Какво ще купя отново - 6

• 101 401
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
крем микса хидратиращ е чудесен

# 76
  • София
Тази тоалетна хартия много ни хареса, румънска е. Досега ползвахме такава и е супер! Извинявам се за обърната снимка Simple Smile!
тази с аромат на кокос от къде купувате?

# 77
Ако сте от Бургас мога да ви кажа Simple Smile!

# 78
Споделете, моля! Simple Smile

# 79
Магазина се намира на ул." Македония" почти до ул."Александровска"- отляво на него има маникюристка, от дясно магазинче за детски дрехи.

# 80
Този зехтин е страхотен. Цвят, вкус, гъстота...нищо общо с боклуците от Кауфланд и Лидл, дето са нон стоп на "промоция" и не може да разбереш зехтин ли е или долнорпобно олио.

# 81
Този зехтин е страхотен. Цвят, вкус, гъстота...нищо общо с боклуците от Кауфланд и Лидл, дето са нон стоп на "промоция" и не може да разбереш зехтин ли е или долнорпобно олио.

От къде да го купим и каква е цената му?

# 82
От тук съм го купила:
https://sofia.parkmart.bg/argolis-maslinovo-maslo-0-750l-ken/
Цената е приемлива, като се има предвид какви боклуци се продават в хиепрмаркетите за 13-14 лева.

# 83
  • София
Цитат
Mama Blue Bear# 3863 май 2022, 13:29 ч.

Цитат
Жена
софия
Цитат на: Doli в вт, 03 май 2022, 09:35
Поредното”истинско”кисело мляко,което разлигави квасеното 😤
.....
Има ли изобщо някое ,което да става за подкваса ?

Да, има. Родопчанка Simple Smile
Видях кашкавал Родопчанка и купих, дано ни хареса.

Бяхте писали в темата за домашна луканка на елко, купих, хареса се.

# 84
  • При децата ми
Бабека на "Елко" е още по-хубав!

# 85
  • софия
На Елко съм купувала телешки суджук, Московски колбас, Бургас, луканка и всичко ни харесва.
Киселото мляко и кашкавал Родопчанка също. Млякото отделя цвик и променя вкуса си (започва да киселее) като поостане. От 3 кофи 1.100 кг след цедене остана една. В момента е на промоция във Ф. Влиза ми в списъка за постоянно пазаруване с това на ЕлБи.

# 86
  • София
На Елко съм купувала телешки суджук, Московски колбас, Бургас, луканка и всичко ни харесва.
Киселото мляко и кашкавал Родопчанка също. Млякото отделя цвик и променя вкуса си (започва да киселее) като поостане. От 3 кофи 1.100 кг след цедене остана една. В момента е на промоция във Ф. Влиза ми в списъка за постоянно пазаруване с това на ЕлБи.
Само големи кофи ли има като разфасовка? Освен да пробваме и млякото. Снощи отрязохме кашкавала и го одобриха у дома.

# 87
  • софия
Във Ф съм виждала само 1,100 кг. В Хит видях по-малки и по-големи.
Кашкавалът е един от малкото, които в моя хладилник не започна да мухлясва след по-дълго стоене. Не знам как правят кашкавала, но почти всички мухлясват. Ние не ядем много и стои повече време.

# 88
  • София
Във Ф съм виждала само 1,100 кг. В Хит виждах по-малки и по-големи.
Кашкавалът е един от малкото, които в моя хладилник не започна да мухлясва след по-дълго стоене. Не знам как правят кашкавала, но почти всички мухлясват. Ние не ядем много и стои повече време.
Ще отида до Хит тогава.

# 89
В кофите е с каймак. В кофички има обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт