Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Flame  ,Altaya честито момичета да са живи и здрави бебоците,  а вие да се възстановите бързо 🤗
Викиту това е тапата ,но можеш да си издържиш до края  без тапа,може и след 2часа да започне. Просто се ослушвай 😁

# 391
  • Варна
Flame  ,Altaya честито момичета да са живи и здрави бебоците,  а вие да се възстановите бързо 🤗
Викиту това е тапата ,но можеш да си издържиш до края  без тапа,може и след 2часа да започне. Просто се ослушвай 😁
Еделвайсчето е със съмнение за тапата аз и обясних на теория какво знам. Като цяло се ослушвам за всичко 🙄😵‍💫 вече все повече мисля, че наближава момента ...

# 392
Благодаря за пожеланията! Визитацията ми мина -аз съм добре, но бебка е повърнала, което било сигнал за проблем, сега й правят изследвания и чакаме резултатите. Иначе всички ми казват, че е кротичка... сложиха я в кувиоз заради терморегулацията -бързо й изстивала кожата.. чакам неонатолажката да дойде и да ми сподели резултатите...
Тапата при мен беше бяло течение+кърваво течение, все едно че ми идва цикъла... и това се случи снощи в 22ч. В 23вече бях тук...

# 393
Еделвайсчето е със съмнение за тапата аз и обясних на теория какво знам. Като цяло се ослушвам за всичко 🙄😵‍💫 вече все повече мисля, че наближава момента ...
Извинявай 🤭 помислих, че е твой пост .За ослушването всички сме на този ред в момента, а тези които минаха са мами героини

# 394
Altaya, честита дъщеричка! Пожелавам ви безкрайно семейно щастие и да сте здрави! Вълнуващи са разказите на родилите мами. Цяла година почти споделяме притеснения и сега на финала е най-вълнуващо. Надявам се всички майки и бебета да са добре и всички раждания да минат леко!

# 395
Altaya ,честито.Много здраве и за двете ви.🤗Разказът ти малко ме накара да се замисля,но като ,че ли съм се настроила ,че няма да е лесно и този път.

# 396
Ауу че много бебета са се родили . Честито на новите мами Heart Eyes .
Altaya на последния ти преглед колко бяха измерили бебчето ? От какво се получавало това бързо изстиване ? Мислех че става само при по мънички бебенца . Сподели после какво е станало .

# 397
  • София
Altaya, честито! Heart Eyes Бъдете здрави и скоро да сте си в пълен комплект у дома Hug

Тапата може да пада частично, тогава няма кървави нишки по нея. Та слузеста и прозрачна консистенция (като сопол я описват) съвсем на това ми звучи.

# 398
Flame  ,Altaya честито на мамите! Да са ви живи и здрави бебчетата! Бързо възстановяване на вас и скорошно прибиране у дома!

# 399
Благодаря ви още веднъж!
Кестенче, на последния преглед, преди 2 седмици, я измериха почти 3килограма. Наистина не очаквах да е толкова голяма, все си мислех, че като кака й ще бъде, но я изпревари по размери. Не мога да кажа защо са й били студени ръцете, казаха, че често се случва. Взеха й кръв за изследвания и се установи висок брой левкоцити, днес е под наблюдение, но вече не е в кувиоз. Казаха, че ако си се захрани добре( защото повърна веднъж) утре сутрин ще ми я дадат вече за захранване, а до тогава нищо да не правя, за на не разраня гърдите...🤔

# 400
Честитооо! Честито на всички нови мами! Да сте здравички и вие и бебоците и скоро да сте си спокойни вкъщи, очакващи светлите празници с най-хубавите си подаръци! ❤️❤️❤️
Аз бях на преглед, бебко продължава да расте по-дребничък, лекарката казва, че всички показатели от мен към него са идеални, просто няма да е голямо бебе. 3 кг е в 39 седмица съм, но някои от мерките му са като за 35-37. Това хем ме притеснява, хем тя като е спокойна, гледам да не го мисля много... Ама защо така две седмици назад... Пита ме да не съм с късна овулация, ама аз съм като часовник. На 14 ден на цикъла е заченат мъника (знам си).
Мисля го.

# 401
  • Вестерос
Честита принцеса, Алтая! Да е здрава, щастлива и само успехи й желая! 🌹🍀🍀🎉

# 402
Честитооо! Честито на всички нови мами! Да сте здравички и вие и бебоците и скоро да сте си спокойни вкъщи, очакващи светлите празници с най-хубавите си подаръци! ❤️❤️❤️
Аз бях на преглед, бебко продължава да расте по-дребничък, лекарката казва, че всички показатели от мен към него са идеални, просто няма да е голямо бебе. 3 кг е в 39 седмица съм, но някои от мерките му са като за 35-37. Това хем ме притеснява, хем тя като е спокойна, гледам да не го мисля много... Ама защо така две седмици назад... Пита ме да не съм с късна овулация, ама аз съм като часовник. На 14 ден на цикъла е заченат мъника (знам си).
Мисля го.
Честита радост на всички мами!
Аз от началото на бременността си вървя 1 седмица назад. Към 28г.с пак си бях със същата тенденция за 1 седмица назад,  но тогава АГ каза, че на коремче е 2 седмици и да наблягам на протеините. Аз до 4-5 месец не ядях Яйца и месо , а до 4ти месец повръщане много.
Та започнах да хапвам повече протеин и наваксах 1 седмица от коремчето и си стана обичайното 1 седмица от самото начало.
Точно се зарадвах и изкарах Ковид н 31г.с с повръщане,  температура и хрема и коремчето пак е с 2 седмици назад и в 35г.с измериха,  че 2340гр ,което не е много,  но само ми каза да продължавам с протеина , който вече..... ненавиждам. Вече съм 36г.с и утре имам среща с лекаря който ще ме изражда и да видим той какво ще каже. Но казано на кратко Уж няма нищо притеснително,  но и аз го мисля постоянно.

# 403
Сега си гледах изследванията, цепи средните стойности по седмица до 24.10. После е 2 дни назад, после 5,и сега BPD, AC и FL са ми 37 седмица, HC и HC* са ми 35. Гестационната възраст я определя като 36+6 а аз съм 38+4
Мисля го.
Честита радост на всички мами!
Аз от началото на бременността си вървя 1 седмица назад. Към 28г.с пак си бях със същата тенденция за 1 седмица назад,  но тогава АГ каза, че на коремче е 2 седмици и да наблягам на протеините. Аз до 4-5 месец не ядях Яйца и месо , а до 4ти месец повръщане много.
Та започнах да хапвам повече протеин и наваксах 1 седмица от коремчето и си стана обичайното 1 седмица от самото начало.
Точно се зарадвах и изкарах Ковид н 31г.с с повръщане,  температура и хрема и коремчето пак е с 2 седмици назад и в 35г.с измериха,  че 2340гр ,което не е много,  но само ми каза да продължавам с протеина , който вече..... ненавиждам. Вече съм 36г.с и утре имам среща с лекаря който ще ме изражда и да видим той какво ще каже. Но казано на кратко Уж няма нищо притеснително,  но и аз го мисля постоянно.

# 404
Аз гледам да не се впрягам за размерите на бебето , понеже са ориентировъчни. На моя приятелка лекарите все ѝ казваха , че бебето върви по дребно, накрая роди естествено бебе 4,500кг . Много се е измъчила миличката . Ето и на Алтая са казали , че е около 3кг ама си ги е минало бебчето . Дано да ти го дадат по бързо да се кърмите успешно. Аз бях преди няколко дни на преглед , 37+5 бебето го измери 2,800кг , е да ама главата му е толкова ниско долу , че чесно казано по голямата част от главата му беше в сянка . Незнам как го измери изобщо . По скоро ме притеснява , да не се окаже едричко . Ние с ММ сме едри и двамата , макар че сме родени с нормални килограми , той е роден 1вата седмица на 9 месец , аз съм на термин около 3кг родена .

Общи условия

Активация на акаунт