Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 306
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Аз личнo не си спомням за спойлер, че Аксения остава до края.

За Яни не беше ли спойлерът, че отстранява Радо? Но моят е, че Радо е изгонен, така че може би Яни да отстранява Калин на извънредните дуели. Знам, че и Финци отпада към края, най-вероятно и той от извънреден дуел. Ако Яни маха Калин. Иван маха Моркова, то тогава Финци пада от Чавдар. Битката на пекарите Grinning

# 91
Иван маха Моркова, то тогава Финци пада от Чавдар. Битката на пекарите Grinning
Ще има The Great British Bake Off, но по диканянски или каквото е правилното прилагателно. 😂

# 92
И аз имам спойлер от човека, който ми каза за дуела МВР vs МРВ и ми каза, че моркова отстранява и Калин.

# 93
След днешния епизод и аз си мисля, че ще има дуел Чавдар - Финци, всякаш от днес започнаха да ни подготвят за това Sweat Smile

# 94
  • Вестерос
Ако Моркова отстранява Калин, значи после пак играе срещу друг на извънреден. Т.е. Моркова е на два извънредни? Хм...
Тогава Камелия е тази седмица на дуел.

# 95
Хмм, сега като се замисля, още повече се обърках - ако извънредните дуели започват другата седмица и Камелия е тази седмица на дуел, това означава, че единствените мъже, които не са били на дуел, са Иван и Яни, но и двамата са финалисти и няма как да има такъв дуел ? Тоест май е по-вероятно Иван да е първи дуелист и да дръпне Моркова, но тогава пък спойлерът за Калин и Моркова не излиза Sweat Smile

# 96
Да вярно, интересни врътки се получават тука. Чак почвам да се съмнявам в моя спойлер след споменатото Grinning

# 97
  • София
Някой гледа ли лайфа на Генчо и Георги?

# 98
ИВ
Какви точно са правилата за отпадане след обединението? Последният напуска? Ако е така, как Женя излиза на битка само с Вики?

# 99
ИВ
Какви точно са правилата за отпадане след обединението? Последният напуска? Ако е така, как Женя излиза на битка само с Вики?
Пак има номинирани и елиминации. Първият е с имунитет.

# 100
Някой гледа ли лайфа на Генчо и Георги?

Аз го гледах, но по-скоро бяха Георги, Фейгин, Мани и Чакала. Георги се изпусна, че е във финалната седмица. Поправи се, че щял да я гледа или нещо такова, но първо това каза. Щяло да има и организация за гледане на финала от всички участници, но той нямало да присъства заради състезание/лагер.

# 101
ИВ
То в ИВ няма правила...
ПРОДУКЦИЯТА си решава какво и как в движение, зависимост от това кой решава да отпадне. За съжаление...

# 102
ИВ: във финалната седмица има статични игри за 8те финалиста. Първият печели имунитет, последният отива на елиминация. Племето избира още един номиниран. Затова е важно да си добуташ коалицийката докрай. Ако Гого стигне финалната седмица със сигурност ще има зад гърба си старата коалиция докато опукат останалите. Та не се съмнявам, че тройката Алекса, Вики, Гого ще се подкрепят до финал. 4тият ще е някой наистина силен играч, така че е възможно да е Фифо.
Ще е жалко ако финалната седмица бъде опропастена от коалициите, поне там би трябвало да не играят и да са само битки.

# 103
Фермата
А възможно ли е Иван да си е избрал Радо? Междувременно обаче изгонват Радо и от продукцията решават вместо мъжки да е женски дуелът. Камелия си избира Лили като най-лесно противник. Но май така е прекалено заплетено. По-скоро са гласували за женски дуел - залагам на гореспоменатия.

Ако Влад отстрани Калин ще го призная! Това ще е един наистина епичен дуел и много се надявам по тази причина спойлерът да е верен. По принцип харесвам и двамата, но за съжаление нито един не е финалист. Sad

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 10:05 от Alucard

# 104
Виктория с какво пък да е заслужила да е финалист, с истеричното викане и лежане на гърба на Алекса ли? Георги Аквамен е по-заслужил от нея.

Общи условия

Активация на акаунт