Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 298
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
ИВ- Мерела и Гого тази седмица?
Това ли са ни спойлерите към момента?
Mирела вече си тръгна.

# 61
Утре Джафа бие Генчо взима му парите и още някво предимство за себе си ще вземе и на Фифо и Гого им е спукана работата никъв шанс да я изгонят

# 62
ИВ
Нямам сигурен спойлер, но някакси много голямо впечатление ми направи частта от синхрона на Генчо, че не съжалява, че е БИЛ капитан. Хич не ми се иска така да стане, но ми се струва, че утре ще отпадне. Дано не съм права!

# 63
Ох, след промото вече нямам много надежди да остане Генчо Grinning 😑

# 64
Генчо утре ли отпада от Джаферович на пъзел?

# 65
Като гледам битката не знам как Генчо ще отпадне просто не ми го побира ума....

# 66
На пъзел.

# 67
  • Вестерос
ФЕРМАТА
Може ли някой да напише спойлерите, че не мога да ги намеря?
Още нямам спойлер

# 68
Само я правят по-мразена с това бутане.

# 69
  • София
На мен ми казаха спойлера, че Женя отпада от Вики, но честно, не ми се вижда как Генчо ще отпадне от нея. Вече си мисля, че не е вярно това, което са му казали на моя информатор. Ще видим утре.

# 70
Носят торбички на гърба си докато минават препятствия. Това означава че накрая има пъзел. Жени се връща като герой със знамето, петстотин гроша, две библии на победителя, карабината на победата, отстрелва Фифо и Гого, а Ралица и вее с паунови пера десет дни до финалната битка.

# 71
На мен ми казаха спойлера, че Женя отпада от Вики, но честно, не ми се вижда как Генчо ще отпадне от нея. Вече си мисля, че не е вярно това, което са му казали на моя информатор. Ще видим утре.
Е как? Както Мартин отпадна от Паулина

# 72
Все повече се моля спойлера на оная мацка да е верен и Фифо, Гого, Алекса и Виктория да са топ 4. Много се надявам бе хора да е истина.

# 73
Е как? Както Мартин отпадна от Паулина

И му взе всички грошове  Smile Каквото предстои и в сезон 4 .

# 74
  • Бургас
Нали Генчо отстранявал Гого в тежка битка с чували и тежести, а утре ще отпада.

Общи условия

Активация на акаунт