Какво ще купя отново - 6

• 100 950
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
С палма са, да, и не само. Съставът на двата продукта е драматично различен. Като вкус не знам.

# 256
Открих вчера ето тези бонбонки на Ройс. Понеже обожавам малини и направо грейнах като ги хапнах.
Мисля да пробвам и другите от поредицата – с ягоди, боровинки, кокос и още.

https://www.rois.bg/pokriti-s-shokolad

# 257
Яла съм пекан със шоколад от серията. Супер вкусен също! Препоръчвам.

# 258
  • София
До сега съм купувала само готовите от витрината. Много ги харесвам. Не  знаех,че има замразени. Задължително ще ги потърся.
Мини кроасаните с масло на Лидл също са много вкусни. Вчера за първи път пекох за закуска и не ни стигна един пакет ,дори злоядото 3 годишно изяде 4 кроасанчета . Със сигурност вече ще ми станат задължителна покупка от там.

Вероятно говорите за различни кроасани. Тези във витрината са големи и с масло. Другите са малки, замразени и с палма.
Малките не са с палма,а са с масло.Малките замразени с шоколад са с палма

# 259
До сега съм купувала само готовите от витрината. Много ги харесвам. Не  знаех,че има замразени. Задължително ще ги потърся.
Мини кроасаните с масло на Лидл също са много вкусни. Вчера за първи път пекох за закуска и не ни стигна един пакет ,дори злоядото 3 годишно изяде 4 кроасанчета . Със сигурност вече ще ми станат задължителна покупка от там.

Вероятно говорите за различни кроасани. Тези във витрината са големи и с масло. Другите са малки, замразени и с палма.
Малките не са с палма,а са с масло.Малките замразени с шоколад са с палма

Може ли снимка на тези със и без палма?
Аз добавям десертните барчета с извара на Милиона, с вкус на лешник ❤️. Намират се след яйцата и маслото, при десертите и шоколадовите пудинги.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 20:16 от aksnerD

# 260
Краве сирене "Здравjе" от Кам маркет - страхотно, солено и маслено с лек мирис на крава, точно както става домашното сирене.

# 261
Силно препоръчвам : кисело и прясно млека на Добротица ,както и сирене и луканки . Любим кашкавал на Жегларци.

# 262
  • София
Силно препоръчвам : кисело и прясно млека на Добротица ,както и сирене и луканки . Любим кашкавал на Жегларци.
И у нас се харесва марката, само да не прецакат нещата.

Доста вкусен хляб.

# 263
Няма малки замразени без палма. Тези з масло също са с маргарини бякакви. Покажете, моля, състав. Чела съм всички подробно, дано пък да греша, но едва ли.

# 264
И аз мисля ,че имат палма .  Върти ми се да съм чела в темата на Лидл да се обсъждат

# 265
  • Русе
Нищо.  Ще ги опитаме 😊
До сега съм купувала само готовите от витрината. Много ги харесвам. Не  знаех,че има замразени. Задължително ще ги потърся.

# 266
  • София
Палма има вече почти навсякъде. Не е толкова страшна, макар че и аз я отбягвам. Не съм пробвала въпросните кроасани, но рядко има полуфабрикати или нещо замразено без "екстри". Абсолютно чист състав вече само в домашното и то собствено производство, за да си сигурен в почва, торове и т.н.

# 267
Тези кроасани

ги има и в Кауфланд. Ето и състава им

# 268
Тези кроасани
Скрит текст:

ги има и в Кауфланд. Ето и състава им

каква е цената и колко са?

# 269
В КАМ замразените банички и кроасани с шоколад и кайсиево сладко са страхотни, но при мен стават супер на еърфрайър и не стават изобщо на фурна (слаба ми е фурната обаче). Бяха нещо от порядъка на килограм за 6 лв. Лютеница, малиджано, чеснова паста на тяхната си марка и всякакви неща в буркани също са много хубави, даже баба потвърди, че на вкус се доближават до нейните домашни. По състав изглеждат супер, но не знам дали изписват всичко

Общи условия

Активация на акаунт