💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 504
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Animal Bee

Ханде има пова публикация в инстаграм.
Колаж с всички снимки

Тази ми е любима. Grinning Харесва ми да я виждам така, в домашна обстановка, без грим, без пози.. Blush

П.с. Гости, на 13та страница сме, идвай да помагаш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
Nature Fire Wink Nature Fire

Мики, и на мен тя ми е фаворит. Сладурче ни е Gift Heart
Малко остана до Испания, да се занимаваме и ние със сериозни неща..... Stuck Out Tongue Winking Eye ... , че с личния малко я позакъсахме Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Стори на Керем Wink

# 182

Хаха, много готина закачка
- Сибел умря преди осем години заради теб Ийт. Надявам се , че си спал добре снощи. (Сибел и Ийт - герои от сериала "Въпрос на чест")
- 8 години! От тогава не спя по същия начин. JoyJoy

Малко остана до Испания, да се занимаваме и ние със сериозни неща..... Stuck Out Tongue Winking Eye ... , че с личния малко я позакъсахме Stuck Out Tongue Winking Eye
Нищо не сме закъсали , Миси. Винаги може да е по-зле. Joy

Покрай празника вчера забравих да ви похваля Керем. Нали превеждах откъса от филма, та го слушах поне 5 пъти -  много добре си казва репликите на испански. Hands Clap Не очаквах да звучи толкова изчистено, даже се зачудих дали не са му направили дублаж отгоре, но май не. Joy На неговия глас ми звучи. Интересно как гласът на човека се променя спрямо езика, на който говори. На английски е Nature Fire.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 10:51 от mikipoli

# 183
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Всички снимки ми харесват, но за да не се повтаряме ви нося друга. Изловена с торта във фитнеса, голяма сладост.

Стори от Керем и едни черни резултати

През 2021 година са убити 45 000 жени и момичета от техните портньори или членове на семейството.

# 184
  • Плевен / София

П.с. Гости, на 13та страница сме, идвай да помагаш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте момичета,
Да кажа нещо относно облеклото на РД....
Скрит текст:
За мен е неприемливо отворено сако и да се вижда само бюстие тип сутиен....може би е от ЕГН, а младите да го смятат за шик...

# 185
Гости и на мен снощи ми се искаше да отида да й закопчая копченцето. Joy Мода си е. Сако да се носи като рокля, сако на голо. Радвам се, че поне е сложила бюстие, можеше и да е по-зле. Stuck Out Tongue Winking Eye Хареса ми, че е заложила отново на белия цвят. 🤍

Слънце , тъжна статистика от Керем, за съжаление не се съмнявам, че е вярна. Даже може и по-голямо да е числото като се сложат неразкритите случаи. 😪

"Всеки човек, който минава през живота ни, е уникален. Те винаги оставят малко от себе си и отнасят малко от нас със себе си. Ще има такива, които вземат много, но няма да има такива, които няма да ни оставят нищо."
Хорхе Луис Борхес

# 186
  • Плевен / София
Поли, добре ми стана на душата, като разбрах, че не съм сама в тези си възприятия.....Другото, което ме дразни е да ходят със смъкната на една страна риза или горна дреха..../Еда с жълтата риза от първата серия "след 5 години" , когато я даваха в градината на хотела/. Казах си....

# 187
Gift HeartЗдравейте! Всяко чудо за три дни, на Хандето малко повече, ама нейсе почна ги 30- те. Да е жива и здрава, ама много разголена ,някак си ми е странен този начин на обличане. Ще се простуди и ще бере ядове.С две думи не ми харесва комбинацията бюстие или сутиен, разкопчана до долу риза и сако.  Държи се като свободна жена, дори някак повече от обикновено.
 Поздравления на Керем за произношението- много е добър.
Хубав ден!:gift_heart:

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 17:09 от Mery18

# 188
  • София
Да се включа и аз.  Момичета я се стегнете. Какво ви става от вчера. Какъв е този песимизъм. Няма край. Запомнете го. Може да има запетая, но край засега няма. Някой от двамата да го е казал официално?
Ето ви едно доказателство. Тази върла фенка на име Нора е изпратила подаръци за рожденият ден на Ханде. Ханде специално е отразила с "лайк" публикацията. А тя е доста любопитна. Обърнете внимание на изречението: "Вие сте прекрасно семейство и ние винаги ще бъдем до вас".
Интересното е, че Ханде не е отреагирала, а го е потвърдила с лайка.  

Ханде е получила поздрави и от жената на доктора на Керем. Абе много са оплели връзките двамата.

