Какво ще купя отново - 6

• 101 117
  • 783
  •   1
Отговори
# 360
  • оттам, откъдето започва България
Аз също не съм го виждала на промоция препарата за миене. Имах предвид, че жената толкова го харесва, че даже не чака промоция, за да го купи. Simple Smile
Да, цената си е добра, дано не ни четат тука, че тогава ще има промяна. Worried

# 361
  • In transit
Лита, Dual има в Метро, Практикер, Кауфланд. Вече го внасят официално и го продават на много места.

# 362
И аз ползвам Nevos, но не съм забелязала уау качество. Днес изхвърляйки бутилката забелязах, защото го пресипвам в диспенсър, който е на мивката ми.

# 363
  • Русе
Използвах верото на фаберлик. До преди да започне войната и да затворят складовете. Натурален продукт е и е изключено икономичен. Сега купуваме fairy, но аз пускам почти всичко в съдомиалната и почти не използвам   веро.
Какъв измивен препарат за чинии купувате?
Аз от години си купувам Блейзи и съм супер доволна от него, карам буквално с месеци. Но аз ползвам много миална. Напоследък трудно го намирам. Миналата седмица поръчах на мм да купи поне някакъв да има. Купил Ехо. Еми току що свърши. Пълен боклук.....
От години ползвам https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-izmivane-na- … 066447054774.html, имат и натурални. За мен е най- добрия препарат н най -добрата цена.

# 364
Аз съм използвала само Nevоs sensitive, другите видове не ги знам как са. Мия всичко на ръка, така че ми е важно препаратът за съдове да е ок и за кожата на ръцете ми, и за ноктите (освен да измива добре). Вече разпенването, както е коментирано назад, зависи много и от гъбите, които се използват.🙂

# 365
  • София
Mikkey, откога има Dual в Кауфланд? Любимо ми е. Купувам го обикновено от Метро, за което ходя специално. Признавам си, че не гледам марките веро, които се предлагат в Кауфланд, защото Dual го нямаше преди.

# 366
  • In transit
magicjo, виждала съм го преди време. Може би пролетта или лятото беше, имаше промоция на почистващи продукти и тогава го видях. Просто не съм разглеждала отдавна тези регали, но предполагам, че като се внася официално трябва все още да се предлага.
Това е фирмата вносител. https://evelin2011.bg/index.php?route=product/manufacturer Може да ги питаш къде го предлагат или ако имат склад в София, който да ти е по-удобен.

# 367
  • София
Благодаря! Hug Ще им се обадя в понеделник за повече информация.
Да не е спам постът ми, тези колбаси ще купя отново.

# 368
  • до най-прекрасния мъж
Имаме магазин на Елко на пешеходно разстояние от вкъщи, а едва вчера го посетихме. Определено си заслужава. Взехме бабек и домашна луканка, харесаха ни много. Купих и месо от тях, което отлежава като заготовка за шунка в хладилника. Надявам се да е хубаво и то.

# 369
Ранобудна, торбите за смет на Nevos с цена около 2,50 лв ли са? Мисля, че тях гледах наскоро (купуваме по принцип зелени 35 л, 30 броя от Лидъл за около 1,50-1,60 лв, с 4 "ушички" са отгоре). 
Сега забелязвам, че на опаковката на препатата за съдове Nevos отпред не пише "сензитив", а "balm"...🤔 Странно, може би на етикета с цената пише "сензитив"...или пък съм се объркала заради прозрачността (повечето препарати за съдове, които са прозрачни, са "сензистив").🙂

# 370
Благодаря на потребителката, която сподели за тоалетна хартия на Кауфланд и вкъщи много се хареса. Ще купуваме пак. Единственият минус за мен е, че е малка разфасовката 8 ролки.

# 371
Препоръчвам тези бисквитки. Много са хрупкави и вкусни.

# 372
  • оттам, откъдето започва България
Ранобудна, торбите за смет на Nevos с цена около 2,50 лв ли са? Мисля, че тях гледах наскоро (купуваме по принцип зелени 35 л, 30 броя от Лидъл за около 1,50-1,60 лв, с 4 "ушички" са отгоре). 
Сега забелязвам, че на опаковката на препатата за съдове Nevos отпред не пише "сензитив", а "balm"...🤔 Странно, може би на етикета с цената пише "сензитив"...или пък съм се объркала заради прозрачността (повечето препарати за съдове, които са прозрачни, са "сензистив").🙂

Да, мисля че са на 2,49 лв. сега и са 50 бр. И те са с "ушички" 4 бр. Simple Smile

# 373
Благодаря, значи ще мога да ги ползвам като алтернатива на лидълските.🙂
Благодаря на потребителката, която сподели за тоалетна хартия на Кауфланд и вкъщи много се хареса. Ще купуваме пак. Единственият минус за мен е, че е малка разфасовката 8 ролки.
Мисля, че аз бях една от потребителките. Има и синя опаковка- тя е трипластова, 10 ролки по 200 къса, а цената сега е 10,99 лв.🙂 И четирипластовата, и трипластовата се харесват вкъщи. И двете са бели и без аромат, което ми е важно.

# 374
  • София
Препоръчвам тези бисквитки. Много са хрупкави и вкусни.
Скрит текст:
Къде ги има?

Станаха страхотни мекици този уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт