Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 288
  • 186
  •   1
Отговори
# 120
FEMININE, откога те дебна аз и чакам да се похвалиш
МНОГО СЕ РАДВАМ, МИЛА!!! ЦЕЛУВАМ ТЕ!!!!
това е специално за теб:

На всички - лека и безпроблемна бременност!  bouquet

# 121
Здравейте момичета!!! Напоследьк хич не ми остава време да пиша,ама с един тинейджьр и един второкласник( с ранен пубертет ) ,е много весело в кьщи #Crazy И аз да се похваля ,че днес с док. видяхме плодно сакче Hug.Много сьм щастлива и в сьщото време направо ще се побьркам до другия пьт(около 25.01) когато трябва да се чуе сьрчицето. Стискам палци на всички ,които са на док. и да се похвалят с хубави новинки  Grinning За протокола аз сьм на 35 г. ,а термина ми можеби е по -рано(заради кьсия цикьл),на 5-6 септември,но засега по стандартните изчисления е 11.09. Желая на всички много положителни емоции и още нови попьлнения Laughing

# 122
  • София
Добър вечер!
Да се отчета след прегледа, видях си плодното сакче, гледам си го и сега на снимката и се надявам всичко да е наред. Док ми каза да дойда чак след един месец, тогава ще сме можели да видим много неща и да чуем сърцето. Хубавото е че няма нужда да се записвам в ДКЦ, въпреки че медицинският център, в който ходя е частен. Те ще ми издават всички необходими документи  Simple Smile
bojo3003, добре дошла при нас! Желая ти лека бременност  Hug
Момичета, както каза док, да продължим да си живеем нормално и преди всичко да бъдем спокойни!
Лека вечер!

# 123
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета
На мен днес не мие ден.Толкова съм кисела че направо полудявам,светът ми е крив newsm61.Бременна му работа newsm47.На работа шефката имаше рожден ден-караха ме да пия  аз усърдно отказвам(все още незнаят че съм бременна).Имаше толкова мног0о ядене че се наплюсках като прасе и ме заболя коремът-стана ми още по нервно tantrum Rage.Поду ми се коремът зверската стана ми лошо,и като за капак нарая ми се дорева newsm45.Да ме питате за кво не мога да ви кажа.Аз и предната бременност ревях като заклана-и все незнаех защо плача.Явно и тази бременност ще я карам така.Въпросът е как ще кажа на шефката че съм бременна smile3506 smile3506.Като я знам каква е гарга-ще мърмори само и ще негодува. newsm12.

Инъче още не съм ходила на лекар.Искам да отида ,да видя плодното сакче-ама същевременно искам когато отида да му чуя сърчицето.Но май  е още доста рано.Към 8-ма седица ли се чуваше пулса вече.ЕЙЙЙ забравила съм всичко да му се невиди.

Та така ми мина на мен скапания ден.И на всичкото отгоре не мога да спя,събуждам се през 30 минути да гледам колко  е часа да не се успя за работа.Преди никога не съм го правила.Ставам да пикая по 5 пъти през ноща.Е гати и кравата съм станала smile3556.
Бая се оплаках а???? newsm08
благодаря за изслушването newsm53 newsm53
по късно може пак да се включа newsm51

# 124
  • София
thumbalina честито плодно сакче
beni4, hellche, хайде и вие да се похвалите. Как минаха прегледите? Тръпнем в очакване  smile3521.

# 125
  • София,
Здравейте сладурки  Hug ,
току ще се прибирам и веднага сядам да ви пиша!
Видях го плодния сак и много много се зарадвах!
Всичко е на ред за сега, дай боже и за напред!
Даже и снимка ми даде! Терминът ми е на 11.09.2006, защото забраваната аз не съм сигурна дали 04 или 06 декември ми беше последния цикъл  newsm78 , та той реши че е бил на 05.12.2006!
Та това е!

thumbalina - радвам се за теб!! Ще дебелеем всички заедно!
Вече много ми се спи 
smile3507 , та ще слагам малкия  smile3524 и аз след него!
До утре сладурки....    newsm51

# 126
  • София
Здравейте отново,
Пиша чак сега, защото мъжа ми беше окопирал компютъра и чак сега успях да се добера и да ви пиша Simple Smile
Видяхме малка точица, за съжаление е само една, другото почти е изчезнало, не е успяло да се развие. Но пък му чухме сърчицето Two Hearts и се виждаше как лекичко се мърда Simple Smile цяла вечер не спирам да си гледам снимката Simple Smile
Според ултразвука термина ми е за 31 Август, но според календарчето е 3 Септември. Не знам кое е вярното, но да е живо и здраво, пък когато дойде Simple Smile

Е това е за сега. Лека нощ!

# 127
Добро утро, сладурки! Аз май съм най-ранобудната всеки ден.
И аз искам да отида на лекар вече, но изчаквам още, защото в нашия малък град май няма вагинален видеозон и незнам какво ще се види на другия. Искам да попитам как става прегледа с този вагиналния? Иначе съм добре, не ми става лошо, поне за сега. Само в понеделник ми беше много зле и си помислих, че се почва, но се оправих.
ani-bani и аз като теб първата ми бременност само ревях за всичко. Почти не спирах. Сега съм по-спокойна, но незнам дали така ще продължи.
Лек ден, бъдещи майчета!

# 128
  • София
Добро утро и от мен!
Тиарра, къде се загуби  Thinking Надявам се, че си добре  Simple Smile
Хелче, и едно не е лошо  Wink Да ти е живо и здравичко  Peace
Милета, представям си какво ти е, аз нямах търпение да отида на доктор. Но всъщност в началото няма какво толкова да се види освен точицата, над която всички така се захласваме  Joy Щом нямате вагинален ехограф, по-добре наистина изчакай. Иначе прегледа с вагинален не е нищо особено, не е неприятно като нормалния гинекологичен преглед  Laughing
Бенич, завиждам ти, че детето ти си ляга навреме, моята маймуна до 11 прави циркове  Sad Добре, че не ми се спи напоследък.
Ани-бани, по-спокойно! Всичко ще се нареди. И аз не знам как ще кажа, че съм бременна, никой няма да ми се зарадва на работа... ама не ми пука. Ние ако не мислим за себе си, няма кой друг да го направи.
Желая ви прекрасен ден!  Hug

# 129
  • Кърджали, България
Hellche, Beni4, thumbelina, много се радвам за добрите новини, все такива да ни съобщавате  Hug
ani-bani, и аз съм като теб - доревава ми се от най-малкото нещо и просто ей така, без повод  Cry Днес сутринта се разплаках в колата само, защото мъжът ми ми направи забележка да побързам, че ще закъснеем  Twisted Evil! Той ме изгледа с такова недоумение  Shocked - не помня дали ми е било така и със Стоил...
И аз още не съм казала в службата, освен на колежката ми, с която сме в една стая - тя вчера така се зарадва на положителния ми тест, че ни беше весело целия ден  Laughing. Като си познавам шефката, съм се подготвила за голяма разправия  #Cussing out, ама ще й кажа чак след 2 месеца, когато всичко е по-сигурно (все се притеснявам да не стане като първия път...)
mileta, и в нашия град май нямаме вагинален ехограф, пък и страшничко ми звучи. Ще изчакам до края на следващата седмица и ще отида на обикновен.
Аз още изобщо не се чувствам като бременна. Снощи даже играх с малкия на балон, малко се поизморих и усетих едни болчици, ама ми мина. Вече не мога да подскачам толкова  Joy Beni4, аз едва дочаквам да стане 9:30 да сложа разбойника да спи, лошото е, че минава още 1 час след лягането в четене, игри на думи, наместване, завиване, целувки....
А, установих, че обонянието ми се е изострило отново - миналия ден все ми миришеше гадно, колкото и да парфюмирах наоколо (а миризмата на самия парфюм ми е приятна все още). Предния път пък не можех да понасям да ми мирише на скара  Sick
Хайде, лек ви ден, че много дълго стана   bouquet!

