Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 489
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
За Ф ще знам утре

# 241
Фермата
Дани, това е последният спойлер. Simple Smile (Ако това питаш.)

Фермата
Пускам ви пресни спойлери за Лили и Нина. Мисля, че информацията е на 99% сигурна Wink!

Лили отпада другата или по-другата седмица по следния начин - Фермер на седмицата е Нина, Лили е ратай и отива 1ви дуелист. Избира Камелия и отпада.

Нина във финалната седмица се бие срещу Камелия и отпада.

Финци отпада точно преди финала.
Мерси за спойлера!Финци ми е много непоносим,Камелия също,Лили много дълго се задържа

# 242
Фермата
Здравейте,кой ще бъде в събота на дуел и срещу кого?

# 243
Не знаем все още. Предполагаме, че дуелът ще е между Камелия и Хепи Ванче.

# 244
Фермата

Не знаем все още. Предполагаме, че дуелът ще е между Камелия и Хепи Ванче.

Прочетох някъде из страниците,че Хепито излиза по собствено желание?

# 245
Да, имаше такъв спойлер, но се опитваме да навържем нещата с най-новия спойлер. Кой би посочил Нина за фермер? Евентуално Ваня.

# 246
Охх, Тифани ме успокои като каза, че утре ще знае за Фермата 😅 . Нейната информация е доказано точна, така че ще изчакаме до утре да знаем. Аз даже на нейната информация повече вярвам, отколкото на тази, която ви споделих, макар че все си мисля, че и моята е сигурна, но ще видим. Все пак ако трябва да предполагам - Иван ще е на дуел, защото другата седмица започват извънредните дуели и няма как да има дуел Иван - Яни (като единствени мъже, които не са ходили на дуел), така че залагам на ВанЬО.

# 247
  • София
ИВ
Пуу, грешка... Не били Зори - Мира, най ми били Алекса - Мира Trollface  Или всички спойлери нямат нищо общо....
Ахх, тоя сръбски бек как си гради имиджа за финала Rage

# 248
ИВ
Е, поне разбрахме, че червените падат и утре.

Ще повърна, тоя съвет беше толкова гнусен хахаха

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:39 от NoraSimeonova

# 249
Не се ли брои първият дуел на Иван срещу Георги?
Охх, Тифани ме успокои като каза, че утре ще знае за Фермата 😅 . Нейната информация е доказано точна, така че ще изчакаме до утре да знаем. Аз даже на нейната информация повече вярвам, отколкото на тази, която ви споделих, макар че все си мисля, че и моята е сигурна, но ще видим. Все пак ако трябва да предполагам - Иван ще е на дуел, защото другата седмица започват извънредните дуели и няма как да има дуел Иван - Яни (като единствени мъже, които не са ходили на дуел), така че залагам на ВанЬО.

# 250
Ф
-------------
Тифани-нали обсъждаха старите дуела да е мъжки та може Финци да избере Иван първи дуалист,а той да избере Чавдар и Чавдар опуква Иван и...офффф бе много ми се иска Иван да го победят на дуел ,че да му видя прекрасната физиономия как се бабосва.

# 251
ИВ
Знае ли се в петък кой отпада от наш БОГ Алеко?

# 252
Ф
-------------
Тифани-нали обсъждаха старите дуела да е мъжки та може Финци да избере Иван първи дуалист,а той да избере Чавдар и Чавдар опуква Иван и...офффф бе много ми се иска Иван да го победят на дуел ,че да му видя прекрасната физиономия как се бабосва.
Ф
Иван е сред финалистите

# 253
  • Вестерос
Ако е Иван- избира Моркова и Моркова отпада.
Ако е Камелия избира Нина, Лили или Ваня, може и Аксения и една от тях отпада.

# 254
ИВ
Знае ли се в петък кой отпада от наш БОГ Алеко?

Уж Мира отпада. А в един по-добър свят можеше дуелът да е Алекса срещу Виктория, но големите мозъци Зори и Мира явно не им стигнало сиво вещество да го измислят.

Общи условия

Активация на акаунт