Пъзели 49

• 24 528
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз съм пас, няма да имам как да се организирам с хубав подарък. Едвам успях да избера и да пресметна кое-кога-как за децата в семейството.

# 136
Тони, аз не си го представям с филц в моя случай, не знам, или трябва да е някакъв много тънък, съвсем малко сцепление му липсва. Иначе ако ще се реди отгоре предполагам е удачен вариант, те подложките са ми от филц, а аз само върху тях редя.

Еве, очаквам да го наредиш и преди мен сега Smile Аз загубих надежда, че ще стане тази година, изобщо няма да го подхващам, така се забатачих с всички останали, че ще е геройство ако успея да наредя някой коледен преди Коледа Joy

# 137
  • Варна
Момичета и момче, аз се изтрих. Тихичко го направих, май трябваше да ви кажа. Но сега съм в трудна ситуация, в дома на сина съм, гледам внук с варицела, сигурно и внучката ще се разболее. Снахата трябваше спешно да замине за нейния град по много тъжен повод и не се знае кога ще се прибере. О, и котка, несполучлив парашутист гледам. Наистина не мога да участвам. Живот и здраве догодина.
Допълвам. На пътуващия останаха около 50-60 парченца, ще го завърша, когато се прибера.

# 138
Аз нямам коледен дух, болни сме всички вкъщи и не мога да се включа в размяната, съжалявам.
Florida, леко да мине при вас! Моята първокласничка си хвана коксаки вирус, а уж е за по-малки тази гад. Почти все едно пак кара варицела...

# 139
  • София
Ееее, ама какво става в края на годината Sad От мен нещо хубаво с пожелания да ви минава скоростно на всички!!! 

# 140
  • Варна
Поръчах един, само един пъзел, 2000 на Кобъл. Явно за всяко нещо има пръв път Simple Smile

# 141
Не ме бройте и мен за подаръците, за съжаление и аз не мога да се организирам дори за подаръците за семейството... Напоследък и не редя изобщо, преди седмица започнах страхотен коледен пъзел, но да видим дали ще го наредя до Коледа:
https://www.ozone.bg/product/pazel-gibsons-ot-1000-chasti-festive-fireside/

# 142
Cotton Candy, този ми е в любими отдавна, но е изчерпан. Ако го привършиш до към средата на декември, пиши ми ако решиш да се разделяш с него.

# 143
  • София, България
Йоанка, сигурно това ще сме за подаръците, само да видим какво ще каже R_Dew.

# 144
Успях да попрехвърля и второто видео на Карън за състезането.
Съборила си е част от рамката докато е редила на индивидуалното и я е събирала от земята.
Не са успели да наредят 18-хилядника на Равенсбургер (онзи с четирите замъка).

https://www.youtube.com/watch?v=kdYPaWhaYG4

И сега ми остава още малко време да тъна в дълбок размисъл - да ходя ли на световно догодина или не.

# 145
# 146
Хахаха, Йоанка уж погледнах в поръчките и не видях да съм дублирала, но сега като каза и се замислих дали някой не ми го е дал. 😁 Утре ще погледна, че ти ме хвърли в размисъл, а не съм вкъщи тази вечер.

# 147
Бухтичка, как така ще тънеш в размисъл?! Заминаваш, разбира се! Simple Smile
HighSpeed, много са хубави сезоните. За тях ли каза, че са отстъпление от иначе хубавото качество на Гибсънс?
Момичета и момчета, хайде да се преброим за реденето на Анатолиана! Споделете кога ще ви е удобно. Аз работя на редовни смени и предлагам да се съберем следващата събота, на 03 декември. Основно заради дневната светлина, а и ще имаме повече време за редене. Но ако не ви е удобно тогава, остава в делнични дни след работа по час-два - три да редим.

# 148
HighSpeed, какваа е тая красота! Прекрасни!!!

# 149
  • София
Аз на 3-ти мога през деня Simple Smile и досега съм редила само с досадните ми деца да видя как ще е с други хора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт