Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 339
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
Аз не съм сигурна дали не монтират стари кадри в промото, за да нагласят това, което искат да видим.

# 661
  • Sofia
А Джаба кога се губи по трасето? Вече започнаха да я номинират и според мен няма да спрат.
И аз това чакам! Чудно защо я търпяха досега и й позволяваха да си "разхожда коня" и да върти палачинката, както й е удобно. Изключително долна и подмолна твар. Дребна душица!

# 662

Ами сега? Това е Ралица, тогава утре Джафа или Жорето отпада?

# 663

Това не го забелязах.. Интересно. Имам някакво лошо предчувствие, че ще е Георги.

# 664
  • София
Във ФБ пише в един коментар, че видели били Георги на промото за утре.
Не знам, не знам… утре очаквам четири кръга пъзели или игра на Черен Петър, че тия легендарни пръсти милите един месец мина и няма оправия.

# 665

Това не го забелязах.. Интересно. Имам някакво лошо предчувствие, че ще е Георги.
Този кадър е доста по-кропнат в промото след епизода. Откъде е? Може да се виждат и други неща.

# 666
ИВ
Оф, искам вече Женята да си ходи, и даже Жорето да й вземе мангизите. Ама дано не направят така, че той да отпада.

Нямаше ли един момент, в който Жени и Рали бяха "врагове"?
Когато пуснаха спойлера, че женя я маха нейн враг, към точно тоя момент не беше ли в спор с Михаела и Рали?

Кадърът е скрийншот от сайта на нова тв, проато често давах пауза, докато го уцеля вятъра да духне към Вики хаха. Отивам пак да го гледам с надежда да видя жорето.

# 667
  • До сърцето...
Оф, слава богу, Джафа ще е. Тогава писаниците на Ралица в инстаграм се навързват.
И, да, пуснах си повторение на края, наистина водещия каза "шестима", сега вече го чух Stuck Out Tongue Winking Eye И видях кичура. Ей, страхотни сте! Това Шерлок Холмс ряпа да яде! Laughing

# 668
  • София

Не са спойлери, но е интересно... Вързали са си гащята 😃
Мда.
Най-тъпото е, че ИВ удивително напомня спортно състезание и логично се очаква поне на хартия да има честни правила и регламент.
Но уви, то даже и на хартия е друго. 😆

# 669
Дали утре Джафера не отпада и това да е отмъщението на Ралица за Мишето уж? Вижда ми се твърде хубаво за да е истина.

# 670
  • Вестерос
Не знам защо сте очаквали друго, като това нещо се знае от първи сезон...

# 671
  • София
Никога не съм гледала такива предавания.
Само няколко пъти за по малко първия ББ.
Някак си мислех, че за 15+ години би трябвало да има сериозен напредък.
Иначе е хубаво, че ги има тези теми тук. От 2-3 седмици нищо не съм гледала, информирам се от вас, че все пак ме гложди любопитство за двамата познати участници.

# 672
Фермата
Спойлер 😁 Стратегията на Камелия НЕ е успешна и тя отива ратай и после първи дуелист - вероятно срещу Нина. Шегувам се, просто опитите за манипулиране на Камелия бяха смешни.

Любими моменти:
Калин на Иван: "Ще се видим на арената!" 😂
Иван и Яни на покрива - Иван: "Генчоо! 😭" 😂

# 673
Радика , дано не се радваш прибързано само …
Определено кичура е на Ралица , но аз се притеснявам за Георги . Не вярвам , че Джафа си тръгва . Ще е супер гадно те да отстранят него .
А ако е вярно твърдението на Ралица , лично аз ще и се извиня 😄 ама едва ли …

# 674
  • София
Косата на Ралица не е ли по-къса? Иначе като нейния цвят стои.

Общи условия

Активация на акаунт