Какво ще купя отново - 6

• 101 154
  • 783
  •   1
Отговори
# 345
  • оттам, откъдето започва България
Веро Феъри е много икономично:
Скрит текст:
А тези домакински гъби на Фино правят страхотна пяна:

# 346
  • София
Не е от размера, от материала е! И аз го ткрих със закъснение едва преди година-две: по-порестите гъби (с повече дупчици) разпенват поне два пъти по-добре. От тогава специално си търся такива и другите не мога да ги понасям.

# 347
Да, точно порестите гъбки на Фино съм качила на снимката. Simple Smile

# 348
  • София
Да, вярно, писали сме едновремнно просто Simple Smile

# 349
  • София
На промоция е в квартален магазин в момента 2.68, иначе 3.70 му е цената на това сирене при нас.
От този препарат за съдове съм много доволна.Много икономичен и добре измива.
Скрит текст:
Тази марка ползвам и аз. Доволна съм.

За гъби ползвам тези на ДМ и съм доволна.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-domakinski-gabi-p4058172673436.html

# 350
  • In transit
От две години ползвам този препарат:

Скрит текст:

Преливам в мое шише до половината и разреждам с вода. Така препаратът пак е достатъчно силен, пени се добре и измива много чинии, а не ми дразни ръцете, ако не сложа ръкавици. Научих на този трик и майка ми, която ползва други продукти и е много доволна.

Гъби вземам най-обикновени от Лидл и сменям на няколко дни.

# 351
  • София
Шипков мармалад без захар от Балевски. Напомни ми вкуса на едно време. Много обичах шипков мармалад, но не съм купувала отдавна след няколко разочарования.

# 352

Скрит текст:

Преливам в мое шише до половината и разреждам с вода. Така препаратът пак е достатъчно силен, пени се добре и измива много чинии, а не ми дразни ръцете, ако не сложа ръкавици. Научих на този трик и майка ми, която ползва други продукти и е много доволна.

Този препарат има ли го в България? Не съм го виждала.

# 353
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Този препарат има ли го в България? Не съм го виждала.
Да, в доста квартални магазини, италиански магазини и магазини за паралелен внос т.е. почти навсякъде.

# 354
  • In transit
ulyuly, да има го. Вече са ти отговорили. Има го и в шишета по 1 литър. Аз го купувам онлайн от един бургаски магазин.

# 355
Този препарат за съдове от Кауфланд използваме вкъщи от известно време и много ни харесва, измива добре и е ок за кожата на ръцете (около 2,50 лв струва 1 литър, има и още един-два вида, които не се водят "сензитив", малко по-евтини са, но купуваме само сензитив, защото не мием с ръкавици):

Има много приятен (за мен) аромат- лек, свеж и ненатрапчив. Между другото, търпи и известно разреждане с вода.
Svelto и Dual power съм използвала в Италия. Опаковката на Dual power е доста удобна, но май не работеше добре с друга марка веро или пък разредено малко с вода (не помня кое от двете). Някои видове Svelto доста ми изсушаваха кожата, но не съм ги разреждала 50/50 с вода, а и може да е било и от водата (че беше ужасна чешмяната вода там, където бях).🙂 Иначе откъм измиване не съм имала забележки. Мисля, че Svelto се продава извън Италия под друго име...🤔

# 356
Този препарат за съдове Nevos отдавна го заглеждам, но не съм го ползвала. Една жена беше взела 3 опаковки от него без да е на някаква промоция и сподели, че бил много хубаво.

Аз пък съм доволна от торбите за смет на Nevos и откакто ги открих само от тях купувам:
Скрит текст:

# 357

Доволна съм от този препарат за съдове. Има и не само за съдове.
Харесват ми.

# 358
  • на последния етаж
На промоция е в квартален магазин в момента 2.68, иначе 3.70 му е цената на това сирене при нас.
От този препарат за съдове съм много доволна.Много икономичен и добре измива.
Скрит текст:
Тази марка ползвам и аз. Доволна съм.

За гъби ползвам тези на ДМ и съм доволна.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-domakinski-gabi-p4058172673436.html
Този препарат от къде го купувате?

# 359
Ранобудна, не съм го виждала на промоция Nevos (поне откакто го купувам), но и без промоция цената му е чудесна.🙂
Лита, в квартални супермаркети съм го виждала в Пловдив (такива, които съществуваха преди Лидъл, Кауфшанд, Била). А също и в магазинчета за перилни препарати.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 18:54 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт