Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността и киста по време на бременност?
Кога трябва да започна да използвам крем против стрии?
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и прилошаване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността и киста по време на бременност?
Симптомите на бременността включват усещане за подуване на гърдите, гадене, прилошаване, умора, чувство за подуване в корема, болки в яйчниците и повишена сънливост. Някои жени изпитват и чувство на глад сутрин. Важно е да се отбележи, че симптомите могат да варират значително от жена на жена. Симптомите на бременността могат да включват голям глад, прилошаване от ниско кръвно сутрин, болезнени и напрегнати гърди, увеличение на гърдите, придърпване и болки в корема, увеличаване на честотата на посещенията в тоалетната през нощта, умора, гадене и повръщане и често събуждане през нощта. Симптомите на киста по време на бременност могат да включват коремна болка, нередовна или по-силна от обичайната болка в яйчниците и увеличаване размерa на яйчникa. Симптомите на киста на яйчник по време на бременност могат да включват коремна болка, нередовна или по-силна от обичайната болка в яйчниците и увеличаване размерa на яйчникa.
-
Кога трябва да започна да използвам крем против стрии?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с гадене и прилошаване?
Симптомите на бременност, свързани с гадене и прилошаване, могат да варират при отделните жени. Някои може да изпитват тези симптоми предимно сутрин, докато други могат да ги почувстват по всяко време на деня. Важно е да се отбележи, че тези симптоми могат да бъдат различни за всяка бременна жена и могат да се променят през различните етапи на бременността.
-
Къде мога да намеря специални сутиени за бременни?
-
Какви са препоръките за приема на витамини по време на бременност?

толкова се радвам за вас thumbalina, beni4, alis11, hellche (нали не пропускам никоя
) 
вчера сутринта се ококорих в 6ч., днес даже още нямаше 5ч. , ужас , а нямам да ставам за никъде. Тия хормони
А не искам да ви казвам по колко пъти ставам до тоалетна - никога не е било така, имам чуството, че през час съм там
и ме друсна късен пубертет както аз му казвам
добре че не се виждат от косата
или е нормално
поне със сигурност никога не ви е скучно вкъщи
За мен наи-важното е ,че го правихме с много желание и любов и се надявам на още едно прекрасно детенце,като другите две
Само да сме здрави на всичко друго му се намира лесното. Пожелавам ти от все сьрце да се осьществят мечтите ти
). Много станахме желаещите 3 деца, и аз искааам, само трябва да построим къщата, за която мечтаем и работим отдавна. Даже мислехме да изчакаме и с второто, но преместването няма да стане в близките година-две, затова ще се гъчкаме като сарделки, ама нищо - сърце да е широко

Струва ми се, че има капки за нос, които стават за бременни, но трябва да попиташ доктор или в аптеката. Иначе аз на моето зверче му капя лайка с малко мед и веднага му отпушва нослето.
. Наистина някой ми е изпил мозъка напоследък.
,а по принцип съм с много чиста кожа, много ме дразнят
и това за меда го знам, но специално при мен нямаше ефект. А за капки не знам, сигурно има. Знам че на бременни дават хомеопатични лекарства (не вярвам много в тях, ама може и да действат, знам ли

От малка имам бавен старт, ама после наваксвам