Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 379
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Малко информация от мои дружки - утрешната игра е на 10.08, следобед. За следващия ден е подготвяна игра, за двама, подобна на тази с Мартин и Паулина, така че всякакви комбинации за елиминации са възможни, но едва ли ще е Джаферович - Виктория.

# 541
В една алтернативна вселена Trollface

Това е поздрав за La Vikinga
Обърках темите 😂

# 542
  • София
В другата тема мадам пак се вихри и плямпа за продукцията.
Днес се бяхме яко захапали с нея в темата, но ни изтриха Trollface
В тази връзка яко оспамихме пак, та да не се изненадвате ако отново ни заметат Joy

# 543
ИВ
Незнам колко са верни спойлерите ,че Алекса и Вики са на финал. Нещо не ми се връзват. Нали уж щяха да са четирима финалисти. Спойлера ,мисля че беше Вики и трима мъже. То в такъв случай от колко играча ще е полуфинала? Или тази година няма да има?🤔🤔🤔 Уж според спойлери Джаф и Жорето, отпадат преди това. Гого не е на финал. И остава Ралица? А тя къде се вписва? Незнам ,ама колкото и да се мъча ,няма да го измъдря. Някъде из между всичкото има лъжлив спойлер. След ден ,два ще стане ясно кой е.😁

# 544
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз цял ден се чудя какво е станало. И срещу мен се рипна, ама удобно моя отговор беше докладван и заметен. Sunglasses
Шоуто стана скучно, то само схеми. Оттодавна се знае победителя, заради днешния епизод си мисля, че и спойлера, че Виктория е единствената жена в топ 4 е напълно верен.
Световното вече твърдо измества игрите, я вижте какви драми и обрати станаха днес.

# 545
Напълно възможно е Гого да отпада утре, ако има игра с въдички. Ковид беше казал, че гого е прецакан от продукцията , а на мен не ми се вярва да достига до финалната четворка.
ако Филип ползва имунитет утре, остава да е номиниран Гого. Само че как ще се извърти Виктория срещу него..ми е мистерия засега.

# 546
ИВ

Не е редно да ни замитат мненията за мадам, защото тя е ходещ спойлер. В началото на сезона я гледаш кои пише, че са ѝ любимци и хоп - гледаш ги после на финал. Ние реално си коментираме точно по темата. Хихи

# 547
  • Бургас
По тази логика, писанията й от тази вечер сочат че е човек на Джаба.

# 548
  • София
По тази логика, писанията й от тази вечер сочат че е човек на Джаба.
Тя нали се защитава по други начини,други я защитават,тя само бърше пот от мислене.
Заради нея не гледам ,след очеизвадно нагласената елиминация на Генчо. Тя едвам бяга по терена,1 месец отлепени пръсти,след края на играта с Генчо,много ловко ги ползваше за вързване на опашката си.

# 549
Ф

На база на видяното до момента от днешния епизод, струва ми се, че Радко утре ще изхвръкне. Най-вероятно ще прекали съвсем след втората победа на Камелия и ще затвори вратата от външната страна.

# 550
Гого стига до полуфинал. За по-натам не знам Simple Smile
Напълно възможно е Гого да отпада утре, ако има игра с въдички. Ковид беше казал, че гого е прецакан от продукцията , а на мен не ми се вярва да достига до финалната четворка.
ако Филип ползва имунитет утре, остава да е номиниран Гого. Само че как ще се извърти Виктория срещу него..ми е мистерия засега.

# 551
Скрит текст:

Значи завършва 5, а Жорката е 3-ти. Финал: Филип-Алекса и последният печели.

# 552
Така мисля, че се нареждат нещата. Информацията за Гого уж е от сигурен източник, надявам се да не съм била подведена. А ако съм била подведена, нека до баш финал да стигне Гого 😁
Скрит текст:

Значи завършва 5, а Жорката е 3-ти. Финал: Филип-Алекса и последният печели.

# 553
Защо пък Жорето трети ,а не Гого? Може пък Жорето 5ти ,Вики 4та и Гого 3ти. Ама пак не разбирам къде остава Ралица и кой я отстрелва ?

# 554
Просто казвам аз каква информация имам 🙂 А повярвай ми, много се надявам да не е вярна, Гого ако мога, първи ще го направя 😄
Защо пък Жорето трети ,а не Гого? Може пък Жорето 5ти ,Вики 4та и Гого 3ти. Ама пак не разбирам къде остава Ралица и кой я отстрелва ?

Общи условия

Активация на акаунт