Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 472
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
В Уикипедия вече пише ,че отпада Генчо.

# 181
In Gencho we trust

# 182

За съжаление генчо отпада отново гаф в уикипедията

# 183
В Уикипедия вече пише ,че отпада Генчо.
Ние не сме и очаквали нещо друго. Rolling Eyes

# 184
  • София
Демек не е спойлер това 😂😂 Жалко, удавник за сламка се хваща и ми се искаше.

# 185

За съжаление генчо отпада отново гаф в уикипедията
Тъкмо щях да го пращам и аз .... Нагласена история

# 186
Тъкмо и аз това пишех. В Уики са написали за Генчо, че отпада. Много жалко наистина. Но кака Джаф трябва да забогатее някак с грошове.

# 187
Май до тук със спойлера за генчо и гого
Редактирано:Кака Джаф си обърка пъзела

# 188
Тъкмо и аз това пишех. В Уики са написали за Генчо, че отпада. Много жалко наистина. Но кака Джаф трябва да забогатее някак с грошове.
Видя се, че е застрашена от Фифо и Гого и те трябва да я побутнат няма как.. А и да не забравим да чистят пътя на Алеко също

# 189
Разбиха ни фантазиите 😭
А защо беше тогава редакцията с елиминирана 20 - та 🔫

# 190
Точно сега повече от всякога ми се иска спойлерът, че Виктория бие Женя да е истина. Нямам търпение вече Вика да я размята по арената и да я праща да си ходи. Аман! Но и амин!

# 191
Не знам защо се учудват толкова хора, както се каза много пъти от доста време се знае, че Генчо отпада от Жени на пъзел

# 192
Сега се замислям, че ако спойлера за генчо и гого не е верен гого е много вероятно да е на финал

# 193
Не знам защо се учудват толкова хора, както се каза много пъти от доста време се знае, че Генчо отпада от Жени на пъзел
По-скоро разочарованието си остава, нищо, че вече се знаеше. Голям “стратег” е Женя, няма що. Цял сезон я боляха пръстите, но на тази битка минаха изненадващо, защото трябва да забогатее. Та, не изненада, а дълбоко разочарование има в много от нас.

# 194
Ама то май всеки може да си пише. Видях ви коментарите, влязох да проверя и вижте какво видях Joy

Общи условия

Активация на акаунт