Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 632
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  Само че не разбрах защо заглавието е "РДМАЯ",а на десетте снимки е....Дара.. newsm78
е напиках се от хилеж hahaha hahaha hahaha

# 166
Честита коледа и честит рожден ден на всички декемвриичета които съм пропуснала

Днес свеки взе Миши да я гледа за няколко дни и ми е някак странно за първи път се случва гледала я е и друг път но само през деня а и беше невъзможно маи преди защото постоянно щеше да ме търси беше се залепила  за мен,но откакто ходи на ясла вече е съвсем различна започна да заспива и с леля си не само с мен е със уговорки,но ставаше работата...
Взе я сутринта била е послушна имаме снимка в апартамента на свеки и ми е носила памперси давала ми е да ям  Joy Joy Joy,но не е плакала само казвала "мама ще доиде"много ми липсва но трябва да свикваме.
Рожденният ден беше много вълнуващ на 21 поканихме баби,дядовци,кръсници и приятели а на 23 дечицата те не доидоха всички ,но падна весела игра.И в яслата госпожата каза,че е била послушна то пък в този ден им беше коледното тържество и са прекарали добре.

Ето снимки и от нас от яслата,и рожденният ден и дечицата
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85208

Янче,Смаили голями сладурани са Мая и Дара пу-пу да са ви живи и здрави Hug

# 167
  Само че не разбрах защо заглавието е "РДМАЯ",а на десетте снимки е....Дара.. newsm78
е напиках се от хилеж hahaha hahaha hahaha
newsm78 ами и аз това се чудя  newsm78

# 168
  • София
Само Дара е защото Мая през цялото време беше много свита и хич не се забавляваше (по неясни за мен причини... а на отиване уж ми казваше "бичам то(р)та" и т.н...). Накрая като почнаха всички да си тръгват тя тогава се разигра и падна с гоненица с Дарата и едно въргаляне по пода... Това е документирано на другите които не съм свалила...а и ми беше дълго да пиша rdmayaidaraи затова остана само Мая.. .Wink

# 169
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКА-БАДЕМКА, ЛЮБЧО И ГАБИ

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ТЕЗИ ДНИ  Embarassed
[/size]

# 170
  • 42.016399,23.101179
Честита Коледа на всички!!!
Включвам се на бързо от Кюстендил, като се приберем ще разглеждам снимки и пиша повече. Смайли, благодаря за SMS  ако не ми го беше пратила нямаше да мога да гледам Янче,ще чакам продължение.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ДИЛЯ!!!
МНОГО ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ЖЕЛАЯ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ И ПО СПЕЦИАЛНО НА ЕММКА И ЛЮБО!!!
Мноого усмивки и весело изкарване!!!

# 171
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА порасналата принцеска ЕМКА БАДЕМКА!!!Да расте дъъъълга и усмихната колкото майка си!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБЧО НА ЙОАНА!Много здраве,дано от следващата година ви преследват само хубави неща!

# 172
Днес големи сладури имат рожден ден!!!!!!!!!!!
Честит празник на Емка, Люби и Габи и техните родители и близки!!!
Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!!!!!!!!

# 173
  • София
ЧРД на Бадемката! Много целувки за нея и за майка й Simple Smile Да сте все така весели и засмени и двете!

ЧРД и на Любчо! Йоанке, дано ядовете ви да свършат и оттук нататък само положителни емоции!

Мая днес е на ясла та най-накрая се надявам да успея да си оправя къщата.
И тъй като уредихме партито за 6ти махам и анкетата. 

# 174
Мерси, мерси момичета  Hug Hug Hug

# 175
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-СЛАДКАТА БАДЕМКА - ЕМКА! ЖИВИЧКА И ЗДРАВИЧКА, ДА ВЕЕ ФУРИИ НА МАМА ЕЛИ И ДА Я РАДВА БЕЗКРАЙ! 
  bigdance2 nbirthday  bigdance2
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБЕТО! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВИЧЪК, ДА СЪЗДАВА НА МАМ ЙО САМО ПОВОДИ ЗА СМЯХ И РАДОСТ! И ДА ОЗДРАВЯВА БЪРЗИЧКО!
ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ!

Нашите снимки се надявам да успея да кача днес, обаче тръгваме на покупки и не знам кога ще се върнем. Blush

# 176

bdbaloni  bdbaloni  bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕММА И ЛЮБЧО! 

ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 177

честит рожден ден на нашата приятелка емка-бадемка . весело и усмихнато детство. много и големи подарьци.мила Ели, на тебе весел празник.
честит рожден ден и на люби. да е здравичьк и да радва много мама и тати

# 178
  • на езерото
 ЧРД, на Емка Бадемка и Люби!!!Живи, здрави ,весели ,засмени,малки калпазани много бели не правете  bouquet
 Бравос Янче Hug Peace снощи те гледах, днес пак,пак браво на теб и нека повече хора да има като теб,те тогава ще влезем в релсите. Hug

# 179
ЧЕСТИР РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКАТА!
Весело детство и много игри и желаем с Люби Hug

А ето и една виртуална по4ерпка от мен:

Моми4ета,благодаря ви за пожеланията  bouquet

На нас деня ни запо4на много вълнуващо LaughingНищо,4е и двамката сме болни,на Люби настроението му се пока4и още щом видя подаръка дето му донесох от на мъжа ми шефа-естествено коли4ка..поредната по брой...След малко и буй4о му пристигна с един много,ама много голям камион,та реакцията бе викове и радости и викане-льольон JoyДове4ера купона и подаръците продължават,апродължение ще има и утре ве4ер с на мъжо братов4едите Wink

Хайде отивам напе4ката... Wink

Общи условия

Активация на акаунт