Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 517
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Не се ли брои първият дуел на Иван срещу Георги?
Охх, Тифани ме успокои като каза, че утре ще знае за Фермата 😅 . Нейната информация е доказано точна, така че ще изчакаме до утре да знаем. Аз даже на нейната информация повече вярвам, отколкото на тази, която ви споделих, макар че все си мисля, че и моята е сигурна, но ще видим. Все пак ако трябва да предполагам - Иван ще е на дуел, защото другата седмица започват извънредните дуели и няма как да има дуел Иван - Яни (като единствени мъже, които не са ходили на дуел), така че залагам на ВанЬО.
Хмм, да, възможно е, но тогава и на Камелия ще се брои нейният. Че те ако се броят, тогава само Яни от мъжете няма да е ходил и с кого ще се дуелира ? Не знам, ще видим утре какво ще каже Тифани и ще навържем нещата Smile.

# 256
  • Sofia
ИВ
Знае ли се в петък кой отпада от наш БОГ Алеко?
Предполага се само. Simple Smile
Мирка удобно и угодно ще просне червеното килимче и самоотвержено ще полегне, за да може на цар плъх да му е по-удобно и угодно да мине през нея. Да не се налага да си троши царските краченца. Това е цар, крал, император, фараон - всичко в едно!  С две думи и накратко: просто "герой"!

# 257
ИВ
Предполага се само. Simple Smile
Мирка удобно и угодно ще просне червеното килимче и самоотвержено ще полегне, за да може на цар плъх да му е по-удобно и угодно да мине през нея. Да не се налага да си троши царските краченца. Това е цар, крал, император, фараон - всичко в едно!  С две думи и накратко: просто "герой"!
На мен това ми е ясно хахах. За мен финала на сезона ще е четвъртак не мисля да си тровя нервите за петък.

# 258
Не се ли брои първият дуел на Иван срещу Георги?
Охх, Тифани ме успокои като каза, че утре ще знае за Фермата 😅 . Нейната информация е доказано точна, така че ще изчакаме до утре да знаем. Аз даже на нейната информация повече вярвам, отколкото на тази, която ви споделих, макар че все си мисля, че и моята е сигурна, но ще видим. Все пак ако трябва да предполагам - Иван ще е на дуел, защото другата седмица започват извънредните дуели и няма как да има дуел Иван - Яни (като единствени мъже, които не са ходили на дуел), така че залагам на ВанЬО.
Хмм, да, възможно е, но тогава и на Камелия ще се брои нейният. Че те ако се броят, тогава само Яни от мъжете няма да е ходил и с кого ще се дуелира ? Не знам, ще видим утре какво ще каже Тифани и ще навържем нещата Smile.
Не би трябвало, защото бяха от типа на наближаващите извънредни дуели т.е нямаше първи/втори дуелист и точкуване, а бяха 2 от 3 игрите. Така да го кажем не са от “редовните” дуели.

# 259
Ф
Да, имаше такъв спойлер, но се опитваме да навържем нещата с най-новия спойлер. Кой би посочил Нина за фермер? Евентуално Ваня.
А защо не и Лили? Дори и да са ядосани една на друга са си най-близки. Въпреки че е по-логично да отпадне Ваня, съдейки по думите на Камелия.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 08:57 от D_2910

# 260
ИВ

Уж Мира отпада. А в един по-добър свят можеше дуелът да е Алекса срещу Виктория, но големите мозъци Зори и Мира явно не им стигнало сиво вещество да го измислят.
Те вярват, че Виктория е по-достойна от тях да иде на финала. Патки.

# 261
  • Някъде там...
ИВ
Да дам и моите 50 стотинки, макар че не мога да гарантирам, че е вярно. Реално и мен ме учуди, но източник, близък с участник в предаването, твърди, че победител е... Гого.
Тройката е Гого, Алекса, Фифо.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 21:54 от Жабче

# 262
  • София
А, дано!

# 263
Според мен ги карат вече да пускат фалшиви спойлери, защото съвсем се загуби интригата. Но пък финалът наближава, все повече вярвам, че Гого остава до края.Или почти Simple Smile

# 264
Аз си признавам че за мен този сезон приключва в петък. Ако наистина е Мира срещу Алекса и му полегне да мине през нея отивам да си гледам Световното и няма да си правя труда повече да се занимавам с тази долнопробна режисура.

# 265
ИВ
За Дажфка се мълчи няма ли спойлер кога и от кого, че едва се търпи. Отивам да си пусна Генчо при Чакалов, пък барем някой спойлер да се изпусне.
Има. Пада от Виктория и завършва на 6. или 7. място. А самата Виктория е 3. или 4.

# 266
ИВ

2 спойлера - мой приятел е близък с участник, който наскоро отпадна и е казал, че победителят  е Алекса. Силно се надявам да е било на майтап.
И другият е по-загадъчен, но от участник, който все още играе разбрах индиректно, че следващите "изненади" много ще ми харесат, а по принцип подкрепям само Гого, Фифо и Георги в тази последователност, тааа очаквам някоя неприятница да си замине Grinning

# 267
ИВ

2 спойлера - мой приятел е близък с участник, който наскоро отпадна и е казал, че победителят  е Алекса. Силно се надявам да е било на майтап.
И другият е по-загадъчен, но от участник, който все още играе разбрах индиректно, че следващите "изненади" много ще ми харесат, а по принцип подкрепям само Гого, Фифо и Георги в тази последователност, тааа очаквам някоя неприятница да си замине Grinning
Не мисля да е майтап :Д. Само за Алекса се спекулира, че е спечелил за друг слухове няма. Той е.

# 268
На база спойлерите след падането на Генчо , очаквам следващите да са Мира , Мани , Зорница , Женя , Ралица … вероятно не точно в този ред , но със сигурност ще ни хареса .
За топ четири залагам на Фифо , Виктория , Алекса и се колебая между Гого и Георги . Един от двамата предполагам ще остане пети .
Финала, ако е само между двама / тоест единия ще е Алехандро / направо няма смисъл да го гледам .

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 21:09 от *Мери*

# 269
ИВ

Не е майтап.До сега над 20 души го потвърдиха.Предлагам да спрем да го обсъжаме, и да го приемем колкото и да ни е тъпо.Oт тук нататък просто гледаме как един по един отпадат от велик Алесио  и така.

Общи условия

Активация на акаунт