Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 069
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Извинявам се,че нахлувам в темата Simple Smile да попитам някой знае ли на кой парфюм е имитация този -  https://ambra.bg/index.php?route=product/product&product_id=11537

# 616
Днес в Lilly drogeria се напръсках със. Fleur d' Orchidee/Karl Lagerfeld  и трябва да ви кажа, че е изключително елегантно и трайно копие на Soleil blank. Определено ми хареса мн повече от имитациите,които имам(Гиза и the moon)

# 617
Дали има имитация на Yves Saint Laurent Elle? На първа страница не видях.

Скрит текст:

# 618
  • Истанбул
Навремето и Bargello и Sansiro имаха имитации на Elle  YSL ,при това доста сполучливи.Обаче явно интереса към този парфюм е нисък и 2 фирми го махнаха от листата си.И на мен ми е много любим,затова си купих оригинала.

# 619
Навремето и Bargello и Sansiro имаха имитации на Elle  YSL ,при това доста сполучливи.Обаче явно интереса към този парфюм е нисък и 2 фирми го махнаха от листата си.И на мен ми е много любим,затова си купих оригинала.
От къде взехте оригинала? Това което виждам в нета е с много висока цена, преди години 90 мл купувах за под 100 лв. оригинал.

# 620
  • Истанбул
От една група за размяна на парфюми.✌️

# 621
Дали може да се намери имитация на By the Fireplace Maison Martin Margiela?

# 622
  • Варна
Дали може да се намери имитация на By the Fireplace Maison Martin Margiela?
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ameer-Al-Ou … se-Oud-64947.html
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-ameer-al-oudh-intense … 571/pd/DVX3X0MBM/
Този уж много го хвалят в ревюта в youtube, но не съм го ползвал. Набелязъл съм го и чакам някаква по-сериозна промоция и безплатна доставка примерно.

# 623
Здравейте на всички, искам да попитам някой пробвал ли е имитацията на La petite robe noir на Парфен, а не на рефан. По ред причини не искам да си взимам на рефан

# 624
Има ли имитация на Xerjoff - Dolce Amalfi?
Гледам, много го хвалят и харесват по другите теми и ми стана и тересен. Simple Smile

# 625
  • Варна
Има ли имитация на Xerjoff - Dolce Amalfi?
Гледам, много го хвалят и харесват по другите теми и ми стана и тересен. Simple Smile
И е създаден от българин, което е много любопитно Bowtie

# 626
Добър ден! Може ли да ми кажете коя е най - добрата имитация на Dior - Addict?

# 627
  • Deutschland
На Роксан в малките шишета. В момента се пръскам с него. 21 номер е.

# 628
На Роксан в малките шишета. В момента се пръскам с него. 21 номер е.

Почти ги няма вече малките шишета. Основно 50 мл.

# 629
  • Варна
Малка ревизия на становището ми за ГИЗА Спектакъл (Interlude 53):
Скрит текст:
Това бе най-ниско оцененият ми аромат от всички, точки 4/10. Между другото всичките ми аромати много бързо се разтвориха в спирта и тестерните лентички все още ухаят, някои дори силно, а са впръсквани миналия четвъртък. Ще ми е интересно дамите, които не бях доволни първоначално от новите покупки, дали вече ароматите им са станали достатъчно наситени след толкова дни. Или отново стоят като прекомерно разредени.
Та да се върнем на темата. След 4 дни престояване и ежедневно разклащане, отново началото на ароматът си остава неприятно пушечно-пиперлив, задушлив и остър. Оценката си остава 4/10. След час обаче вече се е появила една омекотяваща сладост, която усетих при теста на маслото в магазина, и вече започва да се покачва оценката. След втория час спокойно на кожа мога да дам 7/10, а тази сутрин, дванадесет часа след нанасянето, скачам на 8/10. Може би и носът ми свиква и се приучава, знам ли???
Иска престояване, иска и вдишване от поне 10+см разстояние с разклащане на ръката, иначе се забива в мозъка доста грубо.
Все още не мога да го препоръчам, особено за дамите. И наистина този аромат се нуждае от доста студено време, за да донесе поне мъничка нотка удоволствие и любопитство при носенето му, да се разучава в рамките на трайността му, която е отлична.
Във Варна сме облагодетествани с възможността за тест на живо, но иначе никак не е за сляпа покупка.
Чиста проба нишов аромат, труден за разбиране и харесване. Тъмната страна на Луната буквално. Абсолютно противоположен на ароматите за масово носене.
Следващият път ще дам шанс и на Amouage Reflection 45, много ми напомни при първо помирисване на JPG Le Male, който определено не е сред любимците ми. Но на инат ще пробвам в магазина на ръката си още в началото, докато си отливам вече набелязани други аромати.
Останалите ми аромати ще останат за разносване следващата година, нека наберат нужната сила.
SOTD - Burberry Amber Heath от Eyfel, мноооого съм доволен, сравнително траен и наситен, макар че стои по-прибран. Много тежък, мазен, плътен, кехлибарен, балсамов с пачули. И тук са избягали от масово харесваните аромати. Но доста по-приемлив от Interlude.

Общи условия

Активация на акаунт