Пъзели 49

• 24 555
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Последният от тази серия. Всичките ми харесват безумно много и ще си ги редя пак. Не вярвам да ми омръзнат скоро Simple Smile

# 271
Наредих го!!! Успях да достигна тази сутрин точката, в която ми оставаха достатъчно малко части, че да не мога да го оставя. Снимки като се освестя Joy

Попаднах на интересн пъзел в ибей, като видях Ферари и ми хвана окото та го отворих, оказа се, че е правен по поръчка. 2000 части Равенсбургер. Фен съм на Ферари и мисля, че бих го редила, но на тази цена не мисля да купувам - https://www.ebay.co.uk/itm/225266811508?ssPageName=STRK%3AMEBIDX … romMakeTrack=true

Между другото наскоро гледах видеото на Карън за пъзел по поръчка. Хареса ми идеята да е колаж от различни снимки и се замислям сериозно.

# 272
HighSpeed, Много са хубави, наистина😍

Black sea, 1000 части

Приятен за редене:)

coralisland, това ми е кошмар, защото имам от преди една година поръчани и ненаредени....

# 273
И аз съм готова със Зебрата. Пъзелът е много забавен, но човек трябва да му отдели време, което на мен в момента ми липсва. Иначе снощи се заех сериозно и днес сутринта го довърших. Разкошен е!

Party Animal, 750 части
Galison

coralisland, ако пъзелът е наличен, пиши на Озон, ще ти съдействат.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:16 от vox

# 274
От мен един красив изгрев на Educa 1000 части Simple Smile

Мислех, че повече ще ме затрудни

Vox, зебрата е страхотна Heart Eyes

# 275
  • гр. София
Направо вече съм тръгнала по нанадолното. Купих си пъзелa на exploding kittens чушките Simple Smile В книжарница Oриндж има страшно много от серията- както каза една приятелка развълнува се, нали? Simple Smile Котки редят пъзел и други....Истински се развълнувах. Цената е солена 29.90лв, но си го взех Simple Smile

# 276
Соленичка е, но си го бива! Simple Smile Честита придобивка! Simple Smile
Ние извадихме партитурата на Piatnik, но се оказа че ще сме по визити този уикенд. Ще си остане на рамка кой знае докога, че следващия уикенд нали е проекта Анатолиан Simple Smile Не сте забравили, нали? Колкото повече, толкова повече ... пъзел ще наредим Simple Smile

# 277
  • София, България
Neita, вие нали сте по нощното редене. Може да пробвате нощна смяна да редите.

# 278
  • София
Партитурите нощем ще е ужас.
Аз направих още една поръчка от Озон, поръчах и подаръка за другарчето.
Днес съм със зверско главоболие и не мога да си отворя пъзел.

# 279
Ох, забранила съм си на лампа да редя, че качих диоптрите, пък и много се напрягам. Остават само почивните дни.

# 280
  • Тополовград
HighSpeed кой е пъзела. Много е хубав.

# 281
  • Варна
HighSpeed кой е пъзела. Много е хубав.

Country kitchen на Равенсбургер.

# 282
  • Варна
Clementoni 1000:

Снимката не му отдава заслуженото. Много приятно за окото зелено.

# 283
Vox,сега проверих и е изчерпан. Това ми е втори на мастърите с липсващо парче. За първия не бях сигурна, дали аз не го загубих някъде, но за този съм невинна 🙂
Hot summer и аз съм така.Пък и бавно си редя. Слънчогледите, където очите ми останаха и с такъв кеф ги купих, още не съм стигнала до тях 😂

# 284
vox, в крайна сметка по едно и също време ги завършихме Joy

Iguazu Waterfalls, Brazil
2000 части
Ravensburger

Нямам какво да допълня, вие си знаете колко ме измъчи Satisfied
Но се инатих да го наредя, защото е най-красивото място, които съм виждала, а аз не се впечатлявам толкова лесно Grinning
Скрит текст:
От аржентинската страна

И от бразилската

Скрит текст:
Едно време нямаше филтри Joy

Общи условия

Активация на акаунт