Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 264
  • 186
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен  Grinning
Добре дошла St.Anger  Hug. Желая ти от сърце всичко този път да е наред. Почивай си повече и се грижи за себе си.
Тези кремчета за стрии от кога трябва да почват да се ползват, newsm78  аз си мислех, че може би някъде към 3ти месец, като започнат да ни растат коремчетата. Анири дай линк към темата за Мустелата. Аз знам ,че съм си предразположена към стрии и честно малко ме е страх че няма да ми се разминат, така че сигурно е добра идеята да се почне от сега.
Кали не се тревожи. И аз като другите момичета си мисля, че доктора ти просто си е взел по-голяма почивка. Дано и ти и Анири успеете да се вредите в графика на докторите за осми.  Сигурно сте ужасно нетърпеливи! Разбирам ви защото и аз отидох да се видя с моята докторка на 28.12, ама ей на - чак за трети успях да се запиша. Само аз си знам как съм издържала толкова. Добре че бяха празници.  Grinning
Момичета на мен от вчера ми се гади супер много особено привечер откъм шест докъм осем  Sick Направо едвам се издържа. Малко ми е странно , че е вечер а не сутрин, но явно моето бебче е индивидуалист Mr. Green  Оф усещам че пак ми става лошо  Cry айде оставям ви засега.

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 17:42 от Tiarra

# 46
  • София
И на мен вечер ми се гади повече. Но аз съм доволна, тъй като това ще ми спести неразположението докато съм на работа  smile3521. Дано и занпред да е така. А иначе аз си имам стрии, защото съм си шишко   261uu, така че от тях не се притеснявам  newsm10.

# 47
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
А относно кремовете против стрии и др. аз им нямам никаква вяра. Бях си купила един, но изпитвах отвращение към миризмата му и го ползвах съвсем за кратко. В резултат нямам никакви последици по кожата. Според мен всичко си е въпрос на кожа.

И аз вярвам, че на първо място си зависи от кожата - то какво ли не опира до ген... Но все пак каквото мога да дам от себе си, ще. На бившата ми снаха ужасно й се беше нацепил коремът и се изприщвам само от спомена - това може и да ме мотивира да съм сериозна с мазането, пък накрая каквото сабя покаже. Wink

Tiarra, ето я темичката за мазилата. Имаше още доста хвалени кремчета, така че вярвам, че ще намериш подходящото за себе си. До колкото знам, е хубаво да се мажеш превантивно, за да подготвиш кожата за бъдещото й бързо нарастване.

# 48
eto me i men, dosta sam obarkana, no mislia che mi triabva malkko vreme. Do skoro dami, nadiavm se skoro da se sreshtnem tuk s tezi hubavi emocii

# 49
здравейте отново и от мен (макар и малко късничко  Embarassed ) да ви се похваля и на вас, днес видях точицата, ама толкова е малкааа, че като се прибрах вкъщи и исках пак да я погледна и едвам я намерих на снимката от док  Joy другата седмица ще ходя пак, че още няма околоплодно сакче горката точица  Mr. Green
Анири и аз днес гледах кремчетата на мустела за стрии и много се чудих да взема или не...ама ми се досвидяха парите (че имах и други неща да пазарувам), но ще трябва да си взема, защото аз съм доста предразположена към стрии и като се знам... кой знае как ще се нацепя  Sad тъй че по-добре да започна от по-раничко
а за симптоми ами освен че ще ми се пръснат гърдите (ужас, вече и сутиена няма да ми става скоро май  Embarassed ), друго не се сещам. От време на време ме гони голям глад, ама минава бързо. И обичайното прилошаване от ниското кръвно сутрин, ама то това и на мен често ми се случва, та не го отчитам много като симптом  Simple Smile

# 50
  • София
Тези кремчета за стрии мисля, че даже и да нямат ефект едва ли ще стане по-зле отколкото ако не ги ползваш, така че мисля и аз да си взема, че и аз съм си прераположена и едва ли ще ме подминат Simple Smile

