Пъзели 49

• 24 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
Почна един Мастър Пиис, но нещо има липсващи части. Нов е от предната поръчка. На някой случвало ли му се да имат липси. Аз техни рядко редя.
Еве, не ми се е случвало. Сигурна ли си, че ги няма?

# 106
Момичета, и момче, здравейте!Пътуващия пъзел Плажът не е готов, но нямам възможност да редя, затова искам да го изпратя на следващата в списъка. Доколкото виждам това е Stensfild. Нека да ми пише къде да й го изпратя.
Не съм гледала офертите в Озон- то докато се наканя, черния петък ще свърши. Сега мога да погледна.
Много сте изписали и редили , връщам се да чета.Blush

# 107
  • София
Успокоих се като напреднах и се подредиха нещата. Да видим нататък как ще е .

# 108
Ето на това му казвам аз липси. Мисля, че не съм го показвала тук. И не е купен от озон. От самото начало бях сигурна, че цели 5 парченца липсват. Cry

# 109
  • София
При мен беше рамката и едно отдолу, но не ги бях съединила Simple Smile

# 110
Иванита, пиша ти, но в момента и крайбрежния е в мен и може да се забавя малко с реденето им.

# 111
Бърз въпрос - Trefl 3000 части в два плика ли бяха?

# 112
И аз със същия въпрос, но за Анатолиан Simple Smile

# 113
  • София
И за двата производителя - да. Не съм попадала на 3000 части, който да е в един плик (освен Едука, май), а и на двете марки съм редила. Neita, на мен не ми хареса качеството на големия Анатолиан, та ще ми е интересно ти какво ще кажеш, ако решиш да редиш.

# 114
Angel_baby88, май водиш първенството по липсващи части. Аз няма да си правя труда за 1 част да се разправям с озонци. Каквото такова Wink .
От любимите ми 4 са изчезнали вече. Ще ги търся втора употреба.
Чакам 2 детски  Schmidt с фигурки Playmobil и един за мен. Ще ми вземе здравето с тия рози, ама ще го мисля когато му дойде времето.

# 115
Уау! mery_poppins1, много красив и много сложен! Предполагам резултата ще е впечатляващ и ще компенсира зора със розите!
ToniShu, по-скоро не бих се захванала да го редя, или поне не скоро. Подариха ми го, но ми е голям, а и картинката не ме грабва. Но се замислих, че ако е в две торби, може и да се наканя някога да го наредя, че все ме подпитват за снимка.
Всъщност, някой иска ли да го реди срещу една снимка 😉
https://www.ozone.bg/product/p4913-pogled-nad-istanbul-pazel-3000-chasti/

# 116
https://roden-puzzle.bg/
5 нови пъзела от Роден пъзел
Морски - "Очарованието на Болата"
Мистичен - "Язовир Жребчево и потопената църква"
Внушителен - "Храм-паметник „Св. Александър Невски“
Древен - "Античният театър в Пловдив"
Нощен - "Звездна нощ над"

# 117
Neita, ужасен е😬 Изглежда много труден😵‍💫

# 118
  • София
Да направим една среща за редене на пъзел да помогнем на другарче Simple Smile

# 119
  • София, България
Ето една статийка за озон
https://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2022/11/18/4415 … kupeni_biznesa_i/

Общи условия

Активация на акаунт