Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 291
  • 186
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро, дами!   bouquet
Хайде стига сме се глезили, раничко ни е още да не искаме да работим  Laughing На мен не ми се работеше и преди да забременея, защото по принцип съм си мързел  Blush  ама... няма как.
Днес в 17 часа съм на доктор, дано всичко да е наред. Коремът ми е ужасно подут, все едно съм в 5-ти месец и това ми се струва ненормално.
Беличка, благодаря ти, че ни направи темичка, виж как се напълни  Grinning
Приятен ден на всички!
 Hug

# 106
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
FEMININE рожденият ден на мъжа ми също е на 2.9 и той много се смя, че евентуално можем да празнуваме двоен рожден ден живот и здраве

mackomacko, FEMININE, аз вече бях споменала в началото на темата, че и моето съпружество е родено на 02.09., ама аз съм малко проклето същество и го бъзикам не че ще се празнуват два рождени дни едновременно, а че бебето ще му открадне рождения ден. Mr. Green

Явно се заформя голямо бъдещо родителско обкръжение, родено на 02.09. Joy

# 107
Thumbalina, стискам палци за днес Simple Smile

# 108
  • София,
Здравейте момичета,

Аз съм в отпуск и си мислех, че ще се наспя, но моите двама мъже сутрин докато тръгнат за работа и детска градина и аз се разбуждам! А после не мога да заспя!

thumbalina   - стискам ти палци за днес! Знам какво ти е! И аз съм на преглед от 16:30 а имам чувството че минутите са часове!
Нямам търпение вече!

# 109
  • Кърджали, България
Ееее, момичета, и аз се сдобих с  EFP - снощи си направих Sure Check - категоричен резултат  Laughing
Аз съм много активна и дано да съм така до края, че имам работа от главата нагоре, направо не знам как ще се измъкна, като му дойде времето...
И аз пия фолиева киселина, плодове много не обичам, но ще се тъпча заради бебчо, няма как. "Матерна" не смятам да вземам, със Стоил изпих 1-2 опаковки, докато други мои познати са пили през цялото време.
Честито на виделите "точиците"! Другата седмица и аз ще ида на преглед.
Мамите с по-големи дечица, кажете как ще се справите с болестите от градините? Аз най-много се притеснявам от шарките, че не съм карала нито една като малка  Twisted Evil Четох, че най-опасна е вариолата и ако имаш съмнения за контакт с болни, трябва непременно да пиеш гама глобулин.
Хайде, лек и усмихнат ден от мен и успех на thumbalina и Beni4 и другите, които ще ходят на лекар!

# 110
Честито на всички останали които са правили EFP и са установили бременност, да сте живи и здрави!!!
Искам само да ви кажа, че Матерна вече няма и ви препоръчвам витамини New Life/Ню Лайф/, незнам дали го исписах правилно. Много са хубави, Нов Живот се превеждат. Аз пих такива, много са богати, като съдържание. Ако желаете попитайте ващите гинеколози за тях и си ги купете... Hug
Това е само съвет, не се натрапвам Hug

# 111
  • София,
Нина, много много се радвам за теб!   Hug
Само хубави неща си мисли  Two Hearts , и мен много ме е страх, как ще стане с детската градина и бебето, но за сега смятам да не мисля!  newsm78
В краен случай баткото ще пропусне 2-3 месеца, защото тръгването на детска градина (живот и здраве), ще съвпадне с раждането на бебетата ни!  ylinfant
За сега ти пращам много успех и целувки!  lovekiss

На всички останали проекто мами пожелавам лек и приятен ден!  preggo
До по-късно!     bouquet

# 112
  • София
Благодаря ви, съкровища!  newsm51
Бенич, стискам палци и твоя преглед да мине успешно  Peace
Честито за теста Инна и дано да си останеш така активна, а и да ни заразиш всичките   261uu Като отидеш на доктор, кажи непременно за проблема с шарките, там най-добре ще те посъветват. Аз също съм притеснена, и моето зверче ще тръгва на градина през септември, сега е още на ясла. Сложно ще е, ама без тези неща не може  newsm12

