Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 398
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Аз ли се бъркам или имаше спойлер, че Гого отпада от Генчо на силова битка?

# 136
Аз си мислех, че който победи на дуела, става фермер?

# 137
  • Вестерос
Не, това беше до преди обединението, от тогава е, който отпада сочи новия фермер. Така каза Иван.

# 138
Имаше, да, един от поредицата фалшиви в темата.

# 139
За жалост и аз мисля , че спойлера за отпадането на Генчо ще излезне верен . Ако наистина е казал , че е победил реалния победител , вероятно е ставало въпрос за битката като съюзници с Гого / май такава беше , вече забравих коя е точно . /

# 140
Ще купя 10 килограма домати, и довечера ще ида да замерям кръчмето на Джаферович 🍅🍅🍅🍅

# 141
По моите разсъждения, спойлерът няма никакъв шанс да е верен. Изключително много доводи, които се съдържат в него, не отговарят на реалността в момента. Първо, Илиян го няма вече във формата, отпадна отдавна. Второ, това че не е бил номиниран също вече не е вярно. Номинираха го, отиде на елиминационен дуел, спечели го. Та като цяло някакси не мисля, че истината ще се окаже такава. Също така, това че е казал, че има тежка контузия от игрите и все още я лекува, не значи че е отпаднал заради такава контузия. Предполагам, че почти всеки участник се е контузил по-сериозно поне един път по време на формата. 100% всеки има от какво да се оплаче здравословно. Тази въпросна контузия на Гого може да е именно ужасната рана, която има на ръката от издърпването на трупите, която беше снимал и след игрите. Все пак вече сме някъде в началото на август месец по сценарии, а той все още ходи с ръкав на ранената си ръка. Съвсем възможно е да става въпрос за това.
Имаше, да, един от поредицата фалшиви в темата.

# 142
Въобще не ми се вярва Нина да е фермер, та кой ще я направи Grinning

Ваня примерно? Възможно изглежда, ако Ванчето си отпадне по каналния ред след дуел, но тя е мистерия - дуелира ли се, тръгва ли си.

# 143
ИВ
Добре де, Генчо с микрофон, ама и Мира беше в студиото на Нова нали, та и да е снимал, не е речено, че днес отпада. Все си мисля, че няма да мине Джафа днес битката, не мога да забравя онзи разговор с потребител, дето изглежда беше неин познат, че съм имала да почакам да отпадне. Обаче като казах, че колкото по-близо до финала, толкова по-сладкоо ще бъде, млъкна. Мисля си (надявам се) да отпадне малко преди финала. Ей така тупарев ще има хем драмата дет търси, хем ще се отърве от вече контузен участник, хем ще трупа рейтинг от всенародната любов, дето ще го залее, този път в прекия смисъл Grinning

# 144
Голям терминатор ще излезе Камелия 🤣

# 145
ИВ
Добре де, Генчо с микрофон, ама и Мира беше в студиото на Нова нали, та и да е снимал, не е речено, че днес отпада. Все си мисля, че няма да мине Джафа днес битката, не мога да забравя онзи разговор с потребител, дето изглежда беше неин познат, че съм имала да почакам да отпадне. Обаче като казах, че колкото по-близо до финала, толкова по-сладкоо ще бъде, млъкна. Мисля си (надявам се) да отпадне малко преди финала. Ей така тупарев ще има хем драмата дет търси, хем ще се отърве от вече контузен участник, хем ще трупа рейтинг от всенародната любов, дето ще го залее, този път в прекия смисъл Grinning

Май всички на такъв развой се надяваме и силно се надявам да се маха тая противна женица, обаче както винаги става - точно обратното на това, което е в промото, така подозирам, че ще стане и сега. Ще дадат някакъв гаден пъзел, който го знае тя и ще закопаят Гената. Даже вчера Ралица го пита "ти откога редиш пъзели" - е няма да е за дълго явно..
И това предаване стана като всяко друго Sad жалко

# 146
ИВ
Аз съм на кантар кой да си ходи. Много ,ама много искам Джаф да отпада вече. Ама ми се искаше и да видя, как слабата уж Вики я отстранява.😁 А и харесвам Гената , ама с този спойлер за него срещу Гого в силова игра , изобщо не ми харесва. Така ,че тази вечер ще си гледам спокойно, каквото и да стане и в двата развоя има положителни неща.😁

# 147
  • София
Ще купя 10 килограма домати, и довечера ще ида да замерям кръчмето на Джаферович 🍅🍅🍅🍅
Много ще се охарчиш,вземи яйца,една кора ще стигне.

# 148
Много ще се охарчиш,вземи яйца,една кора ще стигне.
Каквато е тарикатка Джафа, ще вземе омлет да си направи Grinning

# 149
Голям терминатор ще излезе Камелия 🤣
Ако е вярно, човек да се чуди защо се пази толкова? 😁 Камелия ми мяза на човек, който би си дръпнал най-слабия (Лили). Чавдар според мен ще се отметне от уговорката да се гласува за мъжки дуел (преди няколко епизода намекна нещо подобно на Нина). Нина ще гласува за женски. Като нищо и Аксения. Калин, Радо и Влад също. За мъжки ще са вероятно Лили, Яни, Ваня, Веселка, Валерия. Въпросът е Финци как ще гласува. Той си е отметнал един дуел, но като нищо ще гласува за женски дуел, за да си запази Влад, ако трябва пак да излезе на арената.

Общи условия

Активация на акаунт