💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 378
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ново от Ханде. Купонът за рожденият ден започва.

В Канада е навалял сняг и малкият Тео си е направил снежен човек.

С какъвто се събереш, такъв ставаш.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 22:40 от БлагаВест

# 61
Кошута е моята дума за Ханде - грациозна женственост. Красотата й се дължи на озаряващия блясък на очите й - щастливи или тъжни.
В гръцката митология се среща легендата за кошутата с медни копита. Херакъл я преследвал цяла година чак до страната на хиперборейците (далече на Север от Гърция). Трябвало да я залови жива. Стрелата му я улучила между костта и сухожилието и той успял, без да пролее капчица кръв, да обездвижи предните й крака и да я отведе в Микена, символ на непревземаема сигурност. А защо е с медни копита? Защото е лека и бърза като стрела, толкова неуморна, че копитата й са непохабими, (медни). Ако се вземе предвид, че тя е и плашлива, бягството й от преследващия я Херакъл чак до далечната земя на древните хиперборейци символизира трудно постижимата мъдрост. Според някои версии на легендата кошутата била уловена под едно ябълково дърво, тя потърсила убежище по върховете, което отново се свързва не просто с познание, а с мъдростта на благородството. Според Пол Диел "кошутата с медни копита символизира душевността, противопоставена на властническата нападателност. Образът изразява търпението и върховното усилие, което трябва да се положи, за да се постигнат сублимна (от "сублимация" в психологията) изтънченост и чувствителност. Точно тази сублимна чувствителност (кошутата), макар и противопоставена на насилието, притежава твърдост, лишена от всякаква сантиментална слабост (медните копита)".
Скрит текст:
Първо дойде образът, а после прочетох. Знам,че във всеки от нас живее истински свят от символи.

# 62
Добър вечер!
Купонджийката Ханде.
Нова от купона с приятелки.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 22:45 от azisiq

# 63
  • София
И от приятелката й Ебру Джандан. Днес са се събрали да отпразнуват предварително рожденият ден на Ханде. Винаги съм се изненадвала на този обичай в Турция да празнуват преди да настъпи денят на раждането. Нищо, важното е да има поводи.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 23:00 от БлагаВест

# 64
Мая

Ситаре

# 65

Много ми се искаше да видя приятелите заедно да празнуват този рожден ден. Обаче до утре има доста време, така че утре сутрин може да пият кафе заедно. Точно ще могат да си разкажат клюките от купона Grinning

Много секси поличка и крак дълъг метър и половина....Grinning

Обаче нещо ми се струва малко странна полата....с две цепки ли е или на едната снимка е завъртяна обратно?!

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 23:41 от DeniAra

# 66
Катеее Hug, от кога те чакам да те провокираме с някоя тема. Stuck Out Tongue Winking Eye

Нов трейлър на A todo tren 2
https://mobile.twitter.com/Kerembursinsp_/status/1594072064365039616
Вижда се, че главните героини спират Керем на автостоп и явно ще му откраднат колата. Joy

Дени, дрехите на Ханде са на марката Fleim , чиято собственичка е една от приятелките й на снимката. Не съм сигурна коя точно. Grinning С една цепка е, просто на едната снимка образът е огледален, защото са снимани в огледало.

# 67
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един спокоен ден, изпълнен с добро настроение и много усмивки Wink

Ден 3: Любим цитат от Ханде
( От интервюто на Ханде от  последния брой на Hello)
„Вашето осемгодишно аз и вашето 80-годишно аз, ако те са щастливи, сте направили всичко добре.“

Gift Heart

# 68
Здравейте Animal Bee

Хванали са Ханде за интервю снощи. Тя сама си е виновна, че се издаде в кой ресторант са. Joy
Снощи Ханде се забавляваше с приятелките си. Тя казва, че всичко е наред и както каза преди, има хубав проект, към който се интересува. Тя каза, че журналистите се отегчават и измислят новини за нея всеки ден. Разбира се, последните не са верни.
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1594222683763494912

"След като постигнах известно признание, ми беше трудно да се справя с толкова много критики, добри или лоши, и да се опитам да превърна тази критика в предимство, за да се подобря… Имам и дни, в които не искам да ставам от леглото. В тези дни си поемам въздух и се изправям пред това чувство. След това се опитвам да се мотивирам, като се поставям в центъра на живота си, напомняйки си, че никой няма да се бори за мен повече от мен."

Имам и още един любим, но ще го напиша заедно с въпроса, защото иначе не се разбира:
- Ако можеш да пътуваш във времето и се срещнеш със себе си преди 10 години, какво ще кажеш на това момиче?
- Докато животът ще отвори цветни пътеки за теб от съвсем неочаквани места, също така ще създаде празнота в теб , която никога няма да се затвори. Добри новини: въпреки празнотата в теб, ти ще продължиш да откриваш нови пътища, с ентусиазъм и любопитство, без да губиш цветовете си.

