Лекар, който предписва Роакутан

• 826
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

От много години страдам от акне по тялото и съм изпробвал какво ли не за овладяването му. След като смених няколко дерматолози и вложих огромна сума пари за недълготраен ефект, реших, че в крайна сметка ще прибегна до финалното оръжие - Роакутан.

Исках да попитам, тези които го пият или са го пили, при кой лекар се проведе вашето лечение и доволни ли сте?

Няколкото лекари при които съм бил, са прибягвали веднага към антибиотик, от който дълготраен ефект при мен НЯМА, а други са ме карали да правя пилинги и други процедури, но никога не са ми давали лекарството. Нямам финансовата възможност да правя всичките тези процедури, нито пък имам желанието да продължавам да се тровя с антибиотици още много месеци, само за да ми стане кожата временно по-добра, а после всичко да се завърне и в случая да се хвърлят пари на вятъра. Пробвах и с диети - без захар, млечни продукти, също така сменях чаршафите почти всеки ден, не се къпех с топла вода и куп други неща, но без ефект.

Имате ли представа кой лекар би ми изписал лекарството директно, без да ме кара да минавам през същите 100 варианта, преди да ми го изпише? Просто идеята да отида на частен преглед (взимането на направление от л.л значи да мина през ада, и предпочитам да си платя) и само да ми кажат: “хайде да пробваме сега това”, ме побърква и ме кара да се чувствам в безизходица. Бих искал лекар, които да ми пусне изследвания и след това да ме назначи на това лечение, защото не искам да минавам през нещата изброени по-горе. Разбирам, че има рискове, но в крайна сметка мисля, че ако платя на още един лекар и отново ми дадат антибиотик или нещо с недълготраен ефект, просто ще си го взема сам от аптеката и сам ще се лекувам. Знам, че е голяма глупост и знам, че до това лечение се прибягва само в краен случай, но акнето ми е болезнено и искам нещо, което поне има шанс да ме отърве от него завинаги. Интересувам се за София. Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 08:44 от Marian96

# 1
Доктор Айлин Шеф - това е вашия доктор, тел е 0888881497, излекува акнето на дъщеря ми с роакутан преди няколко години, след това с лазер заличи белезите

# 2
Синът ми страдаше от акне. Рокаутан ни оредписа д-р Недушева, дерматолог в гр. Плевен. Курсът на лечение беше 9 месеца, сега 2 години по-късно няма и помен от акнето. Останаха само белези, които трябва с лазер да се заличат.

# 3
Синът ми страдаше от акне. Рокаутан ни оредписа д-р Недушева, дерматолог в гр. Плевен. Курсът на лечение беше 9 месеца, сега 2 години по-късно няма и помен от акнето. Останаха само белези, които трябва с лазер да се заличат.

Радвам се да го чуя за сина ви! Извинявам се, но забравих да спомена, че се интересувам от лекари в София. Сега го добавих в публикацията ми. Благодаря все пак!

# 4
Д-р Бърдаров изписа Роакутан на приятелка

Общи условия

Активация на акаунт