Не много весел уикенд при мен, нищо особено, просто пак много нерви и никакво време. Лятото нямах време бяхме постоянно навън, но защо и сега нямам ми е напълно необяснимо, не е като да върша нещо съществено...
2-хилядника е наполовина готов. Голяма мъка, голямо нещо. Изнервя ме просто като нямам време да седна качествено да редя, а виждам, че така за малко като сядам просто не става.
С кеф го зарязаях защото най-сетне намерих човек за размяна и ще наредя първо йогата на Трефл, че да я пращам. А и за Мона Лиза ме чака един... Отделно детето подхвана мини дъгата от Евето и той си седи някъде само с рамка.
Ходих до Слънчоглед, взех пенокартон. Само от белия, мислех и черен, но беше по-дебел и скъп и се отказах засега.
Допада ми принципно, изглежда ми удобно за редене. Гладко е и частите се плъзгат. За някои може и да е плюс, но на мен май ми е повече минус, защото усещам, че много лесно могат да се хлъзнат парчетата и да падне някое. Което означава, че трябва да се реди с повишено внимание, особено като няма човек обособено място и му се пречкат деца и кучета. Така че най-вероятно ще ги ползвам само при нужда в определени ситуации.
Статията за Озон ми беше интересна. Ех, едно време са ми обработвали пратки и през уикенда, сега нищо, а детето квичи кога ще си получи слушалките... Но пък първата я изпратиха моментално, май трябваше там да сложа слушалките

Проверих си зорко цените, засега нищо не е смъкнато допълнително, само няколко изчерпани неща, а въпросните слушалки даже са ги вдигнали
Като се затопли може да го помислим къде и как.

и морална подкрепа.