# 189
Интервю с Ханде от снощи
https://mobile.twitter.com/EvaGarcia9292/status/1596057940796080128
Обобщение:
Попитаха я какво си пожелава. Каза здраве, красиви неща и добри проекти.
Питаха я за проекти и дали има новини. Тя каза, че са говорили преди и вече е отговорила.
Питаха я за естетичните процедури/операции и че в тези дни се говори за естетичните процедури, които тя си прави. Тя се ядоса и каза: "Какъв е този въпрос в тази прекрасна нощ? Можехме да завършим нощта много добре и да имаме прекрасен разговор." Тя се ядоса и се качи в колата. Питаха я дали още има връзка с Керем , но тя им се ядоса и беше в кола и не ги чу.

Журналистите копаят дъното постоянно..този път май поне не е нашият приятел Акиф. Joy

Гости, аз ще те запомня с възмущението ти от дълги ботуши и къси панталонки. Joy И аз не бих направила такава комбинация в ежедневието, но факт - модерно е.

# 190
  • Плевен / София

# 191
Flowers Herb Здраветйте и от мен!
Пълен оптимист съм относно връзката им ...БлагаВест2!

Житейския ми опит ми подсказва, че това което се поднася на публиката не е съмсем така, малко истина и повече витиевати приомчета. Доводите ми са следните:
1. Никой от тях не декларира края на връзката им. Когато една любов/връзка се разпадне винаги единия е много наранен и не може да го скрие... да сте видяли токова нещо?
2. Уважението, усмивките, очите та дори и досадата когато ги питат за връзката им, показателно ...
3.Колко от Вас са постоянно на почивки с половинките си?; Флиртчета служебни и не до там имали ли сте? и т.н. , ако честно си отговорите ... с не! Вие сте идеалния портньор!
4.Кафенце, рано сутрин двамата с нескрита любов /предадено от наблюдоващ/. За да гръмнат медиите...
5.Нали не си въобразяваме, че Ханде точно на РД ще е със състуденти или съученици и ...
6.Керем го каза "Не си правете изводи по снимки!", а Ханде "Не ни въвличайте във фантазиите си!"
7.Какво още да допуснат Анхилина, Пола, Лола, Пенка и т.н. ... в дома си, в леглото си, в душите си...
За любовта граници няма, писала съм го и друг път ... Невена Коканова и партьора и от Крадецът на праскови, сърбин Зоран ...
се срещат тайно 25г. въпреки, че и тя и той са семейни.
Не го препоръчвам на нашите! Вярвам в любовта им!
Радвам им се като на любими деца!

# 192
Ново стори от Ханде

Поводът е клипче, което е излязло днес. На клипчето се вижда как служител от приют за бездомни животни убива куче с лопата. Твърди се, че не е единичен случай.

Още по темата

# 193
  • София
Яси, да допълня! Нека да си припомним.  От самото начало тяхната връзка започна така, без да я демонстрират, тайно си изживяваха любовта. Когато ги питаха има ли нещо между тях, те винаги отричаха. Ходеха си поотделно навсякъде. Керем твърдеше, че ще посреща Нова година сам с кучето. Ханде си ходеше на почивки сама с приятели. Не виждам нищо ново в момента. От бекстейджа твърдят, че искат да не са в обективите. Да си изживяват любовта без много шум. Ако имаше край, все един от тях щеше да го потвърди. А те винаги с усмивки отклоняват тези въпроси. Керем казва, че е сам, а след минути твърди, че с Ханде продължават приятелството. Ханде не отрича, че двамата се виждат и пият кафето си заедно. Но иначе и тя била сама. Никой не може да ме убеди, че те са "само приятели". Такива са, от както ги знаем. Един такъв мъжкар, като Керем, няма как да приеме една красива и сексапилна жена, като Ханде до себе си, само като приятелче. Това да го говорят на меката ми шапка. Замислете се, защо всички журналисти не спират да ги питат един за друг. Мога да ви кажа, че те са наясно с цялата ситуация. Просто не смеят да пишат и качват снимки, защото са предупредени. Могат да ги съдят. Ако всичко е свършило до сега щеше да гръмне цялата преса. А те въртят и сучат и все едни и същи въпроси за тяхната връзка задават. Само и само да ги принудят сами да си кажат. Значи тази връзка не е приключила. Какъв смисъл има да са разделени, но да не го официализират? Това е глупаво. Така си отварят пътищата към нови връзки. А те не казват такова нещо. Всеки разумен човек ще го приеме, като нещо неприключило. Така го приемат и папараците.
Момичета, вярвайте повече. Не вдигайте бързо бялото знаме. Докато човек диша, се надява. Ще призная край, едва когато един от двамата го заяви официално. А дотогава аз продължавам да съм оптимист. Бъдете такива и вие. Вижте какво правят феновете по света. Никой от тях още не ги е отписал. Всички ги подкрепят и обичат. Не видях нито един коментар вчера, в който да лъха на отчаяние или песимизъм. Хората вярват в любовта им и имат надежда за тяхното бъдеще. Вярвайте и вие.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 19:14 от БлагаВест

# 194

Общи условия

Активация на акаунт