💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Не знам защо се търсят виновни за положението им, след като сами си го направиха така. Мисля, че всяка от нас в последно време се издразни и на двамата (с изключение на Азисия Flowers Hibiscus), на някои от действията им също. Това е положението, харесваме ги, нищо че ни дразнят на моменти, вълнуваме се и така. Нека никоя от нас не се притеснява да пише, да си изкаже спокойно недоволството от нещо и да не си слага цип на устата.

Нямам Черешка подръка, но си я представете. Sparkling Heart

Нося още снимки от тази вечер

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:35 от midnight__sun

# 166
# 167
  • София
Само да уточня - тези снимки не са от тази вечер. Тя започна да отбелязва рожденият си ден от една седмица. Всяка вечер с различни приятели и близки. Преди два дни беше с Гамзе и Джанер. Ханде обикновено качва снимките, когато събитието е отминало.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:05 от БлагаВест

# 168
От феновете:
Основното ни дарение тази година беше да направим майсторски клас от името на #HandeErçel . Реализирахме тази мечта в селско училище в Полатлъ, Анкара, което има ученици и учители, но няма детска градина. Скоро учениците ще могат да продължат училище в новите си класни стаи. 🥰
Класна стая на основно училище Hikmet Uluğbay беше оцветена с различни предмети, играчки, книги и бои; Всеки детайл е внимателно изработен. Учениците ги очаква голяма изненада.
🥳

Покрити са нуждите от зимни обувки на малките ученици от класа на нашата приятелка от детската учителка, която тази година беше разпределена в селско училище в Мардин; затова им подарихме зимно палто, за да изкарат студа по-удобно. 💖

Направихме още едно от нашите ценни дарения чрез сдружение Hope Koşanlar. Покрихме операция на катаракта, която ще бъде извършена в нуждаещ се регион в Африка. 🙏🏻

Когато вдъхновяваш другите за добри дела! 🤍🤍🤍

# 169
Sparkling Heart Страхотен клип от леля Белма

https://twitter.com/allaboutercel/status/1595895650029547520?t=U … vC8KivZqdDag&s=19

Лека нощ! Nature Sparkler

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:24 от midnight__sun

# 170

„29, моля те, остани толкова дълго, колкото можеш“ 🌞

И като видях числото 29 да споделя какво ми се върти в главата 😆Освен възрастта, 29 млн. са и последователите ѝ в Инстаграм, а  сборът от цифрите 2+9 дава 11, което превърнато в млн. се равнява на броят последователи на Керем. Съвпадение, че и малко глупаво при това, но факт. И за настроение най-вече 🤪

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 08:22 от Margarita N.

# 171
  • София

„29, моля те, остани толкова дълго, колкото можеш“ 🌞

И като видях числото 29 да споделя какво ми се върти в главата 😆Освен възрастта, 29 млн. са и последователите ѝ в Инстаграм, а  сборът от цифрите 2+9 дава 11, което превърнато в млн. се равнява на броят последователи на Керем. Съвпадение, че и малко глупаво при това, но факт. И за настроение най-вече 🤪
Марги невероятна ти е нумерологията. Наистина има съвпадения. Хората са казали, ако в живота ви има много съвпадения сте на правилния път.           

# 172
Нова

Преди лягане идвам с малко сладка красота..

От Гърция и Кипър

От Италия

Феновете от Латинска Америка са поръчали тази торта за Ханде. Първоначално явно са изпратили и снимка на Хектор, после са писали на момичето изрично да уточнят снимката на Хектор да не се слага, но явно момичето е забравило. Joy И така , тортата е изпратена в този вид, явно така е трябвало да стане. Stuck Out Tongue Winking Eye

П.с. Линде, снимките са от днес, защото на видеото се виждат подаръци от фенове, които са доставени днес в дома на Ханде. Даже има подаръци и от български фен. Heart Exl

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 173
  • София
Поли, снимките са от днес, но събитието не е от днес. Още сутринта леля Белма беше качила снимката с Ханде като поздрав.

# 174
Лелята имаше 2 сторита днес, може би затова се бъркаш.
Сега ги снимах. Това е качено преди 11часа

А ето това преди 5 часа

Това наистина беше първата снимка за вечерта и се чудехме дали е от днес, после се появиха и другите от другите гости.
Видеото от дома й също е от днес. Вижда се, че е със същия тоалет, прическа и т.н. Домът й е пълен с подаръци и балони, които са доставени днес.

🙏🤍

Вече наистина лека нощ! Kissing Heart

П.с. Напомням, че Керем в събота е в Испания за премиерата на "A todo tren 2". Тогава ще му обърнем и на него малко повече внимание, да не се сърди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 175
Добро утро.

Рожденичката ...

# 176
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 177
Добро утро, момичета ❤️🙏🌻
Да си пожелаем слънчев и щастлив петък 🤩🌞

Още подаръци от фенове за Ханде ❤️🙏

И един фенски подарък, лично изработен от стария ни познайник Atolye Orsan ❤️

Рожденичката с приятели от университета. Много ми харесва компанията, защото всички изглеждат като земни хора 😍

На празненството ми липсваха няколко човека, които бих искала да видя до нея, но се надявам един ден и това да видя 🙏

С нетърпение очаквам Керем на червения килим. ❤️

Желая Ви хубав ден 😍

# 178
Здравейте, дами
Тази сутрин чета различни мнения из Туитър и според вас възможно ли е Ханде да е сгодена? Последният месец е постоянно с пръстена

🦋

# 179
Не, не мисля, че е сгодена.
Ханде няколко пъти каза в интервюта, че е сама.
Снощи прекара рождения си ден с приятели.
Отговорът е ясен.

Здравейте, дами
Тази сутрин чета различни мнения из Туитър и според вас възможно ли е Ханде да е сгодена? Последният месец е постоянно с пръстена

🦋

Общи условия

Активация на акаунт