FIFA World Cup Qatar 2022 (20.11 - 18.12) - тема за коментари

• 80 904
  • 4 052
  •   1
Отговори
# 3 885
Е, велик е, но да не подценяваме и постиженията на Роналдо. Фен съм на Меси, но съм ги гледала двамата един с/у друг на Камп Ноу. Наслада.
Оо да, определено, просто Меси направи нещо, което всякаш му липсваше през цялата кариера и досега беше изтъквано доста често.

# 3 886
  • София
Е, велик е, но да не подценяваме и постиженията на Роналдо. Фен съм на Меси, но съм ги гледала двамата един с/у друг на Камп Ноу. Наслада.
Оо да, определено, просто Меси направи нещо, което всякаш му липсваше през цялата кариера и досега беше изтъквано доста често.
Абсолютно!

Да не забравим Мбапе! Това е бъдещето.

# 3 887
За мен Роналдо си е дъ бест, или поне беше в най-силните си години! Но като цяло тази измислена от медиите непрекъсната съпоставка съсипа всичко. Меси и Роналдо са велики по различни начини. Как може да се каже кой е по-добър?

# 3 888
  • София
Меси имаше шанса да стане безсмъртен с постиженията си. В момента, в който той стъпи на терена, стадионът буквално завря, ако щете вярвайте. Имаш усещането, че става нещо нереално.

# 3 889
Първо поздравявам МБАПЕ!!! Само на 23 с железни нерви! Изнесе мача на плещите си, върна Франция от ада на няколко пъти! Просто страхотен! После за вратаря Лорис, който буквално спаси сума голове на Аржентина, защото френската защита беше мега зле накрая..

Честито и на Меси! Не го харесвам и освен честито друго няма да се откъсне от сърцето ми Grinning Написа историята на футбола и на живота си!

# 3 890
  • София
За мен от днес Мбапе поема щафетата и става the best.

# 3 891
Меси имаше шанса да стане безсмъртен с постиженията си. В момента, в който той стъпи на терена, стадионът буквално завря, ако щете вярвайте. Имаш усещането, че става нещо нереално.
Наистина - галеник на съдбата в добрия смисъл на думата. Не, че не е играл и заслужил, но има си и шанс в този живот и на малко хора е писано да стигнат всички върхове. Има контузии, има лични драми, има всичко. Меси трябва да е много благодарен на съдбата!

# 3 892
  • Другата България
Кралят “умря“!
Да живее кралят!

Една легенда във футбола взе заслужена “перла в короната“, в мач, в който се “роди“ следващата футболна легенда. Заслужена, изстрадала победа за Меси и Аржентина, никакво съмнение за договорен мач, треньорски грешки на Скалони, перфектен Мартинез, и както казва Бербатов - Аржентина мина през ада, за да се озове в Рая.
Честито на гаучосите, и нека фиестата в Буенос Айрес започне СЕГА!
Велик мач, който ще остане в историята, не помня да съм гледала такъв финал!

# 3 893
  • София
Две дузпи за Франция в редовното и допълнителното време, моите момчета, утре  да не кажете, нали, за психологията на дузпата 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

# 3 894
  • София
Винаги съм била за Франция, но този път бях за Меси и Мартинес. Да, Меси обира овациите, но този вратар ми се нарежда в топ 5 със сигурност. Страхотен! Той е Човекът на това световно.

# 3 895
  • Пловдив
Браво , Аржентинааааа! Страхотен финал на невероятен турнир, без слаб мач. Заслужена победа предвид показаното в последния мач.
Що се отнася до вратаря на Аржентина, сина ми, футболен фен, още от ден 1 ми каза  ,че това е най-добрия вратар в Европа. Пази в Астън Вила. И не се изненадах от неговото представяне.

# 3 896
  • София
На мен пък ми е малко мъчно, че Меси е в залеза на кариерата си.

И да не забравя, аплодисменти за Катар. Справиха се много, много добре с организацията.

И браво на Франция, макар че през първите 45мин бях убедена, че това не са те, а някакъв друг отбор.

# 3 897
  • София
Ех, Коло Муани как изпусна това положение в края на мача, не е истина.
Съдба!
Как можа да изтърве това положение не знам. 100% шанс за гол. Най-хубавото, най-чистото положение изобщо през всичките игрови 120 минути. А можеше и да чукне в ляво за Мбапе и пак щеше да е победен гол. Как можа бе, как можа...
Велик мач се получи, за историята! Един от най-великите изобщо за всички времена. На мен ми е тежко, но честито все пак на верните фенове на Аржентина и на Лионел Меси. Дочакаха своя звезден момент за историята. 🙂
Голям мач на Дешан като треньор, игра антисистемно и изключително смело като успя да промени цялата философия на мача. След 1-2 и дузпата на Мбапе, Франция бе по-добрия отбор на терена и само чудо спаси Аржентина от трети гол още в края на редовното време. Съдията спря няколко голови контраатаки на Франция като не даде авантаж. 2 такива супер опасни атаки им спря. Всяка една атака на Франция миришеше на гол. Но когато съдбата е решила нещо, няма смисъл да се нервираме или обясняваме. Това е било писано да стане, това стана.
Кошмарен краен изход за мен, но поне спечелих 5250 лв. от един стар залог направен преди 2 седмици още.
Така че ще удавя мъката някак си. 🙂

# 3 898
За мен от днес Мбапе поема щафетата и става the best.
Това момче го чака голямо бъдеще. Hands Muscle Само да е здрав и да няма контузии.

Списъкът е кратък. Simple Smile

# 3 899
Невероятен финал!
Браво на Меси и компания! Заслужаваха.

Общи условия

Активация на акаунт