Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 269
  • 186
  •   1
Отговори
# 60
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичета
Анжер и аз не мога да спя.Будя се по но6тите и съм вече наспана.Какво е това чудо незнам.А слетобед много ми се спи.И аз все още не съм ходила на лекар.Вие кога мислите да ходите????
На мен постоянно ми е лошо-слава богу че не повръщам Blush
Инъче направо незнам
заминавам на работа-приятен ден  bouquet

# 61
  • София,
Здравейте мацки,
И аз много бързо се изморявам и много, много ми се спи, а синчето ми иска непрекъснато внимание...
И аз тръгнах да свалям коледната украса, но много бързо се изморих и си полегнах!
И аз вече съм на работа и се чувством уморена още от сега!
Целувам ви всички и ще се чуем пак!
   newsm51   smile3507

# 62
  • София
Добро утро!
St.Anger, аз не мога да спя от половин месец, вече направо започнах да свиквам  Simple Smile Щура работа  newsm78
Желая ви лек работен ден, дано да не ни става лошо днес  Wink

# 63
Добро утро и от мен! И на мен снощи ми се гадеше. Гърдите ще ми се пръснат от болки, а и са станали доста големи, сутиените ми умаляха. Спи ми се постоянно. Иначе като цяло съм добре.  Wink
Добре дошли на всички нови бъдещи мами Hug
Лек ден!

# 64
  • София
Здравейте момичета, честито на новодошлите  Hug Днес за пореден път потърсих моя доктор и телефонът отново е изключен, за това е крайно време да се ориентирам към някой друг, поне за първия преглед, защото вече мина доста време и е срамота да не съм се прегледала. За сега не ми е ставало много лошо, но очаквам включване. Едва ли ще ми се размине и този път. Лек ден на всички!

# 65
  • София
Аз най-сетне успях да се запиша за преглед в сряда. Нямам търпение вече.
Вие къде ходите на доктор, в ДКЦ или на частно?

# 66
  • София
При първата бременност ходех на ехограф всеки месец на частно при доктора, при който родих, а се бях записала на консултация в ДКЦ. Там прегледите бяха по-скоро символични, благодарение на ЖК си направих необходимите изследвания и си получих документите за раждане. Друга файда от тях не съм видяла.

# 67
привет момичета Simple Smile
по темата първо и после да ви се оплача  Mr. Green аз си ходя на лекар на частно при моята си докторка, предпочитам да си платя, отколкото да трябва да изчакам 15 пенсионера примерно, само за да ми вземат кръв, пък и джипито ни не си пада да дава много много направляния, даже още не съм ходила да й се похваля, че ще имаме бебе (тя ме е отгледала от бебе мен, представям си физиономията й като й кажа  Joy )
да ви се оплача...много ме болят гърдите  #2gunfire ужасно е направо, вече почти не мога да си търпя сутиените, пък все си мисля, че още е много рано да ги сменям с други...а и единия ми е почти новичък, дори не можах да му се порадвам, както се казва  Mr. Green
довечера сме решили с мъжа ми да кажем на нашите, че ще стават баба и дядо  Simple Smile ще ги водим на ресторант да ги зарадваме, само някой да не получи инфаркт от вълнение  Joy ,че на свекърва ми като й казахме онзи ден и тя като взе да подскача  Joy, чак се изплашихме за нея, че е жена на години вече, а и е с високо кръвно жената

# 68
  • София
mackomacko, и аз съм така с гърдите, но вече си слагам специални сутиени, които имам от предишната бременност и е много по-добре. Не мисля, че е рано, доколкото си спомням гърдите ми пораснаха съвсем в началото и така си останаха  newsm78
Весело изкарване довечера, със сигурност ще ги шашнете  Mr. Green
Относно ЖК питам, защото ако ходим само на частно, май няма как да си набавим всички необходими документи. Сигурно трябва да направим като Кали... не знам, нещо ми е объркана тази тематика  #Crazy

# 69
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Ето ме и мен след прегледа. В петък пак ще се гледаме, понеже малеем. Sad Принципно д-рът каза, че е налична бременност, че всичко изглежда нормално, но трябва да се види дали плодът нараства, понеже към днешна дата би следвало да е по-голям. Та до петък ще треперя.
Все още се надявам и вярвам, че всичко е наред. Да ми стискате палци, момичета! Wink

# 70
Аз през първата ми бременност ходех и на частно и на ЖК и сега мисля така да направя. Иначе още не съм ходила на лекар, мисля чак другата седмица да ида.

# 71
Анири мила и на краката даже ще ти стискам палци до петък, дано всичко да е наред
Ти изпълнявай каквото ти е казал чичо док и не го мисли много, нали знаеш отрицателните емоции влияят зле на бебо, затова мисли само за хубави неща и ще видиш, че всичко ще се нареди  Hug
thumbalina ти нали ще ходиш на лекар тази седмица, ако искаш поразпитай все пак какво ще ни трябва, че аз съм пак на лекар чак в петък и тогава също ще поразпитам моя док за инфо и ще ти разкажа  Wink че и аз хич не съм наясно какво е необходимо  Embarassed ама ще се научим  Wink
иначе за сутиените знам, че има специални, ама ще почакам още малко...знам ли ги докога ще растат  Mr. Green ще излезе много нерентабилно иначе  Joy и ако ми кажеш и откъде мога да си взема ще съм ти ааааааааадски благодарна  Hug в Премаман имаше бельо за бременни (въпреки че като съм ходила с приятелки все е нямало това, което им трябва...)

# 72
Привет на всички и от мен!!!  Много се радвам,че толкова бьрзо се увеличаваме.Аз все още не мога да се оплача от типичните неразположения...но нищо не се знае Confused Пожелавам ви лека и успешна седмица и още много попьлнения. Hug

# 73
  • София
mackomacko, не ти трябва премама, там си плащаш много повече за марка отколкото за качество, това е магазин за заможни хора  Simple Smile По принцип голяма чатс от фирмите за бельо произвеждат сутиени за бременни. Аз лично ползвам триумф, защото за мен това е оптимума цена/качество  Peace
Анири, стискам силно палци всичко да е наред! Бъди спокойна, бебчо ще порасне  Hug

# 74
  • морето и сините вълни :)
Здравейте и от мен.
Прибрах се след дълъг работен ден.Едва сега започва седмицата а искам да е събота вече Mr. Green
Незнам вие как сте ама аз сутрин се събуждам много рано-и ходя по 3 пъти до тоалета по нощите.И на всичкото отгоре ми е и лошо.Предната бременност не ми беше чак толкова лошо.И аз не съм ходила на Ехо.Абе до края на януари ще отида-даже си мисля че ще ида тази събота да видим какво е положението Wink.Да видя бебо

И мен адски ме болят гърдите-вече немога да спя по корем заради тях.Набъбнали като балони Laughing Laughing.
Анири-и от мен късмет мила в петък.Аз мисля че ще има добър резултат.Желая ти успех мила

Общи условия

Активация на акаунт