Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 293
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Евгения беше със смазани пръсти мисля. Ако в такава битка срази Генчо, значи е или суперчовек, или толкова са й били смазани пръстите.

# 76
  • До сърцето...
Нямаше ли спойлер, че Джафа не стига до обединеното племе? Или аз просто се размечтах...

# 77
Нали Генчо отстранявал Гого в тежка битка с чували и тежести, а утре ще отпада.
Явно не е бил Генчо, а Джаферович.Тя и без това го докарва на килограми 🙈

# 78
Последният спойлер гласи, че Генчо отпада от Джафа на пъзел, а Виктория бие Жени.

# 79
  • Мюнхен
Ако Гената отпадне утре oт Годзила, не ми се мисли кaкво ще се случи във фейса.

# 80
Идвам с обобщение на спойлерите за Фермата! Първо - благодаря за темата! Второ - наближаваме края на предаванията (ИВ и Фермата) и спойлерите стават все по-малко и трудни за намиране. Ще обобщя всичко, което имаме засега, както и за всички участници, които са все още в предаването.

Отсега обаче да подчертая - нищо написано не е на 101% вярно (все пак са спойлери) и една седмица може да знаем едно, другата друго, но все пак обобщавам всичко досега. Та, ето какво имаме за Фермата:

Тази седмица - нямаме спойлер кой ще си тръгне, но едно е сигурно - който и да е на дуел от Камелия и Иван (ратаите), остава, тъй като и двамата са финалисти!

Допълнителните спойлери, които имаме:

- Радо отпада от Фермата заради нарушение на правилата (Прави нещо отново след употребата на алкохол) - скоро!

- Финалистите тази година ще са 6: Яни, Чавдар, Иван, Веселка, Валерия, Камелия, като Яни се е представил много добре на финалните игри.

Обобщение за всички останали и какво знаем:

Жени:
- Аксения - Отпада малко преди финала (не знаем от кого, но има голяма вероятност да е от Камелия).
- Валерия - Финалист!
- Ваня - Пълна мистерия. Не е финалист. Имаше спойлер, че сама избира да напусне, но не е сигурно*.
- Веселка - Финалист!
- Камелия - Финалист!
- Лилия - Тук също е мистерия. Не знаем кога и от кого отпада!
- Нина - Мистерия! Не знаем кога и от кого отпада!

Мъже:
- Влади - Отпада малко преди финала (не знаем от кого, но има голяма вероятност да е от Иван/Чавдар).
- Иван - Финалист!
- Калин - Отпада малко преди финала (отпада от Моркова?*)
- Радо - Изгонен от продукцията!
- Финци - Не знаем кога и от кого отпада!
- Чавдар - Финалист!
- Яни - Финалист!

* - несигурен спойлер!

Това е всичко, което имаме засега. Препоръчвам на всички "фермери" да следят постовете през седмицата на Tiffany A, тъй като нейната информация е на 99% сигурна!

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 23:18 от Nikolv99

# 81
  • Вестерос
За фермата спойлерите за финалистите са 100%.

Радо прави нещо след пиянска изцепка пак.
За Калин беше, че отпада последната седмица. Явно на последните извънредни дуели.

# 82
ФЕРМАТА

Хм, значи ако Иван е първи дуелист, знаем, че побеждава и ще вземе за втори някой от новите надежди (няма кой да вземе от старите, защото са или на финал, или фермер в момента).
Но едва ли би взел друг от новите, освен Моркова, та дано не е истина.
Ако Камелия е първи дуелист, по-чудно ми е какво ще стане...

# 83
  • Вестерос
Според мен ще избере Моркова като отмъщение за Генчото. Въпреки че предпочитам Камелия да гледам на дуел, там ще е интересно срещу Аксения и Ванчето.

# 84
ИВ
Финалистите са Алекса, Вики, Филип и Гого. Просто за всеки друг имаме някакъв спойлер кога отпада. Друг въпрос е ако брата на Георги е подслъгал нарочно. 🫣

# 85
Ф

Благодаря за темата и обобщението на спойлерите за фермата от Nikolov99 и безпогрешните спойлери на Tiffany A!

Все си мисля, че ще е женски дуел тази седмица, Камелия има голям избор, но нямам идея кого би избрала. Ако Иван е първи дуелист, то най-вероятно ще избере Моркова, въпреки мераците по Чавдар. То няма и как щом са финалисти и двамата.

# 86
Имам нещо интересно върху което можем да по гадаем, таа генчо казва че е победил играч който според него е бил от фаворитите а той не веднъж каза че жени му е от фаворитите и я харесва като игеач

# 87
Фермата
Ооо, да, със сигурност, ако Иван е първи дуелист, ще дръпне Моркова, тъй като няма кой друг (само Калин остава, но го изключвам). Ако обаче спойлерът, че Моркова елиминира Калин преди финала, е верен, то това гарантира, че тази седмица дуелът ще е женски и най-вероятно ще си тръгне Ваня (Камелия се сближи с Лили и Нина, така че по-скоро Ваня ще е). Ако не знаех спойлерите бих казала веднага, че ще дръпне Аксения, но ако спойлерът е верен (че отпада преди финала), то Ваня е най-логичният избор.

За фермата спойлерите за финалистите са 100%.

Радо прави нещо след пиянска изцепка пак.
За Калин беше, че отпада последната седмица. Явно на последните извънредни дуели.
Благодаря за пояснението за Радо - добавих го в обобщението! Сега обаче изпадаме в същата ситуация както с Гечо - представям си какво ли не като чух, че е направил нещо след като отново се е напил, и ме е страх Joy.

# 88
Радко-Пиратко най-вероятно като се напие, ще счупи или повреди нещо, така си мисля.
Напоследък поне няма скандали между него и други, някак по-кротък е, ама знае ли човек 😅

# 89
Фермата
Не е тачно спойлер
Имам спомен, че някой каза, че Калин отпада от Яни. Така ще се върже и с извънредните дуели.
Ако си спомняте от продукцията услужливо ни намекнаха преди време, че Камелия и Аксения ще се си уреждат сметкита на аренана.
Та в този ред на мисли тази седмица или Иван дърпа моркова, или Камелия някоя от трите мрънкалки.

Общи условия

Активация на акаунт