И на мен сутрин не ми става лошо, по скоро ми е отпаднало, но като хапна и се оправям. Е след това в 12 отново съм гладна, все едно не съм яла от предния ден наобяд Simple Smile но преполагам че това е нормално. вечер става по-кофти - дори ми се повдига. А гърдите си ги усещах миналата седмица много болезнени и напрегнати, но сега само от време на време усещам напрежение. Това са ми за сега симптомите... ако не станат по-зледо края ще е добре Simple Smile

# 51
Привет и от мен!!!Най сетне и аз да имам повод да се включа.След близо една година "работа" ,на 01.01. видях така желаните две чертички.Вчера бях при док. и според него сьм в 5г.с. Термина ми е за 11.09. Много се надявам всичко да е о.к. и в най -скоро време да зарадвам двамата батковци(те са големи мераклии).Желая на всички най-прекрасната и лека бременност и в края на лятото здрави бебчета.

# 52
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета
И аз искам да се включа към септемврийките.Най-интересното е при мен че от хиляда направени тестове само един имаше с леееко бледа розова чертичка.Вчера си правих пак и отрицателен.Това ми е втора бременност-още когато трябваше да ми идва разбрах че няма да ми дойде.Усетих една лека тежест и леко придърпване ниско долу в яйчниците.
Закъснява ми вече 5 дена и съм абсолютно убедена че няма да ми дойде.Чааак след 9 месеца Hug
Сега мисля да изчакам 6те една седмица и пак да си правя тест.Тези фирми  който пройзвеждат тестове само ограбват хората ми се струва.

Инъче според мойте изчисления терминът ми трябва да дойде на 9 септември.
Радвам се че толкова рано се отворила темичка за септемврийките......
Инъче признаци в момента имам -леко прилошаване,замайване,вече започнаха и болки в гърдите....Аз педната бременност не ми беше лошо изобщо.Надявам се и сега да е така
До скоро

# 53
  • София,
Здравейте бъдещи мами!!
Радвам се, че и аз мога да се запиша при вас! Аз съм на доктор чак в сряда и нямам търпение вече!
Видях само двете чертички, но се надявам че всичко ще е наред! За мен това е втора бремменост,  която я чакаме от  2 години! Малкия малчуган е вече на 4 гидини и ме пита кога ще си родиме бебе! Още не съм му казала, но смятам да го направя след доктора!
Много ме е страх и се надявам че след срядата ще съм поне малко по-спокойна! Все пак друго си е да го видиш!!!
Леко бременеене на всички!!! И живот и здраве ще едреем заедно!!!  pregnant

# 54
  • София
Здравейте нови мами. Честити две чертички. Надявам се все повече да се множим  preggo preggo preggo и семптември да сме с най-хубавите и здрави бебенца  newsm30 newsm30 newsm30smile3521

# 55
  • София
Beni4, ani-bani, честито и добре дошли Simple Smile Лека и безпроблемна бременност  preggo

# 56
  • морето и сините вълни :)
Благодаря за топлото посрещане-така като гледам доста септемврийки има.Дано се увеличават още повече Hug Hug
по хубаво от това няма

# 57
  • София
Здравейте нови бремелинки! Честито на всички, желая ви много лека бременност и най-сладките бебчета накрая  newsm32
Реших и аз да се отчета тук, въпреки че още не съм ходила на доктор. Според калкулатора терминът ми е 12 септември. Многог ме притеснява обаче, че имам пробождащи болки ниско долу в корема. Някоя от вас има ли подобни оплаквания. Иначе и на мен са ми напрегнати гърдити и ми се гади вечер след 6.
Успех на всички   bouquet

# 58
здравейте мами как сте днес  Wink thumbalina записа се при нас вече, много се радвам за теб  Hug а колко много септемврийки сме станали супер  Mr. Green
аз си развалях коледната украса днес, много се изморих и на почивки подреждах, ама пак оставих и за утре.....много тъпо, че толкова лесно се изморявам, но предполагам е нормално
а пък как ми се спи самооо не искам да ви казвам  smile3507 проспах си живота направо  Joy

# 59
  • София
thumbalina мен също ме боли корема, но по-скоро болката е тъпа /аз също все още не съм ходила на преглед/. А пък аз да ви се оплача, не мога за спя. Направо се чудя нощно време какво да правя. Като тръгна от понеделник на работа, ще съм по-изморена от всякога, заради нощното недоспиване Weary. Но и с това ще се оправиме  newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт