Поведение на разведени родители

• 25 157
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Значи аз с такива изпокарани родители ще се подпишем само с кумовете и после както 100 пъти писах, 2 купона. Честно, за какво да си постилам за скандали точно на празник Simple Smile Пък мъжът ако ще се отказва, понеже не съм от задружно фемили примерно, негова воля Simple Smile

# 316
Не от задружно фемили, а от хора чиито егоизъм достига невероятно ниво, дори на този ден.
Два купона за сватба? Това не студентски празник.
Има си подписване, ресторант.
Малко е по-различно от обикновен купон.
Колкото и да е немодерно някои имат и църковен ритуал.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 21:23 от FB590525BGM

# 317
Защо хора с проблемни родители се сравняват с хората със задружни семейства или разбиращи се разведени родители? Редно е да са разбрали, че на тях това не им се получава. Съдба, късмет, случайност. Не може да събираш големи хора, които не се траят, на място, където дори ще се пие алкохол и да очакваш да се държат като родителите на Мимето да речем, нали? За мен това е видно от киломтетри. Пък вие си ги канете заедно, като искате.

# 318
Не, не е редно.
Редно е когато имаме деца да знаем, че това не е нещо със срок на годност.

# 319
Ето обаче - на практика невинаги се получава. Хората избухват на празници, заяждат се и т.н. Какво като тук давате мъдри съвети кое е редно? Полза от тях няма Simple Smile

# 320
  • Наблизо
Ако беше на мен,щях да прекъсна контакт,докато не престанат с простотиите си.Това делене,по две по не знам какво си...
Как пък ще правим по две сватби защото някой не може да се държи като човек сред хора.Още повече пък не съм Ким Кардиашиан,за да си го позволя.
Ама и разведените воюващи не биха искали всеки да плаща по един цял хубав купон,хеле пък новите половинки.
Ако можехме да върнем времето назад,си мисля че мъжът ми не би ги поканил,но не мога да знам със сигурност.Не знам дали и ще имам тази коравосърдечност да настоявам той да не го прави.
Единствено,от мненията тук,най-вече в частност Биянка,не мога да разбера как им се намират оправдания на такива хора и били напълно нормално да се държат така.Децата да се оправят,те са длъжни да търпят.
Интересно ми е,Биянка,ако бъдещата ти снаха знае за историята ви с бившия ти и реши,че не ви иска на сватбата си от страх,че ще се излагате (ти или той или и двамата),как ще се почувстваш?
Или на рождените дни на евентуални внучета да отказваш да ходиш..защото бившият ще е там.

За мен това е много болна работа и наказва най-вече децата..

# 321
Има.
Щом има хора, които с гордост заявяват, че са егоисти.

# 322
Бианка, знаеш ли цените какви са в заведенията в момента? За една скромна сватба едвам се събират пари без да се тегли кредит, а какво остава за две. Абсолютно несериозно.

# 323
Много сериозно бих се замислила дали да свържа живота с "дете" на родители, които не искат да се държат както трябва на големия ми ден. Генът и личният пример са голяма работа.

Хората са го казали - котка да е, от сой да е. И аз бих се замислила ако бъдещите светове са някакви такива непримирими след 20-30 години..... И за съжаление го отнасят децата.
Каквото и да си приказваме и да се правим на полит-коректни,  семейството в което си израснал има огромно значение.

# 324
  • София
Биологичният баща на голямата ми племенница е от типа с цирковете. Тя никога и за нищо не го е канила и е супер щастлива от това.
Съпругът на майка й я заведе на бала, отведе я до олтара, едното й дете носи неговото име и т.н.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 18:46 от Fever Ray

# 325
Биологичният баща на голямата ми племенница е от типа с цирковете. Тя никога и за нищо не го е камила и е супер щастлива от това.
Съпругът на майка й я заведе на бала, отведе я до олтара, едното й дете носи неговото име и т.н.
Който каквото си постели, на това ще легне.

# 326
Аз пак повтарям - нямам вашите проблеми, затова не знам кое и как ще се случи. Няма как отсега да съм загрижена какво щяла да си помисли след Х години евентуалната ми снаха. Просто сами виждате, че независимо кое как ви се иска, то невинаги се получава Simple Smile Нещо грешно ли казвам?

Ето, ти не си се отказала да вземеш мъжа си, въпреки цирковете на техните Simple Smile Значи мен от какво да ме е страх? Аз циркове едва ли ще правя изобщо.

# 327
О, винаги може нещо да не харесат в семейството ви, дори да сте с брак. Дали някой не пие повечко, какво образование имате, от кой град сте, и много, много неща. Sunglasses

# 328
Верно не схващам цялата драма.
Това не е "семейна"снимка.
Това е снимка с "мама и тате".Голяма драма кой къде щял да бъде и къде щял да бъде натикан.Всичко зависи от ума,възпитанието и усещането за такт на хората

# 329
Темата е много хубава, драмата не е за снимката, а много по- дълбока. Темата е за нас, разведените родители и за пътя, който трябва да извървим към хармонията. Аз така я разбирам поне.

Общи условия

Активация на акаунт