Азиатска козметика и грим - 24

• 71 303
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Laneige нощната маска за устни .

# 631
  • Prismatica Aerie
Препоръчайте корейски продукт, моля.

Torriden SOLID IN Ceramide Lip Essence

# 632
  • софия
Момичета, този сезон в чудо се видях, силно напукани устни. Пробвах от европейски продукти до бабешки мазила. Ефект краткотраен. Препоръчайте корейски продукт, моля. Благофаря

https://jolse.com/product/petitfee-oil-blossom-lip-mask-camelia- … y/1024/display/1/

# 633
По препоръка на кожен лекар от преди години за устните на моя син, който направо се цепят при такива тежки състояния на засушаване ползвам - линола фет маз и го оправя за 2-3 вечери.
Вечер преди лягане го намазвам обилно, бяло  е на цвят и не попива много, но е ефективно.
А от корейските това, което аз съм ползвала не съм му прилагала, но пък и не съм се докарвала до тежки състояния.

Парушева, корейците имат цели серии разработени за деца, става и всяка слънцезащита с изчистен състав за деца.
Тези за деца са винаги с физични филтри и силно белеят, но пък и бебешката кожа е нежна и лесно изгаря, та е важно да е добра защитата.
Пък и бебетата не са като нас, първо ги засушим с активи, после пък хидратираме, пък грим, кое с кое как си говори и т.н. Търсиш физични филтри с изчистен състав. Корейците и кушони и стикове за бебета имат за малки фръцли.

Спряла съм всички активи тази седмица, наумила съм си някакви процедури, та за всеки случай. Ходих на венус легаси за тяло последните два месеца и съм много доволна от вида на кожата, който се получи, скулптуриране много не се получи, но кожата ми стана супер, та се чудя дали да не го направя и за лице.
Днес ще ходя на класически радиочистотен лифтинг , досега не съм ходила, но покрай легасито, някак си придобих апетит за апаратни процедури.

# 634
Момичета, този сезон в чудо се видях, силно напукани устни. Пробвах от европейски продукти до бабешки мазила. Ефект краткотраен. Препоръчайте корейски продукт, моля. Благофаря

Не е корейско, но това е единственото нещо което ми помогна, устните ми бяха на рани доста дълго време, мазала съм се с какво ли не…това ги оправи с 4-5 намазвания. Слагам вечер на дебел слой върху устните, понякога и през деня, просто трябва известно време да попие.

# 635
Джолсето скоро няма ли да пускат безплатна доставка, трябва ми глинена маска с пелин, че ми свършва, а ги дебна от доста време и не са пускали, а не ми се пълни цяла кошница заради една маска.
Някой хванал ли е на какво време долу-горе я пускат.

# 636
Зари, много, много благодаря! Почвам да ровя в тубата за минерални защити тогава. Значи правилно съм се насочила.

# 637
  • софия
Добър дееен! Седи си човек в неделя сутрин, щото го мързи да се занимава с къщни дела,
си  рови в нета..
И попада на ей това:
baifumei group
Едни изкусителни цени, но мътна работа с shipping извън EU.
Знаете ли нещо по въпроса?

# 638
Хм, това не е ли за пазаруване на едро?

# 639
Може ли да ми кажете кой е сега кодът за отстъпка в Stylevana?

# 640
  • София
Вижте дали не работи и по-стария Simple Smile

# 641
Вижте дали не работи и по-стария Simple Smile

Благодаря, работи. Но намерих този - NSLBLUAP, който ми намали малко повече.

# 642
Здравейте момичета!
Днес ми дойде пратка от yess с продукти, които нямам търпение да пробвам. Всички с добри отзиви от вас. Два са на Mary& May - Glutathione eye cream и Idebenone blackberry serum; кремчето с Aha/bha/pha на Some by me, а другите са поръчваните за пореден път Matcha foam cleanser и medi peel neck cream, а и още едно ново за мен кремче за шия на Naturekind. Ще пиша отзиви при първи впечатления.

Исках да питам някой скоро получавал ли е пратка от yess за Бг през dhl/in time? Странно ми стана, защото пратката ми е била отваряна, продуктите извадени и преопаковани в кутия на intime и няма следа от кутията на yess. Нищо не липсваше от продуктите, само ако е имало мостри някакви евентуално, но ми стана неприятно че е разопаковно. Та да питам дали е практика това?

# 643
Водно цвете, аз получих преди 2-3 седмици пратка от YesStyle през dhl/in time. Пратката беше в безобразен вид – препакетирана в БГ, леко накъсани/отваряни кутии на продуктите, смачкана касова бележка, всичко натъпкано, без мостри и най-неприятното – липсващ 1 продукт от поръчани 5. Не съм писала на YesStyle, защото съм убедена, че те са коректни.

# 644
Водно цвете, аз получих преди 2-3 седмици пратка от YesStyle през dhl/in time. Пратката беше в безобразен вид – препакетирана в БГ, леко накъсани/отваряни кутии на продуктите, смачкана касова бележка, всичко натъпкано, без мостри и най-неприятното – липсващ 1 продукт от поръчани 5. Не съм писала на YesStyle, защото съм убедена, че те са коректни.
Много неприятно! Frowning1
Но може би не е лошо да са информирани, за да си сменят доставчика.

И на мен преди ми се е случвало да получа счупено стъклено шишенце на продукт от yesstyle с бг пощи, но нищо не беше разопаковано въпреки че кашончето беше мокро в единия край. Пратих им снимки тогава и те ми пуснаха нов продукт за тяхна сметка.

Но не бях поръчвала нищо от тях повече от три години (заради надутите цени покрай ковида) и не знаех как стоят нещата, та затова питах тук. При това положение не знам дали скоро пак ще поръчвам от тях...
Но със сигурност ще им пиша. Ще направя и снимки.

p/s Заради мострите май разопаковат кутиите на yes, и не само. Тъпото е, че явно е практика...
https://www.yesstyle.com/en/yesstyle-sample-free-premium-gift-kr … ml/pid.1063726640

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 12:00 от Водно цвете

Общи условия

Активация на акаунт