Идеалният партньор

• 5 156
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
Понеже стандарта за красивост е доста размит като чета тук, то идеалния партньор трябва да е съвсем малко по-грозен от жена си. Но да е по-добър по характер.
Буквално такъв мъж съм си избрала. Лошото е, че той не е съгласен с мен за първото и е твърде съгласен с мен за второто.

# 76
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Идеален никога не съм търсила.... Той ме намери Joy
Да мине Дакела.... С надписа "РЕКЛАМА", закачен да опашката...
Но пък резултатът е добър - щерчето е красиво като него и умно като мен Trollface

# 77
  • София
Хората все искат нещо, което те нямат. Сила, физика, психика, финанси, ремонт. Ако започнат и топ красота да искат, не виждам те какво ще предложат в тая връзка, освен една мусака (и тя е под въпрос).

# 78
  • София
Хората обикновено искат нещо, което те имат.
При едно балансирано его са съвсем наясно какво са и какво заслужават с лек марж нагоре.

# 79
Да, има хора, които вечно преследват каквото нямат и не оценяват с какво разполагат. Техен проблем.
За дългосрочна връзка е нужно сходство. Иначе противоположностите може да се привличат колкото си искат, но не е възможно дълго да виреят заедно.

# 80
Хората обикновено искат нещо, което те имат.
При едно балансирано его са съвсем наясно какво са и какво заслужават с лек марж нагоре.

То хич не е лесно от марж да спечелиш.
😊

# 81
  • Great Britain
Той.

# 82
  • София
Така е, Дрен, трябва да ги разбираш нещата Wink

# 83
Няма идеалени , има пасващи се хора, приемащи се ,както с недостатъците си , така и с
позитивите си. Напасване и приемане му е майката.

# 84
  • Столичанин ама не в повече :D
Да, има хора, които вечно преследват каквото нямат и не оценяват с какво разполагат. Техен проблем.
За дългосрочна връзка е нужно сходство. Иначе противоположностите може да се привличат колкото си искат, но не е възможно дълго да виреят заедно.
https://www.youtube.com/watch?v=xweiQukBM_k С една дива чалгарка ми е било най-интересно.  Smile

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 22:29 от jerami

# 85
Идеалната връзка е глух мъж и няма жена.

# 86
  • София
Защо жената да е няма? Нека си приказва.

# 87
Не беше ли "сляпа" жена? Глух мъж и сляпа жена. Аз така го знам тоя бисер Joy

# 88
Няма жена, няма проблем.

# 89
  • Далечният изток
Двама мъже - идеално...?!

Общи условия

Активация на акаунт