Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 319
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дали утре Джафера не отпада и това да е отмъщението на Ралица за Мишето уж? Вижда ми се твърде хубаво за да е истина.
Леле леле, връзва се обаче. Вие представяте ли си верно Ралица с това да се хвали, че е "отмъстила" след всичко което видяхме.

А иначе, убийте ме, не мога да повярвам, че Жорката току така е отпаднал.
Освен .... ако няма пипан пъзел Trollface
Обаче не видях в промото пъзел....

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 23:51 от Каlista

# 676
Тези спойлери пак миш-маш станаха. Влиза някой и пише : аз знам от приятелка ,от колега ,от брат му и т.н. И се оказва ,че на четвърто място имаме общо 3ма човека : Вики, Рали и Жорето. Голям кеф .😁 Можеш да си избираш ,който ти душа сака.😁
То така ,като гледам и с победителя може да стане. Аз си избирам Гого.😁😁😁

# 677
Тези спойлери пак миш-маш станаха. Влиза някой и пише : аз знам от приятелка ,от колега ,от брат му и т.н. И се оказва ,че на четвърто място имаме общо 3ма човека : Вики, Рали и Жорето. Голям кеф .😁 Можеш да си избираш ,който ти душа сака.😁
То така ,като гледам и с победителя може да стане. Аз си избирам Гого.😁😁😁
Който и да е от мъжете освен Алекса ще съм доволен... Ама точно спойлерите са за Алекса Joy Joy Joy

# 678
  • София
Дали утре Джафера не отпада и това да е отмъщението на Ралица за Мишето уж? Вижда ми се твърде хубаво за да е истина.
Леле леле, връзва се обаче. Вие представяте ли си верно Ралица с това да се хвали, че е "отмъстила" след всичко което видяхме.

А иначе, убийте ме, не мога да повярвам, че Жорката току така е отпаднал.
Освен .... ако няма сгрешен пъзел Trollface

Ако Димо застане и официално попита “И да! Ралица, ти сега отмъщаваш ли за Мишето като биеш жената-чудо?”- тогава може да го тълкуваме така. Но Ралица сама да се сети..ще отидем в кой е там следващия сезон.

# 679
Който и да е от мъжете освен Алекса ще съм доволен... Ама точно спойлерите са за Алекса Joy Joy Joy
Абе на теб всяка дума ти е Алекса за някое лайкче отгоре. 😀

# 680
  • София
Обаче хора, гледах го това промо сто пъти. Никъде не се вижда такава огромна част от косата. Това първо. Второ - тая коса няма нищо общо с Ралица. То и с Жени няма де. Просто няма в момента жена с такава коса там!
Така че ми се струва пипана тая снимка нещо....

# 681
Абе на теб всяка дума ти е Алекса за някое лайкче отгоре. 😀
Голям фен съм му.

# 682
Все на някой трябва да е, няма да са сложили някое лабрадорче за красота там 😅 Извън кръга на шегата, прилича ми наистина на косата на Ралица, но не съм сигурна, че трябва да се разчита на това. Може и да е монтаж, нищо не се знае.
Обаче хора, гледах го това промо сто пъти. Никъде не се вижда такава огромна част от косата. Това първо. Второ - тая коса няма нищо общо с Ралица. То и с Жени няма де. Просто няма в момента жена с такава коса там!

# 683
И аз си го свалих като видео в тела даже. Някъде има ли го качено с тази голяма коса? При мен това е максималното, което се вижда.

# 684

Аз направих скрийншота и не е "пипан"  поне не от мен. Ако от Нова нещо са правили, не знам.

Пускаш промото в сайта на нова, даваш пауза и движиш с пръст напред назад, така движиш видеото паузирано и си намираш момента с повечето коса в кадър.

# 685
В nova play няма такива руси кичури на същия кадър, аз не виждам

# 686
Може ли линк? Търся, но не откривам тива промо.

Аз направих скрийншота и не е "пипан"  поне не от мен. Ако от Нова нещо са правили, не знам.

Пускаш промото в сайта на нова, даваш пауза и движиш с пръст напред назад, така движиш видеото паузирано и си намираш момента с повечето коса в кадър.

# 687
Явно съм някаква магьосница, ето ви секундата, на която го виждам:

Линк: https://nova.bg/accents/view/2022/11/23/391445/%D0%B0%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 688
Еми това си е Ралица.

# 689
Явно съм някаква магьосница, ето ви секундата, на която го виждам:

Линк: https://nova.bg/accents/view/2022/11/23/391445/%D0%B0%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/
Ние гледаме записът на епизода. Там не се вижда толкова добре, а тук само на промото се вижда всичко. Аз видях и още нещо, обаче няма да ви го кажа, защото всичко издавате в другата тема! Нъц!и

Общи условия

Активация на акаунт