Идеалният партньор

• 5 168
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
Тъста ми, лека му пръст, като го набереше за нещо тъщата я изслушваше и като му дойдеше реда да отговаря казваше - "Ми добре тогава... разсърди ми се и не ми говори".

# 106
  • София
А всъщност, най- често срещания мъжки прийом е той да се цупи. Дори и да е виновен Wink

# 107
  • София
Че то кога мъжът не е бил виновен? Все още чакам такава ситуация. Ако ви се случи, пратете ми снимки от обявяването на невинността му и уточнителен текст, за да знам за какво не е бил виновен!

# 108
  • София
И какво ще правиш с нея?
Винаги поднасям извинения и не само на мъжете. Не ми пречи да кажа - не бях права, извинявай. И знаеш ли какво? Работи за честни и прями отношения.

# 109
  • София
Ще ти отговоря: да видиш невинен мъж е като да видиш Йети, Неси, жив извънземен, такива неща! От една страна ще има емоционална стойност за мен, от друга след време може да ми хрумне да направя копия и да ги продавам. Едва ли само аз ще съм впечатлен от такъв рядък феномен и не е добре да го пазя за себе си.

П.С. Дано няма засегнали се - в случая просто си чеша езика без намерение да обиждам някого! Мисля, че тук сме само готини хора и нямаме проблем с хумора.

# 110
  • София
Е, мен ме си ме виждал, откъде да знаеш, че съществуваме.

# 111
  • Столичанин ама не в повече :D
И какво ще правиш с нея?
Винаги поднасям извинения и не само на мъжете. Не ми пречи да кажа - не бях права, извинявай. И знаеш ли какво? Работи за честни и прями отношения.
Ахаа сега разбрах и затова си наваксваш във форума хранейки мъжете. Smile

# 112
  • София
Теб не те броя за мъж.

# 113
  • София
Е, мен ме си ме виждал, откъде да знаеш, че съществуваме.

Знам, че или си човек, или доста изкусен бот, който пуска мнения. Което и от двете да е, знам, че някой пише тия мнения.

# 114
  • София
И остава да повярваш, че не си позволявам да лъжа Wink

# 115
  • Столичанин ама не в повече :D
Еми както ми каза една съфорумка веднъж (с която се поскарахме, но въпреки това и пращам прегръдки Hug ) аз съм "добре изглеждащо младо момче". Yum Ама спирам с офтопика. Ама вместо да ме хапеш ако искаш кажи твоите разбирания за идеален партньор. Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 23:59 от jerami

# 116
  • София
Ми аз ако реша да не те смятам за мъж, или пък за жена, това оправдава ли ме да се държа с тебе като с парцал?
Дефиницията за мъж, после.

# 117
  • София
Не си позволявам да се държа с хората като с парцали, Танграта.
Теб каквото акъл и възпитание те учи.

# 118
  • София
Не си позволявам да се държа с хората като с парцали, Танграта.
Теб каквото акъл и възпитание те учи.
Възпитанието ме е научило да не казвам на един мъж, че не го смятам за мъж, или на жена, че не я смятам за жена, дори и ако си го мисля. Ти така го написа, сякаш твоето възпитание те е учило на точно обратното.
Също така, съм учен уважението да е към човека, не към мъжкарите, коцкарите, или не знам кой имаше предвид.

# 119
  • София
Понеже Джеръмито ме определи като сексистка, а аз съм ни най малко такава, затова му отговорих в негов стил, иначе не не разбира ( има проблем при трансформацията на повече от едно сложно изречение)

Бях толкова любезна от възпитание, не от липсата му.

Общи условия

Активация на акаунт