# 69
Любов, нежност, топлина и искреност се долавя във всяка дума на Ханде, когато се отнася за Мави. Силна е връзката между леля и племенница. Много при това.
Любим цитат - от интервю за февруарското издание на сп. Elle:
"Научавам много, докато Мави расте. Изпитвам колко много мога да обичам без ограничения и безусловно и колко голямо е сърцето ми. В същото време се уча отново и отново да съм толкова любопитна за всичко в живота, колкото и тя, и да се наслаждавам на всеки миг с нея.
...
Когато сестра ми я няма и сме сами с Мави, чета й приказки, танцуваме, спим заедно и си създаваме нови спомени , това са най-прекрасните моменти в живота ми. Освен това, когато се замисля, че сестра ми ми е поверила  най-ценното си, чувствам голяма отговорност и опитвам да се справя перфектно. Мави показа своите определящи черти още от момента на раждането си. Има доста навици по които си приличаме , свободолюбива и упорита."

Истината е още в първото изречение - научаваме много от децата докато растат. Виждаме през детските очи един обикновен и в пъти по-красив свят.

Да се възстановяваш, Линде! 💜🍀 Липсата ти тук веднага я усетихме.

# 70
Начинът, по който хората се отнасят към другите хора, е пряко отражение на това какво чувстват за себе си.

https://twitter.com/FaithSofi/status/1594221032700887040?s=20&t= … rZFzMCeR0HtyhlFoA
https://twitter.com/Lauuuuu130/status/1594261244713861121?s=20&t … rZFzMCeR0HtyhlFoA

Не е точно цитат, но ми хареса как отговаря на глупавите папараци. Време е Ханде да покаже себе си в друга светлина. Да бъде добра и мила не й носи никави ползи срещу хиените около нея.

"Има ли значение какво ще ви кажа, така или иначе пишете лъжи"
"Вече не мога да намеря какво да ти отговоря, защото всичко, което правиш, е да си измисляш новини за мен от скука"

Някой ме беше попитал дали съм aşk var или aşk yok и бях отговорила belki (може би).
Обаче вече клоня към Yok. Не разбирам кой знае колко турските нрави и още по-малко тези на популярните им лица, но ако Ханде и Керем имат все още нещо повече от голо приятелство за по кафе, защо той никога не реагира на глупостите, които пишат за нея. Защо той оставя папараците да съчиняват лъжи и да я тормозят по този начин? Нали уж е защитник правата на жените?! Къде е правото на Ханде да бъде защитена от папараци, лъжи и злобни подмятания? Чесно казано, започвам да харесвам Ханде повече от Керем. Тя явно е много силно момиче и се бори съвсем сама със злото което я залива отвсякъде. Меланхолията която излъчва в последните си снимки и интервю са абсолютно излишни според мен. Радвам се, че е започнала да се обича и цени повече, но мисля, че е време да скръцне със зъби на всички...та даже и да рискува няколко милиона фенове да я отследват по социалните мрежи.

# 71
  • София
Цитат
Не е моя идея, тя изглежда сияйна и щастлива и не го казвам аз, лицето й го казва

# 72
Ново от Ханде Wink

# 73

Deniz TURAL
@DTural

Çok güzel bir kadın gerçekten 😍
Наистина много красива жена 😍

Deniz Tural много рядко коментира личностите на артистите. Обикновено пише за ролите, сериалите им, рейтигите и др.подобни. Този път не е издържал на красотата на Ханде.

Ханде наистина е много красива жена Grinning

Някъде прочетох, че Керем е спрял известията от това приложение. Демек, вече няма да се вижда какво слуша.
Интересно защо е решил да направи тази настройка. No Mouth

# 74
  • София
Цитат
DeniAra
Някъде прочетох, че Керем е спрял известията от това приложение. Демек, вече няма да се вижда какво слуша.
Интересно защо е решил да направи тази настройка.

Дени, за да не могат да ги засичат. Всички следят отвсякъде всяка тяхна стъпка, а те не искат да ги следят. Те искат да си живеят живота спокойно.  

Ханде е лайкнала този Туит.

Цитат
Изпратихме този подарък на ID адрес с цялата наша любов, за да ви напомним, колко сте специални за нас. Моля, бихте ли ни потвърдили, ако вече сте го получили?

Винаги съм се питала, как може на тази красота, някои фенки да казват, че не била красива. За мен тези жени са с комплекси и не искат да си признаят, че в живота има по-красиви жени от тях.  

Общи условия

Активация на акаунт