Какво ще купя отново - 6

• 101 104
  • 783
  •   1
Отговори
# 375
Брашно на Барила откъде?

# 376
Препоръчвам тези бисквитки. Много са хрупкави и вкусни.
Скрит текст:
Къде ги има?
Купувам от магазини Бурлекс.

# 377
  • София
Брашно на Барила откъде?
м-н Пулия.

# 378
  • In transit
Погледнах от любопитство цените в този магазин. Брутално високи са! Направо нереално. Брашното на Барила, го имаше в Била, но скоро не съм го виждала май. Има го тук: https://vnosnipreparati.com/category/hlebni-izdeliya-i-brashno на половин цена. А за момичетата от София потърсете къде е магазинът на фирма Здравкомерс (Гугъл го дава на ул. „Одрин“ 77, 1303, 1000 София център). Те внасят брашната на Капуто, които са най-добрите на италианския пазар и цените им са много нормални. Барила тип 00 е равно на нашето тип 500 и не е нищо особено. Затова се учудвам от цената, на която го предлагат. Sad
Отделно брашната, които продават на Виа Тракия (магазин Чао) също са по-хубави и на нормални цени.

# 379
  • София
Скрит текст:
Брашно на Барила откъде?
м-н Пулия.
[/spoiler]
Погледнах от любопитство цените в този магазин. Брутално високи са! Направо нереално. Брашното на Барила, го имаше в Била, но скоро не съм го виждала май. Има го тук: https://vnosnipreparati.com/category/hlebni-izdeliya-i-brashno на половин цена. А за момичетата от София потърсете къде е магазинът на фирма Здравкомерс (Гугъл го дава на ул. „Одрин“ 77, 1303, 1000 София център). Те внасят брашната на Капуто, които са най-добрите на италианския пазар и цените им са много нормални. Барила тип 00 е равно на нашето тип 500 и не е нищо особено. Затова се учудвам от цената, на която го предлагат. Sad
Отделно брашната, които продават на Виа Тракия (магазин Чао) също са по-хубави и на нормални цени.
Нямам някакви специални наблюдения върху цените в различните магазини. Аз пазарувам това, което ми допада, цени рядко сравнявам, защото една стока, ако не ми допада, колкото и да е евтина, тя на мен ми излиза скъпа, защото резултатът не е задоволителен и хвърлям. Брашното ми хареса и споделих. Имам такъв магазин близо до нас и пазарувам там, не много често, но пазарувам. Просто си пестя времето в обикаляне из знайни и незнайни магазини, но това е моят начин. Споделям в темата без да налагам на някого даден продукт или магазин, от където да го закупи. Всеки да си преценява сам.

Иначе брашната, които ползвам към този момент, и съм доволна, са различни марки, споделяла съм ги в темата.

Скрит текст:

Здравкомерс ще потърся, дано ми е близо или някъде по път. Hands Plus1

п.с. Като уточнявам, че не съм домакиня, която умее много да меси, затова не ми се получават нещата с всеки продукт. Предполагам, че на можещите, и с брашно от 20ст ще им се получат нещата.

# 380
  • München, Deutschland
Скоро взимах такова на Барила, нещо не го намерих кой знае колко добро... Засега най-много ми харесва брашното на Кауфланд, както и еднократно една манитоба, която не запомних, защото беше инцидентен продукт (директно внесена от Италия).

Кауфландското при нас изгл така:

# 381
  • София
Ако имам път към Кауфланд, ще го пробвам. Все по-рядко пазарувам от Кауфланд, Лидл и подобни вериги. Има и добри продукти там, но мен като цяло тези магазини са ми неугледни, претъпкани и т.н., абе ужасни. Имат няколко качествени продукта и всичко около тях боклуци. В началото сякаш не беше така.

# 382
  • In transit
missence, аз също нямам за цел да налагам мнение, просто споделих, че цените в този магазин са много завишени и посочих алтернативни опции за сходни или с по-добри характеристики продукти. Съжалявам, ако съм прозвучала, като налагане на мнение.

Вкъщи ежедневно ползвам и съм много доволна от тези брашна:
Скрит текст:

# 383
  • София
missence, аз също нямам за цел да налагам мнение, просто споделих, че цените в този магазин са много завишени и посочих алтернативни опции за сходни или с по-добри характеристики продукти. Съжалявам, ако съм прозвучала, като налагане на мнение.

Вкъщи ежедневно ползвам и съм много доволна от тези брашна:
Скрит текст:

О, не, не го приемам така! Само уточних.
Здравкомерс ще ги навестя при възможност. Мерси за информацията. Hands Plus1

# 384
Това сиренце. Перфектно върви с крекери и вино ♥️.

# 385
Два продукта, с които задължително се запасявам, когато са налични.
Скрит текст:
От азиатската седмица в Лидл

Оризови кори - чудесни са за приготвяне на банички и пролетни рулца. Размерът и бройката в опаковката са ми супер. Около 5лв.

Стъклени нудъли (от нишесте на боб мунг). Много бързи за приготвяне - слагам ги да омекнат във вряща вода. Една опаковка е за 3 порции. Могат да се сервират със всеки сос за спагети. Засищат чудесно. Под 2лв.

# 386
  • München, Deutschland
Точно тези продукти ги няма при нас (или опаковките са в друг цвят), но още един глас от мен за марката Витазия.

Тъкмо отивах да правя пролетни рулца и аз. 😃

# 387
  • София
Като сте подхванали брашната, да споделя какво харесвам.https://mlivo1937.com/shop/
Купувам силно и пълнозърнесто.Чудесни печива стават,а и цената им е доста приемлива.В София ги взимам от физически магазин и цената една идея по-висока от сайта.
За палачинки,бухти и подобни купувам от лидъл тип 650.

# 388
  • София
Като сте подхванали брашната, да споделя какво харесвам.https://mlivo1937.com/shop/
Купувам силно и пълнозърнесто.Чудесни печива стават,а и цената им е доста приемлива.В София ги взимам от физически магазин и цената една идея по-висока от сайта.
За палачинки,бухти и подобни купувам от лидъл тип 650.
Къде има физически магазин за тези брашна?

# 389
  • София
Имах задачи в района на Виенската сладкарница на "Дондуков". Трябваше да изчакам десетина минути и поразгледах наоколо. Попаднах на малък, фирмен магазин от Добрич за месо, месни продукти и колбаси. Купих различни неща - джолани предни и задни, колбаси, месо - на много прилични цени. И не искам да се приема като реклама, давам информация.

Общи условия

Активация на акаунт