Какво ще купя отново - 6

• 100 925
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Добро случайно попадение. Хареса ни.

# 676
Надявам се, че в темата не се пише само за храна, затова споделям две много, много добри неща, които купувам за пореден път. (един час се балтавих със снимките, по-лесно беше да дам линкове, ама успях!)
Тоалетно мляко за суха и чувствителна кожа

Лосион за тяло и лице за суха и много суха кожа

# 677
  • София
От CeraVe и аз съм доволна, но съм ползвала крема в кутията.

# 678
Купувам и аз кашкавал на "Боровица" от Ебаг, не е солен и децата много го харесват.

# 679
Ей тия трите модела Корни-та.

Ох, много са вкусни. Почти оргазмени.
Особено с тоя млечен крем по средата. Joy Уж са здравословни, не знам(бе, уж са, но..затвори оче, после и другото Sunglasses) колко и дали, но са идеалния компромис, сладки, вкусни, почти чувствени. Joy

# 680
  • София
Потвърждавам, кафявото корни е много вкусно.
Ето и тази суха паста е много вкусна. Да уточня, сладко почти не ям и съм много капризна на вкус. 

# 681
Аз пък вчера си взех от шоколадовите пурички на Каприс, от години не ги бях яла. Не е истина как ми се усладиха, изгризах ги на един дъх. Много вкусни. Добре, че продават мини разфасовки...

# 682

Особено с тоя млечен крем по средата. Joy Уж са здравословни, не знам(бе, уж са, но..затвори оче, после и другото Sunglasses) колко и дали, но са идеалния компромис, сладки, вкусни, почти чувствени. Joy

Трябва да Ви наемат за рекламно лице, чудесно се справяте Simple Smile

# 683
  • София

Ние сме фенове на този вариант.

# 684
missense, прави ми впечатление, че все казваш, че "ние харесваме". Много ми е странно, едно и също ли харесвате у вас? У нас май няма и едно нещо, дето го харесваме всички, обикновено пиша аз кое харесвам. Знам, спамя, но ми стана интересно, у нас такъв сговор не е имало, нито при ММ, нито при майка ми и баща ми

# 685
  • София
missense, прави ми впечатление, че все казваш, че "ние харесваме". Много ми е странно, едно и също ли харесвате у вас? У нас май няма и едно нещо, дето го харесваме всички, обикновено пиша аз кое харесвам.
Poni69, да ти кажа честно, мъжете у нас са с еднакъв вкус. Аз малко се цепя от групата, ама мнозинството обикновено печели. Smiley Иначе аз си ям моите си бъркочи отделно.

# 686
У нас е пълен разнобой. Мъжете ядат салата без оцет, аз изпразвам бутилката. Аз умирам за пица, сина на ММ също, ММ не харесва. И така е за всичко, все някой прави компромис

# 687
  • София
У нас е пълен разнобой. Мъжете ядат салата без оцет, аз изпразвам бутилката. Аз умирам за пица, сина на ММ също, ММ не харесва. И така е за всичко, все някой прави компромис
Satisfied Ние засега сме на два лагера- мъжки и женски. Като във втория съм "и сам войнът е войн". Smiley

# 688
От Piperka такъв парен пипер бях купила, че го извадих от буркана почти на каша, а на пръв поглед чушките си бяха много добре подредени в буркана. Започнах да ги вадя и станаха на каша. Моите домашни бяха свършили, та тази година сме направили повече, да има.

Постът ми стои ощя е темата "какво НЯМА да купя". На същата страница има и негативен отзив за фасула на същата марка.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1467133.795

Този буркан,който снимах го купих и нямаше такива кашкави пиперки, може би е до партида, но пък, ако всяка партида им е с различно качество не е добре

# 689
  • София
Отскоро купувам този кашкавал на Дестан. Обожаваме го! А вкъщи трудно харесваме кашкавал, иначе много обичаме. Това е един от малкото, които консумираме в суров вид с удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт