Пъзели 49

• 24 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Опасявам се, че ще съм като детето, но пък ще слушам Simple Smile

# 151
На 03.12 мога следобед. А къде ще се съберем? И може ли с деца, че не съм сигурна, че моите ще има на кой да ги оставя

# 152
  • Варна
Да, за този говорих. Не е същото качество като предишните Гибсъни. Нещо като пътуващият е.

Мери, красиви са, но втори път няма да го редя. Пуснала съм го по групите и да заминава.

# 153
Прибрах се. Мистерията с броя пакети на Анатолиан-а е разгадана. Един е.  Весето смята, че бързо ще го опаткаме, ама си мисли, че всички са като нея Wink Пък аз не съм. За пръв път виждам трихилядник, направо се втрещих като видях такъв голям пакет! Предлагам, ако сте съгласни, да почнем преди обяд, да кажем към 11 часа, като всеки се присъединява когато може.

# 154
дайте идеи от къде мога да си взема пъзели с известни картини- Мона лиза, Венеция, Раждането на Венера. Сега редя Атинската школа. Искам да си поръчам подобни произведения за редене по Коледните дни

# 155
Аз имам Раждането на Венера, но е 1500ч.
Мога да го разделя на 2 части

Иначе, мисля че, в Озон ще ги намериш.

# 156
Айде, ще го наредим , колко му е. Нейта, да им покажеш на твоите приятели какво можеш.

Има повече стаи, та ако искате и децата взимайте, пък ще се нагласим.

# 157
Ще го наредим, ще го рамкирам, ще им го подаря и ще подпитвам “Окачихте ли си го в хола?” Joy

# 158
Един страхотен Фалкон. Много приятен и лесен за редене. Само църквата отзад беше една идея по-трудна.

# 159
  • Свищов
Vese.Vese, Happy eyes, Olia T някоя от Вас може ли да вземе пътуващата Винарна, защото vartoglava за сега не може.?

# 160
Hello Morning
1000 части
Trefl Prime

Опатках го за нула време след като с голям кеф прибрах водопада Smile
Много ми хареса, и аз като Карън харесвам точно такива плоски изображения. Много ме е яд, че няма да мога да пробвам пъзела им от индивидуалното състезание, който беше по поръчка. Все се чудя дали щях да успея под час, но никога няма да разберем.

Neita, за съжаление засега клоня към не за световното и се опитвам да се примиря с тази мисъл. Попрехвърлих и полетите вчера да имам представа, но като цяло нищо не ми допадна от възможните опции.

Груповото редене ще е много забавно, съжялавам, че няма да мога да се включа. Дано се справите, но и на мен ми се струва, че 3000 части ще отнемат малко повече време.

# 161
  • София, България
Аз ще гледам да дойда за реденето, но не знам доколко ще мога изобщо да редя нещо. Ако Йоанката вземе децата ще е супер, ще взема Джо да се запознаят.

# 162
Бухтичка, моля, моля, отиваме на световното, ти се справяш светкавично, и винаги по състезанията дават пъзели повече от твоя тип.

За 3000ка ако сме 5-6 мисля няма да ни се опъне, това са по 500 части на човек, а аз се надявам повечко да сме.

# 163
Ние се оказа че на 03.12 сме записани на коледна фотосесия от 15:00. Каката е на едно състезание до 12, така че евентуално аз мога да мина в периода между двете - след състезанието и преди сесията. Но къде ще се събираме да редим?

# 164
Йоанка, на метро станцията Сердика, в къщата към катедралата Св. Йосиф.

Общи условия

Активация на акаунт