# 130
  • София
Аз реших да актуализирам списъка, че като се появи скъпата ни Тиарра да не я чака само работа  Laughing

preggo bojo3003 (Нина) - 25 г., втора бременност

01. 09. 2007

preggo kali, 27 г., втора бременност
  preggo Tiarra, 28 г., първа бременност

02.09.2007г

preggo mileta, 28 г., втора бременност
   preggo FEMININE, 25 г., първа бременност

03.09.2007

preggo Hellche, 24 г., първа бременност
    preggo mackomacko, 25 г., първа бременност

08.09.2007

preggo Анири, 26 г., първа бременност
    preggo nadiq, 24 г., първа бременност

09.09.2007г.

preggo ani-bani , втора бременност
    preggo vinty, първа бременност

11.09.07г

preggo St.Anger, 28 г., първа бременност
    preggo alis11, 35 г., трета бременност
    preggo Beni4, 31 г., втора бременност

12.09.07г

preggo thumbalina, 27 г., втора бременност
    preggo Inna, 30 г., втора бременност

Ако нещо съм объркала, моля алармирайте ме  Grinning
FEMININE, сложих ти термина, така както го желаеш  Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 11:56 от thumbalina

# 131
 newsm62 thumbalinka, то да беше концерт пожелание ехххххх  newsm62
Виждам, че ти е необходима още малко информация Simple Smile
Това ми е първа бременност и в момента съм на 25 години  smile3525
Ако се забави с 2-3 дни ще празнуваме едно РД  newsm03
А и дано всичко е наред с беболино  newsm17
Чул ни Господ  newsm47
СмиНсЧо, не мога да се скрия от теб значи  smile3534

Поздрави на всички щастливи мамчета  smile3522

# 132
  • София,
Здравейте мамита,
и от мен едно "Добро утро"!  Аз си лягам рано, но за сметка на това ставам късно.  Blush
Моето малко сладурче си лягаше доста по-навреме  newsm46, но от скоро - може би 1-2 месеца закъснява! Иначе и той винаги е бил поспаланчо като майка си и татко си!  luvbed
Пожелавам на всички такова бебе, той беше на 3 месеца, когато започна да спи от 20:00 до 08:00 без да се събуди! Дай боже всички бебета такива...
Но за сега да мислим за коремчетата ни, които ще стават все по-големи и по-големи!
  preggo
hellche - много се радвам за теб, това е момент който всички очакваме с нетърпение!
Inna - ние нащо зверче не го занимаваме като си легне, но за сметка на това, ела да видиш преди да си легне какво става.... олелия! Свикнал е да заспива сам и като има човек с него много трудно заспива!
thumbalina - страшна си - списъчето расте ли расте...
За сега ЧАО от мен и до нови срещи...   bouquet

# 133
Добро утро на всички.Надявам се ,че ни очаква един топьл и изпьлнен с хубави новинки ден!!!     Inna,mileta,аз вчера като  бях при док. ме гледа с коремен ехограф и точицата се видя много добре.Разбира се нищо повече на този етап не може да се каже ,но и това за сега ми стига за да сьм щастлива и да чакам с нетьрпение следващия преглед (след 2 седмици) .Момичета ,кажете ми има ли и други ,без никакви признаци(освен напрегнатите гьрди),че вече взех да се притеснявам ThinkingПредните две бременности бях с всички вьзможни екстри още от пьрвите дни и сега ми е много нетипично . newsm78За сега чао от мен,успех и усмивки на всички Hug

# 134
  • София,
Алис, и аз съм така - никакви признаци, само гърдите ми се струват по плътни! Нищо друго, но пък при мен и с първата бременност беше така! Така че всичко е наред - нали видя точицата - това е важно! Радвай се на бременноста си! Стискам ти ръката - много малко са жените, които се навиват за второ, камо ли за трето!  bouquet  За мен ти си майка - героиня!!!   newsm64

Общи условия

Активация на акаунт