Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 636
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ванилийка, така изглеждах докато не забременях.
А Виктор на дядо Коледа му вика дядо Поп hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 10:28 от Moon Walk

# 136
  • София
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА НА ВСИЧКИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ!

Да са ви здрави, силни и обичливи дечицата!

Ще се включа пак по-късно, че сме в подаръчна какафония  Laughing

# 137

Честито Рождество Христово!!!
Много здраве, щастие и усмивки за всички! 
На всички дечица много подаръци!!!

# 138
                           ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
НА ВСИЧКИ МАМИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ ЗА ВАС И ДЕЧИЦАТА НИ!
                            ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Ели, пак си първа в украсите! Аз докато направя едни цветни буквички губя половин час! Embarassed
Смайлито, в момента паралелно разглеждам и снимките ви, много хитро си намислила Дарето в оранжево! Hug
Янче, все ще ти казвам, че Маичка много е пораснала и страшно се е разхубавило детето! И Гошо така мисли. А Дилето я позна на монитора! Heart Eyes
Нашият рожден ден започна днес. Долу-горе както раждането  hahaha, с един час по-рано. Утре няма  да има възможност да се съберем на маса, затова я направихме днес. Обаче съм измислила нещо хитро за истинския рожден ден - да се празнува през целия ден! Всеки ще идва, когато може и Дилята ще духа свещи на поразия! Нооо и подаръци ще валат непрекъснато! Party Вече имаме доста снимки и от Бъдни вечер и от днешното събиране, но ще ги кача на 27-ми.

# 139
Весела Коледа!
Пожелавам ви здраве,щастие и топлина в семейството!
На всички дечица,да за живи и здрави и да полу4ат много подаръщи Hug

Вики,Люби казва на Дядо Коледа-Баба Коледа Joy

# 140
Имате поздрави от Райче - ако можете - ударете и по едно телефонче, малккия се подобрява Heart Eyes
Момичета Вики от снощи е с 37.9 Т - нищо не я сваля, никви други симптоми - идеи кво му е newsm78 Cry

# 141
Ох Криска,съжалявам за Виктор...
И ние сме 4 ден на антибиотик и купища сиропи.Запо4на се изведнъж с кашлица и вдигнал темп на яслата и се обадиха,4е не могат да му я свалят под 38.Оказа се 4е има за4ервено гърло,хъркат му гърдите....Всяка нощ вдига темп и всяка сутрин,даже в момента пак спи,4е нещо не му пее петела,а няма темп.Но тая кашлица имам 4увството 4е му идва от незнам къде.Трябва в сряда да сме на преглед,но мисля още утре да идем...какъв ли РД ще караме...незнам ooooh!

# 142
Момичета Вики от снощи е с 37.9 Т - нищо не я сваля, никви други симптоми - идеи кво му е newsm78 Cry
Може да е някаква шарка... ама това е само предположение Wink
Следи го, ако е само Т. без нищо друго - давай му за сваляне на Т. и изчакай до 2-3 дена все още нещо ще излезе, или ще мине  Hug

Страхотни са снимките
Дани бузани много сладко яде торта  Mr. Green
Ванилкеее
страхотна мадама си  Flutter блузката е супер секси  Flutter
Пловдивските ни мами са големи гаджета  Flutter Hug Hug Hug

Отивам на Дара и на Мая на снимките  Party Hug

# 143
ЕЛИ   bouquet  Embarassed Страшни мадами сме. Mr. GreenДнес изкарах 200 снимки  Shocked и ги показвах на всички.Утре пак! Laughing
КРИСКА,съжалявам за Вики.Идея нямам от какво може да е тази т!Никога не е добре да имаш т,но поне се надявам да не е нещо сериозно!
Йоана,дано Люби се оправя по-бързо,този антибиотик от каква болест го пиете?СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА Е ПО-ДОБРЕ ЗА РД!!!!!Дани и той не е много добре,ама предполагам къде е настинал.По тия села дето се шматкаме в стаята,където седим е супер горещо,но вратата се отваря непрекъснато и леденият въздух влиза обикновено първо там,където се намира детето-някъде около вратата./май открих колелото с това изречение newsm78 Mr. Green/Днес имаше малко сополи ,кашлица,веднага дадох вит.С,сироп за кашлица,даже и му сложих КОЛАРГОЛ,които са останали от боледуването от преди месец.На бележката пише,че срокът на годност на Коларгол е една седмица и се чудя,дали са годни или просто му цапам нослето на Дани,въпреки че съм ги съхранявала на сухо и тъмно мялто...Някой знае ли?
ЛЮСКА,честит ви рожден ден!Малката лещичка да е здрава и весела,а ти все така бъди влюбена в нея!И на Дани РД почна в същия час,когато аз родих,към 10:30,в 10:40 се появи Дани,а аз кога дойдох на себе се не нам Crazy
НЕЛКА,браво,оранжевото гадже е супер!Много сте сладки на семейната снимка!
ЯНЧЕ,МАИЧКА е много сериозна мадама,голяма сладурка!Защо обаче е само с една точица?Страх ли я беше?Сега за първи път видях вашия тати на снимка и в сравнение май Маичка повече прилича на теб,особено на някои снимки...

# 144
Е,аз реших,че вече е 26-ти и мога с основание да честитя на лещичка и майка й,ама на,все още сме 25-ти...Както и да е,аз ще съм първа,че утре не знам,дали ще успея да се разпиша!

# 145
ЕЛИ   bouquet  Embarassed Страшни мадами сме. Mr. GreenДнес изкарах 200 снимки  Shocked и ги показвах на всички.Утре пак! Laughing
Joy Joy Joy шЪ ме Умориш  Mr. Green от смях  Joy
Лелелелееее Ванилке... опасна си

Гледах и Дарата  Party
Големи подаръци, големи изненади  Grinning
Тоя дядо Коледа къде го намерихте, че и подаръци носи  Party Grinning
Смайли пу пу пу  Mr. Green много сте Убави Hug

# 146
Защо така бе Ванилке, къде отиваш утре  Crossing Arms
Направо вече ми липсваш  Grinning

# 147
  • София
Нашите снимки със закъснение ще го покажа тея дни Simple Smile Юле, ти си една от малкото детя  оприличава на мен. Повечето казват, че прилича на тати си... А е само с точка, защото с еразрева и непожела да я рисуват повече...

ЧРД на Дилето! Да расте вс етака хубава умна и добричка за радост на мама и тати Simple Smile

Благодаря на всички ви за хуабвите думи за нас Simple Smile

# 148
  • София
ето малка част от снимките: цък!.  Това е от единия апарат. Другите не са източени, както и камерата... като има нещо ново ще ви покажа Simple Smile

# 149
   Tada bdbaloni  честит рожден ден на диля. да е много здравичка и все така чаровна за радост на мама и тати.   bdbaloni Tada

Криси, и аз си мислих като Ели , че може да е шарка. тук в пловдив сега има доста деца болни от шарка. наблюдавай го . дано обаче , да е нещо инцидентно.
Нелка, много е готина оранжевата принцеса.  4470  тортата сьщо е супер . снимките са много шарени и весели.
Янче, а мая верно много сериозна...и вашата торта е страхотна. чакаме и вашите снимки...

надявам се , че всички сте прекарали весело празника.
 мойте гарджета станаха в 6,30 , за да си отварят подарьците.  ooooh!  сьн не са спали от вьлнение.  hahaha
тук дне свали страхотен сняг и едвам ги одьржам в кьщи. напират да ходим да се пьрзаляме  . а марто цяла сутрин ми пее една песничка за снега - " ...снаг али , али , али ( вали значи)...."( вред е бяла зима.....)

Общи условия

Активация на акаунт