Какво ще купя отново - 6

• 101 026
  • 783
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Ок. Тогава поне марка и дали има някаква картинка/отличителен знак, по който да я познаем.
Благодаря предварително!

Тя е само една , но е в два варианта - ароматизирана и неароматизирана.
Дълъг, синьо с бяло плик,  с 2 реда  по 5 рула, 10 м, 3 пластова, 100 % целулоза, с означено място за отваряне, произведена в Сърбия. Надписът е :  Rolleti toilet paper pure white
И сега , като я разгледах основно, видях, че не е македонска, а сръбска - магазина ме подведе - извинявам се.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 22:44 от mamamia52

# 481
  • оттам, откъдето започва България
Може би е тази?
Скрит текст:

или тази?
Скрит текст:

И страницата на КАМ маркет:      https://kam.com.mk/category/nasi-marki/rolleti/   

# 482
Ей, и аз гледах днес продуктите на Елко, ама не взех. Другият път ще купя. Ние бяхме пробвали луканката и се хареса.

Да попитам някой с отзиви за този кашкавал. Днес го загледах, но не посмях да купя. Както и за продуктите на бачо Илия.

Скрит текст:

Взимала съм от сиренето и кашкавала бачо Илия по няколко пъти. Не е нещо уау ,но стават за ядене ,къде по-лоши съм купувала Grinning

# 483
  • София
Скрит текст:
Ей, и аз гледах днес продуктите на Елко, ама не взех. Другият път ще купя. Ние бяхме пробвали луканката и се хареса.

Да попитам някой с отзиви за този кашкавал. Днес го загледах, но не посмях да купя. Както и за продуктите на бачо Илия.

Скрит текст:

Взимала съм от сиренето и кашкавала бачо Илия по няколко пъти. Не е нещо уау ,но стават за ядене ,къде по-лоши съм купувала Grinning
Е, след като не е уау, няма да вземам засега. Мерси.

# 484
  • София
Старата Витоша на Родопа Милк е много хубав кашкавал. Смело можеш да опиташ и тяхното масло, крема сирене и жълти сирена.
Работил съм с тях много време - безупречни са!
Втората марка ( Илия ) нищо не ми говори.

# 485
Джасте, може ли снимка на състава на показаните от теб мезета на Елко?
Мики, давам ти състава от нета, че съм изхвърлила етикетите.
Това е на луканката:
Луканка Елко Домашна 250 г
Съставки: свинско месо, говеждо месо, сол 3%, консервант Е252, антиоксиданти Е300, Е301, смес от подправки.
Нетно тегло: 250 гр.
Производител: Елко мес ЕООД
Това е на суджука:
Суджук Елко Домашен 250 г
Съставки: свинско месо 100%, сол до 3%, консервант Е250, антиоксиданти Е300, Е301, смес от подправки, захари.
Нетно тегло: 250 гр.
Производител: Елко мес ЕООД

# 486
  • до най-прекрасния мъж
В ТМаркет, х-л Атаген. 39лв./кг е редовната цена. Следя промоциите и падат до 30.
Как 39 лв/кг, кой продукт е толкова? От фирмения магазин на Елко купихме бабек на 22 лв/кг и домашна луканка като показаната, на 29 лв/кг. редовна цена, както и свинска плешка на 11.50 лв/кг. Друго не сме вземали, тъй като не им бяхме опитвали продуктите и взехме само за проба. Видях, че имат и млечни, но не ги загледах. Ще се ходи отново, поне ми е на пешеходно разстояние. Мезетата бяха малко сухи, така ли са по принцип?

# 487
Къде е този фирмен магазин на Елко?

# 488
  • до най-прекрасния мъж
На бул. Санкт Петербург, преди Ескалибур и Порто Греко, ако идваш откъм ВСИ.

# 489
И без да е фирмен магазин на подобни цени 25-29 лв/кг купуваме Елко от наша местна верига супермаркети, както и малки квартални магазинчета. Преди 2 седмици заредих 5 кг суджуци на цена 23 лв ,нямам идея защо но в Т-маркет са с безбожна надценка Rolling Eyes

# 490
Да беше уточнила, че става въпрос за град Пловдив

# 491
При нас няма избор.Имаме го само в ТМаркет.

В сайта им е описано кое колко е. Освен пловдивчанки да развиват бизнес и да ни пращат. Wink

# 492
  • до най-прекрасния мъж
Да беше уточнила, че става въпрос за град Пловдив
Виждам, че си се досетила и сама Simple Smile
При нас няма избор.Имаме го само в ТМаркет.
После веригите не слагали безбожни надценки. 10 лв/кг отгоре редовна цена и уж промоция на редовна цена! Как не ги е срам!

# 493
Имат пътни разходи, но едва ли са толкова. Това е положението. По-добре 10лв. отгоре, отколкото откровен боклук за 25лв.

# 494
  • München, Deutschland
Само да спомена, че в София Елко съм взимала от Фантастико. Последно през януари взех от Ф на пазара на Х. Димитър, но не вярвам да са ги спрели оттогава. Невинаги има всички видове.

Общи условия

Активация на акаунт