Какво ще купя отново - 6

• 101 083
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Въпрос на вкус, нищо на Рошен не ме е впечатлило. Евтини продукти с компромисен състав.
Между другото "Рошен" е компанията на бившия украински президент Порошенко. Според сънародниците му - наречена така, за да се създава алюзия за известната марка Фереро Роше.

# 541
  • на последния етаж
Въпрос на вкус, нищо на Рошен не ме е впечатлило. Евтини продукти с компромисен състав.
Между другото "Рошен" е компанията на бившия украински президент Порошенко. Според сънародниците му - наречена така, за да се създава алюзия за известната марка Фереро Роше.
Напълно съм съгласна.

# 542
  • София
Рошен не са нашия вкус лакомства, но в последно време консумираме все по-малко такива, защото и трудно намираме нещо свястно. Бях споделила.

Скрит текст:

# 543
Аз споделям какво аз бих купила повторно. Темата какво не бихте купили е друга. Wink
И, да, въпрос на вкус е.

# 544
Похвалвам млякото с ориз на Лидл във вариантите с канела и вишни. За моя вкус е много сполучливо, тъй като не обичам твърде сладки десерти.

# 545
  • София

Не съм почитател на Петро Порошенко, но няма нищо компромисно в състава на продуктите им.

# 546
И на мен не ми допадат особено шоколадите на Рошен.
Харесвам тези на JD Gross от Лидъл. Шоколадът с нар ми е от любимите. Като състав също са добри.

# 547

Не съм почитател на Петро Порошенко, но няма нищо компромисно в състава на продуктите им.
Това е твоето мнение! За мен са много, много ниско качество продукти
Темата обаче е друга!

# 548
Рошен никога не съм го опитвала, но като гледам отзивите не пропускам нищо. От шоколадите вече се заглеждам само в натуралните между 70% и 85%. Лидълските са ми идеални като състав.

# 549
В тази тема вече публикувам със страх, защото все се намира някой да се нахвърли с особен негатив и настървение срещу продукт, който някой би повторил по простата причина, че му е харесал.
Пп Не знам за вас, но аз в скоро време не бях яла по вкусен шоколад от тия които показах. И едва се удържам да не излапам цял шоколад наведнъж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 550
И аз харесвам Лакми. Само този с вафлата не. Ако искам вафла, просто ще си купя вафла. На Рошен само едни шоколади с пълнеж не харесвам. От бюджетните като вкус са ми най. Нито Милка поглеждам вече, нито Сушард. Състави не гледам. Вкусно ли ми е, просто купувам пак.

На ядки "Елит" много ми харесаха бирените фъстъци и пържената царевица барбекю. Като вкус са супер, ако са и пресни съвсем.

# 551
  • Бургас
И ние харесваме Лакми. По принцип обичаме много сладките неща. Уж,гледам да ги огранича много, но децата си искат шоколада.

# 552
Ядките на "Елит" повечето са доста хубави, особено малките пакети.

# 553
  • София
Пп Не знам за вас, но аз в скоро време не бях яла по вкусен шоколад от тия които показах. И едва се удържам да не излапам цял шоколад наведнъж. Stuck Out Tongue Winking Eye

Отдай се на изкушението. Животът е кратък Sunglasses

# 554
И ние харесваме Лакми. По принцип обичаме много сладките неща. Уж,гледам да ги огранича много, но децата си искат шоколада.

Ако шоколадът е хубав няма проблем. Мишки, нестлета и т. н. категорично не. Преди години бях пробвал рошен - отврат, видимо ниско качество. Лак и не ги знам, но с тази реклама.... Хаха. От бюджетните харесвам лидълските. И биото е добре и на добра цена.

Общи условия

Активация на акаунт