# 113
Хихихи  moresmile Абсолютно сте прави, симпатяги  cow
2ри Септември явно е тежка дата  yes
Ще се опитам и аз ЖИВОТ И ЗДРАВЕ да го задържа беболино до тогава  Big Ups
Ама, знам ли го, ако е  Sneaky нетърпелив да излиза  Innocent
Майтапче, но наистина ще е сладко да съвпадат рождените дни Simple Smile
Един вид като подаръче ще идва  Heart Eyes
Иначе и мен не ме подминават типичните признаци  Tired Face адското гадене сутрин и следобед до посреднощ, среднощните посещения на WC-то ... умората .... и на всичкото отгоре съпругът ми ме "поощрява" Big Ups с думите:
 - Ееееее, ше изтърпиш  Smile thumbsup
Еееее, де .... но само ние си знаем какво ни е  tantrum
Поне да ми порасне тумбака още малко, че да виждам за какво е всичко Smile smile3560

Целувки на всички бъдещи и настоящи майчета  Hug

# 114
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile Два дена не съм влизала и много се радвам колко сме се увеличили Simple Smile
И аз да отбележа за протокола че съм на 24 години и фервуари ще стана на 25.

Мен всеки ден не ме подминава  Sick като огладнея и не хапна до 1 час и почва да ми става зле. Сутрин като стана веднага се хвърлям на закуската... иначе стане ли ми лошо и не мога да ям. Ама това е положението и моят мъж ми вика: "Ще търпиш" и аз търпя... нали за това си мечтая вече 1 година Simple Smile

Аз днес също съм на преглед и съм си направила един списък с въпроси Simple Smile като се върна ще разказвам.
Чао за сега и приятен ден!   love001 и Hug на всички.

# 115
И аз спадам към чакащите септември,но може и да е август-края.Тъй като ми е за втори път искам да ви кажа,че е най-кофти време да родиш.Защото идва зима и нали се сещате какво стояне по къщи ще падне #CrazyНо въпреки всичко да са ни живи и здрави дечицата,пък кой когато.  bouquetЖелая успех на всички и лека бременност.

# 116
От скоро посещавам сайта, а то било интересно-доста дори.Аз съм на 25 години, казвам се Нина ,имам един разбойник на 1г.9м. и чакам още едно -разбира се през септември.Как ще се справя с две незнам,но явно става-трудно се плаша. LaughingСтрува ми се цяла вечност до септември,отново бременна,раждане,кърмене #Crazy,но нали сме за това. Grinning

# 117
Първо добре дошла Hug
Ако времето е като тази зима, няма какво да ни притеснява Simple Smile
И аз съм за началото на септември, но може да дойде и август, въпреки, че искам да е септември, защото и аз съм родена в този хубав месец  love001

# 118
здравейте мили бъдещи мами  Wink thumbalina, beni4, hellche успех днес  Hug надявам се искрено всичко да е наред, да видите точиците и да сте много щастливи и доволни  Simple Smile  и аз миналата седмица като ходих на док и дните и часовете ми се видяха направо безкрайни, докато дойде време за прегледа, толкова голямо нетърпение ме гонеше  Blush и напълно ви разбирам  Hug
bojo3003 добре дошла при нас и честито  Hug ми ще стоим вкъщи какво да правим  Wink ама пък може да се окаже мека зима като тази година, виж само навън какво слънце е грейнало все едно е пролет, може наесен и зимата и ние този късмет да имаме  Mr. Green
хехе права си mileta, пък и да ти кажа честно, когато и да се роди няма да го върнем обратно  Mr. Green
лек ден от мен мили мами и без аварии ( SickHug Hug Hug

# 119
  • Кърджали, България
Добре дошла на bojo3003!
За излизането изобщо не се притеснявам. Стоил е роден в края на ноември и на 20-ия ден вече обикаляхме улиците, а септемврийчетата, живот и здраве, вече ще са позаякнали до зимата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт