Постоянни пориви за уриниране и чувство за недоизпикаване

• 2 887
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Д-р Силвия Статкова - работи в 18-та поликлиника в София. В частния й кабинет не съм ходила и не знам колко взима.
https://www.dcc18.com/htmls/kabineti/19.htm

Благодаря за информацията.

# 16
Имах същия или подобен проблем по време на бременността и около месец след като родих. Като седях на тоалетната чиния пусках малко урина, но не излизаше цялото насъбрано количество. Трябваше да се изправям леко приклекнала над чинията за да изтече цялото количество. Все едно пишках права Grinning А иначе нон стоп имах позиви за уриниране. Обяснявах на АГ като на бавно развиващ се в детайли какво точно се случва, Еми не ме разбра. Нищо ми нямало. Отидох с предположение, че може да е пролапс - смъкване на органите. Каза че не е. Не съм пила нищо. Оправи се от само себе си.

# 17
Здравейте,

През последните 8 месеца се боря с един на пръв поглед лесен проблем.  Започна постоянно нужда от уриниране и веднага след изхождане оставаше усещане за недоизпикване.
Първите 2-3 месеца нямах никакви бактерии в урината, но всички лекари ми предписваха антибиотици, които аз пиех. Пусках тест за хламидия, уреаплазма и микоплазма. Всички отрицателни. Микробиологията при гинеколог също беше чиста.
След първите 3 месеца се появи бактерията ешрихия коли в урината. Последваха нови антибиотици, отново без ефект и никакво облекчение дори за ден.  Гинекологичните прегледи отново бяха чисти.
В последствие след поредните изследвания на урината, в резултата излезна нова бактерия klebsiella pneumonia. Последва нова порция антибиотици, отново без никакъв ефект и облекчение. За първи път бактерия се появи и в микробиологията при гинеколога. Отново klebsiella pneumonia. Стигнах до венозен антибиотик. За съжаление по време на лечението и след него нямаше ефект.
През тези 8 месеца съм пила антибиотиците ципрофлоксацин, монурал, панцеф, зинат, амикацин, уназин, ципробай, аугментин. Изпила съм всички възможни хранителни добавки и билки - цистостоп ср, цистостоп рапид, уринал, уринал акут, цистирен, прахчета с червена боровинка, д-маноза, мечо грозде, златна пръчица и т.н. Изпробвах и с хомеопатия без ефект.  Пила съм и Vesicare за свръхактивен пикочен мехур.
Посетила съм над 10 доктора и за съжаление никой не иска дори да изслуша моите симптоми. Посещавала съм уролози, гинеколози и нефролози. Всички мислят че е цистит и започват лечение, което никога няма полза.
Моля ви за съвет, ако някой е имал подобен проблем или да ме насочите към някой добър лекар.

Здравейте, виждам, че темата е стара, но имам абсолютно същите оплаквания като авторката и се надявам да сподели дали е успяла да пребори всичко това. Аз съм така от повече от две години. Положила съм много усилия, посетила съм необходимите специалисти, но не разбират какво точно се е случило та ми се е прецакал така пикочния мехур.
Ще се радвам да разкажете как са се развили нещата при вас!
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт