Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз за сега не мисля да отварям количката има време за нея. Само кошницата за кола и кошарата искам да извадим и да ги почистя. Матракът го извадихме, че беше на руло ама бързо се опъна.
Илития , Имир е страхотна такова спокойствие ми внесе, че нямам търпение. Сигурна съм, че ще е много внимателна и грижовна. Аз нямам много контакт с доктора затова разчитам на нея за повече обяснения .
А ти с кой доктор ще раждаш? Може би си споменала ама не помня 🙄

Вики, аз ще раждам при доктор Спасова. При нея си ходя от няколко години. Имам доверие в нея, мила е и изпълнителна. Казала ми е, ако имам проблем или въпроси да й звъня, също така обяснява подробно, което за мен е плюс. Също, ако тръгне раждане по-рано от предвиденото да се свържа с нея.

Утре ще пиша и аз за Имир като мине срещата Simple Smile.

# 511
Днес с планово секцио в 37+5 г.с се роди моята дъщеря Анна с мерки 2950 и 49см!Всичко мина нормално имах срастване от предишното секцио но го оправиха, попитаха ме дали мисля за 3то дете, направо им отговорих с НЕ.

# 512
Честито бебче! Да е здрава, щастлива и благословена! А на теб- бързо възстановяване!

# 513
Честита да е Анна!Да е здрава и щастлива!

# 514
Честито.Живи и здрави😊

# 515
  • Варна
Добре дошла и на Анна! Да бъде много здрава и щастлива, скоро и имен ден ще има 🤗
За клип за дишане по време на раждане преди време гледах една лекция на Елена Василева много подробно обясняваше целия процес да е показваше таза с макет. В youtube има подобен клип Елена Василева - Дишане за безболезнено раждане
Днес на тоновете бебето за първи път спеше 😆 доста ми разместваха корема докато го събудят, но всичко е ок. Как ми обясниха контракциите - болката е все едно си прищипваш пръста на вратата х  10 пъти 🤷 интересно ,че е мъж АГ-то и се чудя дали не е преувеличено това. Но нямало как да ги пропусна 😆

# 516
Честито бебече! Живи и здрави да сте! Бързо възстановяване!

[/b]
Днес с планово секцио в 37+5 г.с се роди моята дъщеря Анна с мерки 2950 и 49см!Всичко мина нормално имах срастване от предишното секцио но го оправиха, попитаха ме дали мисля за 3то дете, направо им отговорих с НЕ.

# 517

Добре дошла и на Анна! Да бъде много здрава и щастлива, скоро и имен ден ще има 🤗
За клип за дишане по време на раждане преди време гледах една лекция на Елена Василева много подробно обясняваше целия процес да е показваше таза с макет. В youtube има подобен клип Елена Василева - Дишане за безболезнено раждане
Днес на тоновете бебето за първи път спеше 😆 доста ми разместваха корема докато го събудят, но всичко е ок. Как ми обясниха контракциите - болката е все едно си прищипваш пръста на вратата х  10 пъти 🤷 интересно ,че е мъж АГ-то и се чудя дали не е преувеличено това. Но нямало как да ги пропусна 😆
Със сигурност вече предродилните контракции не може да ги пропуснеш.А иначе бих описала като при болезнен цикъл  по не знам колко .Абе болят си.Хубавото е че са за кратко и между тях имаш време за почивка.Аз първия път даже придремвах между контракциите.Говоря за предизвикани със система в предродилна зала.

# 518
Добре дошла и на бебче Анна! Много да сте щастливи цялото семейство!

Първото ми раждане беше с окситоцин и без упойка, втори път няма да си го причиня. Или окситоцин+епидурална, или нищо от двете. Засега клоня към нищо, давайки си ясна сметка как добре съм забравила, колко много боли! И сте прави, седим и чакаме всичките. Grinning Днес ли ще е, утре ли ще е... никоя няма да ни пропусне. Много ми тежи вече коремът. Едва се движа, едва ходя, едва ставам и сядам от леглото и дивана, а дори нямам качени килограми. Тялото ми се е опънало като на кит. Grinning Но пък имам свободно време, което после ще ми липсва - най-големият лукс си е свободното време.

# 519
Моите контракции при първото  раждане си бяха бая силни.Не помня въобще да е имало пауза,но аз бях с инжекция окситоцин,което е супер силно, защото забързва ужасно процеса.Сравнително бързо родих,което пък е плюс. Няма как да пропуснете  контракциите,просто чакайте вашият момент.
Аз бях днес на тонове. Моето никога не спира да мърда.Идея нямам колко е нормално.Случвало се  от сутринта 6ч до обяд нон-стоп да играе.После я има почивка,я не и отново започва.Дано отвън е по-поспаливо 🤣.

# 520
И аз минах преглед при новия АГ. Вероятно ми пада тапата на части вече втори ден. Ехографът му беше на светлинни години от на другия ми лекар 😀 показа ми я на 4д 🥰 девойката е цели 3,500гр и имам още 10 дни до термин 🫣 дострашава ме за вагинално раждане ама като съм се хванала на хорото 😅 Лекарят ме определи като висока и слаба с чудесни шансове за вагинално раждане 😀 не ме бръкна за разкритие, каза само да се върна ако имам контракции, ако ми текнат водите или ако не родя до 11.12

# 521
Dzhavdzhilska честито бебче. Да ви е жива и здрава и много щастлива! Бързо възстановяване на теб!

# 522
Момичета, включвам се и аз. Днес с планирано секцио се роди  нашия син-Томас. 2900, 49 см-прекрасен Simple Smile малко трудно се адаптира,но казаха че няма за какво да се притеснявам и аз вярвам на лекарите.

P.S Не е изобщо страшно или прекалено болезнено.
На мамите,които чакат успех и леко раждане Simple Smile

# 523
Момичета, включвам се и аз. Днес с планирано секцио се роди  нашия син-Томас. 2900, 49 см-прекрасен Simple Smile малко трудно се адаптира,но казаха че няма за какво да се притеснявам и аз вярвам на лекарите.

Честито бебче. Да ви е живо и здраво

# 524
Честито бебче! Да е здраво и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт