Какво ще купя отново - 6

• 100 913
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
Не е точно кашкавал това, твърд имам предвид. Гюбек е..

# 691

За любителите на люти чушки- отдавна не бяхме случвали толкова хубави и  вече сме върли фенове- много хубава марината, чушките са дебели, нито много люти, нито не люти и  добре опукани( не прегорели). Покрай тях пробвахме и част от другите им неща- домашната лютеница, много ни допадна.  Докарали са ги консервите на вид и вкус като домашни.

# 692
Гюбекът не беше ли вреден да се консумира директно? Той е перфектен за сандвичи като "Принцеса"-та...

# 693
  • София
От нета:
Гюбекът представлява пресен кашкавал, който остава при формирането на питата. При месенето на кашкавала не винаги може да се вземе точното количество материал. То не може да се отреже защото питата после може да се "отвори" и затова се изтегля докато накрая се откъсне с пръст. Откъснатото много прилича на пъпна връв (в превод от турски - гюбек) откъдето идва името му.
Гюбека може да се разпознае по вкуса - в него се усеща вкуса на млякото и леко "скърца" на зъбите.

# 694
  • София
Скърцането в устата е универсален критерий, да. Другото е въпрос на технологията.

# 695
  • до най-прекрасния мъж
Топъл гюбек опитах за първи път директно от мандрата миналата седмица в Триград. Как върви с пресен хляб... Стори ми се нещо неземно вкусно. Остатъкът правих на пица след няколко дни, стана много вкусна. Идем ли в Триград, ще купя повечко. Много ми хареса.

# 696
  • София
Ние много обичаме гюбек, на сух тиган по две минути от двете страни. Страхотно, и с бира Beers Grinning
P.S. От Лещен си поръчваме.

# 697
  • Бургас
От две години ползвам тези дамски превръзки. Пише, че са за родилки, но това няма значение за мен. Дълги са, мекички, памучни, попиват отлично голямо количество, поради което са отлични за през нощта. И което е много важно за мен - не са супер тънки като повечето превръзки от популярните/рекламирани марки. Супер тънките превръзки ми дават едно усещане за несигурност, че ще остана суха. А с тези се чувствам спокойна и са ми много комфортни. И са евтини. Цената им е почти наполовина от други дамски превръзки. Има ги и в лилаво, но не съм ги купувала, защото са с копринено покритие, а предпочитам памучни.

# 698
Къде ги продават и колко струват?

# 699
  • Бургас
Аз съм от Бургас и мога да ти кажа тук къде ги продават. 2 и нещо струват. А сега видях, че и в аптеки Фрамар ги предлагат, но на по-висока цена. В аптеки Ремедиум са на 2,65.

# 700
Къде се предлагат в Бургас?

Аз съм от Бургас и мога да ти кажа тук къде ги продават. 2 и нещо струват. А сега видях, че и в аптеки Фрамар ги предлагат, но на по-висока цена. В аптеки Ремедиум са на 2,65.

# 701
  • Бургас
Купувам ги от аптека Афия. Афия има на няколко места в града, така че все ще има някоя, която ти е на удобно 🙂.

# 702
Благодаря ти.
Пазарувам от "Афия" често.

Купувам ги от аптека Афия. Афия има на няколко места в града, така че все ще има някоя, която ти е на удобно 🙂.

# 703
  • Пловдив
От две години ползвам тези дамски превръзки. Пише, че са за родилки, но това няма значение за мен. Дълги са, мекички, памучни, попиват отлично голямо количество, поради което са отлични за през нощта. И което е много важно за мен - не са супер тънки като повечето превръзки от популярните/рекламирани марки. Супер тънките превръзки ми дават едно усещане за несигурност, че ще остана суха. А с тези се чувствам спокойна и са ми много комфортни. И са евтини. Цената им е почти наполовина от други дамски превръзки. Има ги и в лилаво, но не съм ги купувала, защото са с копринено покритие, а предпочитам памучни.
В болницата, в която родих ни даваха неограничено количество от тях и също бях много доволна.
Потърсих ги после на няколко места, но не ги намирам лесно. Сигурно защото са евтини, аптеките не ги зареждат. Както с тестовете за бременност -лента, които са безпогрешни, а струват 50ст. И тях едва ги откривам.

# 704
За нощно време и при по-обилен цикъл са много удобни на ДМ едни превръзки Jessa. Даже на тях пише хигиенни подложки при инконтиненция, но са дебели, по-дълги и за нощем са идеални. За през деня не са удобни, ако сте с панталон.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/jessa-diskret-podlozhki-za-inkon … 058172930256.html

Общи условия

Активация на акаунт