Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 155
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Момичета, на Сан Сиро, Алюр, който е в списъка за добра реплика, за мъжки или дамски са мненията, защото в каталозите им не намирам да предлаган дамски Алюр.  Хипнозата на Ланком е на Лорис в сполучливите, имат ли Лорис физически магазин в Пловдив, защото не мога да открия и как поръчвате ? Благодаря ви !

# 451
Момичета, Скандала на Парфен добър ли е?

# 452
Момичета, Скандала на Парфен добър ли е?
Много добър,силен,траен и близък до оригинала. Изпръсках 2 100-ци от него Simple Smile

# 453
  • Sofia
Най-сетне едно добро попадение от първата поръчка на черния петък от Дивайн -
Metal Chypre by Juliette Has A Gun. Даже много добро попадение, бих казала. Наситен аромат с много хубаво излъчване. Леко цветен, лек пудрен нюанс,малко плодове. В началото излезе една миризма на крем за бръснене, но бързо отшумя и ме накара да се влюбя в него.

# 454
  • София
Бихте ли ми казали добра имитация на Mugler Alien ?
Благодаря
Лилавият дезодорант на Балеа. Много близък като аромат, а като трайност и излъчване слага в малкия си джоб всички други имитации, нищо, че е дезодорант.

# 455
  • BG-DE
Този ли е?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 01:37 от Menerva

# 456
  • София
Този е Hands Plus1

# 457
Взех от Рефан, 306 , най-близо ми беше.
Ще дам отзив след няколко дни.

# 458
Golden Decade на Zara - страхотно копие на Libre/ Libre Intense. По-скоро към Intense. На моята кожа трае цял ден, а попаднал на дрехи с дни. Голям шлейф също. Много ми харесва! По принцип на Зара парфюмитр нямат никаква трайност върху кожата, но този направо…:))
Honour Amouage - Giza - добре са се справили, имала съм го в оригинал, а сега ми остана само боди лосионът за сравнение с този на Гиза. Усещам малко сапунена нотка, но като цяло звученето е същото. Много е траен.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 10:28 от Viki_123

# 459
Мога да споделя същото за Golden decade Simple Smile. Плътен, наситен и траен аромат!

# 460
А усеща ли се силно лавандулата в Golden decade? В оригинала на Либре я усещам прекалено силна и много ми се иска в някоя имитация да я намеря по-мека.

# 461
За мен е по-лека определено като усещане лавандулата. И мен малко това ми идваше в повече в оригинала впрочем. Наистина препоръчвам силно проба, определено си струва цената от 35 лв. за 80 мл.

# 462
Оот къде купувате Zara? Онлайн може ли? В Ст. Загора май вече няма техен магазин.... Не мога даьсе ориентирам в списъка - тези аромати на първа стр са различни

# 463
Може и от сайта на Зара да се пазарува, мисля около 10 лв. обаче е доставката за ниска стойност на продуктите.

# 464
Можете ли да ми кажете на кой парфюм е имитация attraction на avon?

Общи условия

Активация на акаунт