изобщо не познавам, но дарихте спестените си парички в масичките или продавате играчките си. Вие бяхте причината да се усмихвам след дълго време. Много благодаря. Извинявам се от свое име, че не успях да съобщя имената ви по време на излъчването."

# 459
  • AMS

Привет и благодаря за преводите и коментарите!!!

Няма за какво да се нахвърлят на Пънар.
Какви ли не истории чуха по телефона.
Един си продал колата си и дава парите, друг си продал телефона,
трети взел заем!, дете дарява от касичката си, ... 
Как да не му се зарадваш на такъв човек.То ти идва отвътре.
Как да не кажеш Благодаря дори в трагичен момент с лека усмивка!!!
Та тя Пънар се усмихва през сълзи!!! Само дето не е ревнала.

Замислете се дали в живота ви дори на погребение,
не сте имали момент, когато  неволно се усмихвате.
Живота продължава!!! Милост за живите!!!

# 460
Чета че някои от екипите започвали снимки по сериалите. За Присъда чува ли се нещо ?

# 461
Чух че другата неделя ще има епизод.

# 462
  • Кърджали
Очаква се да има другата седмица серия (така пише на сайта им). Но ще видим, Star Tv и Show tv май няма да излъчват сериали, та може и канал Д да се откажат (четох че понеже в тези 10 области сега няма да може да се отчита рейтинга (и се очаква да има спад) каналите може да забавят излизането на сериите ...

# 463
Очаква се да има другата седмица серия (така пише на сайта им). Но ще видим, Star Tv и Show tv май няма да излъчват сериали, та може и канал Д да се откажат (четох че понеже в тези 10 области сега няма да може да се отчита рейтинга (и се очаква да има спад) каналите може да забавят излизането на сериите ...
Аз мисля,че до края на февруари дизита няма да дават но хората някои вече си снимат тамън ще са напред с материала което е добре ,но за Ай Япъмци нищо не съм чула и аз.

# 464
  • Кърджали
Според сайта на Канал Д ще излъчат всичките си сериали.
Така че вероятно другата неделя ще си гледаме Присъда .
Както вече казах, от една страна хем се радвам, че много ми липсват, хем предвид болката на Уур Аслан и Сема Ергенекон ми е малко тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт