Пъзели 49

• 24 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, и аз си редя кротичко Pomegranate-то. Само че се прекарах да седна за малко на дивана и сега кучето е под одеалото и спи блажено, пък аз не смея да стана Grinning След малко ще възстановя заниманието, само да спре да сънува поне Simple Smile

# 91
Чудех се какво да правя, защото хем имах желани пъзели на Black Sea, хем не исках да давам повече пари от нужното на Озон. В крайна сметка поръчах от Ориндж, където също има черен петък Simple Smile

# 92
Евето, искам го, да. Мерси

# 93
  • София
Евето, искам го, да. Мерси
Запазвам ти го ще се разберем да ти го дам.

# 94
Следващата седмица съм на близалки и бонбони

# 95
Ето и моя прогрес. Мъча го малко, по малко. С почивки за други пъзели, и така четири пъзела по-късно ето докъде го докарах.

През цялото време се окуражавах с мисълта, че наредя ли лицето и го зарязвам , но след като го докарах до тук, май ще го избутам съвсем. Grinning

А междувременно за почивка , благодаря на Мона Лиза, от нея ми е.Heart

# 96
Vese.Vese, никакво отказване. Страхотен е! Heart Eyes
Аз няма да ви снимам моята зебра с три копита наредени. Grinning

Пуснах една поръчка с два пъзела и две книги. Много вял Черен петък, като цяло. То и затишието в темата ясно го показва.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 17:22 от vox

# 97
  • Варна
Умряла работа. Май ще поръчам само един. Такова нещо никога не е било. Докога са намаленията?

# 98
До утре включително уж.

# 99
Ог мен един TREFL 999 ч , за съжаление 1 липсва, иначе качествен, здрава сглобка, наситени цветове и много приятен и забавен за редене. Не мога да съм категорична, но май така си е дошъл. Установих това след супер основно чистене на стаята, в която редя Simple Smile

# 100
  • София, България
Дано да си пазят силите за другия петък.
Весе, този с вратите е уникален, на мен много ми хареса.

# 101
Vese.Vese, то не останало! Никакво отказване !🙂
Mery_poppins1, много неприятно! Дано ти възстановят липсата, пъзела е много хубав!
От нас малко Коледно настроение от Кобъл

Нареден наистина е по-хубав отколкото на корицата, макар и да не личи от снимката. От нетърпение на лампа снимах.

# 102
Пъзел Bluebird от 1000 части - Горски принц

# 103
  • София
Хахахха, Аngel_baby, ще трябва да наредя първо разни други, че мислех и аз вълка да почвам Grinning
Кумата ми подари един Трефл с кученца за РД, ама съм го редила (или поне подобен) и още му се насландисвам - сигурно него ще започна Simple Smile Обаче кутията една такава много голяма, пък уж 1000 части, някой знае ли защо? По-дълга е от стадартните.

Сезонът във Формула 1 свърши и мнаваме на футболна вълна у нас.

# 104
  • София
Почна един Мастър Пиис, но нещо има липсващи части. Нов е от предната поръчка. На някой случвало ли му се да имат липси. Аз техни рядко редя.

Общи условия

Активация на акаунт