Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и киста по време на бременност?
Кога трябва да започна да използвам крем против стрии?
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и прилошаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и киста по време на бременност?
Симптомите на бременността включват усещане за подуване на гърдите, гадене, прилошаване, умора, чувство за подуване в корема, болки в яйчниците и повишена сънливост. Някои жени изпитват и чувство на глад сутрин. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена. Симптомите на бременността могат да включват голям глад, прилошаване от ниско кръвно сутрин, болезнени и напрегнати гърди, увеличение на гърдите, придърпване и болки в корема, увеличаване на честотата на посещенията в тоалетната през нощта, умора, гадене и повръщане и често събуждане през нощта. Симптомите на киста по време на бременност могат да включват коремна болка, нередовна или по-силна от обичайната болка в яйчниците и увеличаване размерa на яйчникa. Симптомите на киста на яйчник по време на бременност могат да включват коремна болка, нередовна или по-силна от обичайната болка в яйчниците и увеличаване размерa на яйчникa.
-
Кога трябва да започна да използвам крем против стрии?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и прилошаване?
Симптомите на бременност, свързани с гадене и прилошаване, могат да варират при отделните жени. Някои може да изпитват тези симптоми предимно сутрин, докато други могат да ги почувстват по всяко време на деня. Важно е да се отбележи, че тези симптоми могат да бъдат различни за всяка бременна жена и могат да се променят през различните етапи на бременността.
-
Къде мога да намеря специални сутиени за бременни?
-
Какви са препоръките за приема на витамини по време на бременност?

Дано всичко да е наред и септември да имаш най-здравите, 2бр. сладурковци. Много се радвам за теб 
След две седмици трябва да му се чуе сърчицето. Докторката каза, че до ден два мога да очаквам включване на неприятните симптоми от сорта на гадене, прилошаване сутрин и т.н. Но имало шанс и да съм от онези 30%, на които нищо им нямало. А дано
ще съм по-спокойна, защото предната ми бременност завърши неуспешно. За протокола това ми е втора бременност (да се надяваме този път успешна
) и чакам първото си бебче на 11.09.07г.
Всъщност, на ехограф ли минавате при първия преглед?