Идеалният партньор

• 5 157
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Идеалната връзка е глух мъж и няма жена.
Не е много добре при пожар обаче 🤨

# 91
Всъщност най-доброто е когато могат да се изслушват. Често пъти при спор (караница, скандал) човек е глух за аргументите на другия и мозъка му работи за следващата реплика преди даже да е чул отговора отсреща.  Да не казвам колко пъти даже преди да е почнал самия спор, в мозъка на някои хора (жени) се е проиграла вече цялата ситуация, знае се как ще се почне, кога ще се хвърлят малките карти и кога ще се цака с големите козове, включително и реването на края е планувано.
Ей, наблюдавам ви много внимателно...

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 04:06 от Абуто

# 92
  • Далечният изток
Хм, как наблюдаваш мозъка?! За една друга тема си май ...

# 93
Един разправя на негов приятел:
-  пък с моята жена се разбираме чудесно, не се караме, заедно гледаме футбол на по бира, заедно ходим на риба и т.н.
Другия му отговаря- при вас пед*растите нищо не ви е като при хората

# 94
  • София
Идеални партньори няма. Има група от достъпни за нас партньори, а един от тях е оптималния за нас /в смисъл на най-подходящ за връзка с нас откъм съвместимост - тук не става дума за качествата, които си мислим, че търсим, а за това какво всъщност ни трябва/. Само дето повечето избират друг от групата или обикалят около онези извън групата и се чудят защо не им обръщат внимание.

# 95
  • Далечният изток
Късмет...
Както веднъж беше казала една съфорумка - търсиш си каквато и да е жена/съответно мъж, да не си сам/а, пуснал си тото както обикновено, пък то ти се паднал джакпота.

# 96
Всъщност най-доброто е когато могат да се изслушват. Често пъти при спор (караница, скандал) човек е глух за аргументите на другия и мозъка му работи за следващата реплика преди даже да е чул отговора отсреща.  Да не казвам колко пъти даже преди да е почнал самия спор, в мозка на някои хора (жени) се е проиграла вече цялата ситуация, знае се как ще се почне, кога ще се хвърлят малките карти и кога ще се цака с големите козове, включително и реването на края е планувано.
Значи влизам да се бръсна, жената ме пита нещо ама не можах да я разбера, разгеле тя си отговори, ама не ѝ хареса отговора, скара се, и докато изляза от банята вече бях разведен.

# 97
Не е по темата, но замразяването на ембриони за мен е зловещо, откакто четох един руски автор, че те имали душа и... абе, ако се замисли човек...

Изобщо не е прав този автор Sign Exclamation

# 98
В науката няма криво и право.

# 99
  • Столичанин ама не в повече :D
Всъщност най-доброто е когато могат да се изслушват. Често пъти при спор (караница, скандал) човек е глух за аргументите на другия и мозъка му работи за следващата реплика преди даже да е чул отговора отсреща.  Да не казвам колко пъти даже преди да е почнал самия спор, в мозка на някои хора (жени) се е проиграла вече цялата ситуация, знае се как ще се почне, кога ще се хвърлят малките карти и кога ще се цака с големите козове, включително и реването на края е планувано.
Значи влизам да се бръсна, жената ме пита нещо ама не можах да я разбера, разгеле тя си отговори, ама не ѝ хареса отговора, скара се, и докато изляза от банята вече бях разведен.
Демек жената като те е нарочила за виновен, дори и твърденията и да нямат нищо общо с реалността нема спасение. Thinking Мдам случи ми се наскоро (то май отварянето на кутията на пандора беше отварянето на со, щот си наваксах за кратко време за предишното време на спокойствие Sweat Smile ).

# 100
Един приятел ми разправяше как спорят с жена му. Тя решава да подеме някоя спорна тема, започва разговор, и тогава най-неочаквано той се съгласява с нея! Много се забавляваше как тя си е обмислила аргументите, тезите и фактите, а той след първото изречение - ами добре, права си. Simple Smile Много разочарована оставала, а той избухвал в луд смях.

Иначе са близо до идеалната връзка.

# 101
Имаха и после какво?

# 102
Едновременно си писала забележката, а аз се усетих, че изглежда, сякаш нямат вече връзка и коригирах. Simple Smile Не съм ги виждала напоследък, от там миналото време, но сигурно все така си гукат.

# 103
Ако искаш идеалният мъж, роди си го! За всяка друга няма да е идеален, естествено.

# 104
  • София
Хайде без инцестни отношения, мъжът ти трябва някоя друга да го е родила.

Общи условия

Активация на акаунт